Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on 2021.

Erityisen tärkeää

Juuri näin.  Jos minun isäni vielä olisi, vanhemmillani olisi hääpäivä. Olen  miettinyt sitäkin, olisiko isä muuttanut kanssamme Saloon vai olisiko hän jäänyt Taalintehtaalle. Äiti oli sitä mieltä,  että hän olisi jäänyt Taalintehtaalle. Mutta me muutimme,  nyt olemme täällä!

Ajatuksia koronamääräyksistä

Kyllähän ne tiukat ovat, siitä ei pääse mihinkään. Tarkoitus on se, että kasvavat tartuntamäärät saataisiin kuriin, Kun on monta tuhatta uutta tartuntaa, niin sehän on hyvä, jos niitä saataisiin painettua vähän alemmas. Monet harrastukset on pitänyt laittaa jäihin myt, kun ei ole mahdollista koronapassin kanssa niissä käydä. Osa on sellaisia,  joista en tiedä yhtään, miten jatkuvat. Tänään vaan ajattelin,  että näin on pakko mennä, eihän tämä koronapandemia ikinä mene ohi.

Joulu 2021

Monta muistoa vuoden 2020 joulusta,  kelasin  niitä nyt. Muistin, kuinka kokonainen filharmoninen orkesteri  oli ekumeenisen joulun yhteydessä auttanut minua  löytämään kappaleen soittolistoilleni.  Nyt se on jo monella listalla, joita olen Spotifyhyn tehnyt. Tämä joulu vaan on niin hieno. Nyt on joulu!

Jouluomikron

Hyvää joulua nyt! Mun jouluomikron on ollut tänään se, että saatiin molempien sänkyihin puhtaat lakanat, äiti sai joulusillin tehtyä. Tänään vielä pesen saunan, se homma on vielä edessä. Mutta nyt pitää mennä syömään @

Taas kerran...

Joulurauhan julistus ilman yleisöä ja vanhan suurtorin alue aidataan. Hiton omikron, ei sen olisi tarvinnut tulla Suomeen! En ole tyytyväinen,  kun pitää vielä käyttää kasvomaskia, ei tosin ulkona liikkuessa, mutta linja-autossa ja julkisissa sisätiloissa.  Taas pitää vetää kontaktit minimiin,  ei kiva!

Ihania juttuja!

Niitä on riittänyt ympäri kaupunkia! Olin Halikossa, samalla pelasin Pokemon Gota. Niinhuikealta on tuntunut tämä joulunaika, edes hammashoito ei haitannut hyvää mieltäni. Bulbasaur on jaksanut kulkea perässäni niin, että kohta on jo kolme sydäntä! Kiitos Bulbasaur! Niin upea on meidän seikkailu ollut!

Olipa hienoa!

Käydä laulamassa kauneimmat joululaulut,  se on ollut minulle monivuotinen tapa Salossa ollessa. Tänä vuonna siitä teki erityisen hienon se, että Salon musiikkiopiston orkesteri säesti lauluamme. Sairaalantieltä oli helppo siirtyä Lukkarinmäen kalenteria katsomaan, mahtavaa!

Monta juttua tuli tehtyä!

Kävin katsomassa kahdennentoista luukun Lukkarinmäen joulukalenterista, kyllä kaupunginosan asukkaat olivat tehneet kovan työn! Kauneimmat joululaulut tuli laulettua ja sekin oli mukavaa! Koronapassin tarkastus sujui tälläkin kertaa hyvin, Nyt mä olen tosi iloinen,  kun kaikki kerrat koronapassim kanssa ovat menneet hyvin.

Suunnitelmia

Teen pienen joulusiivouksen, ei tarvi tehdä isoa siivousta,  kun perusteelllisempi siivous on jo tehty. Karaokeohjelmiston etsintä keväälle on jo käynnissä, varmaan joulun aikana tulee sitäkin tehtyä. Näillä myt mennään, mitä on!

Tuplapelipäivän fiilikset

Tappio tuli molemmille joukkueilleni, mutta eipä se minua niin haittaa.  Lentopallossa oli niin hieno tunnelma läpi ottelun,  ei olisi voinut olla parempaa. Ääni uhkasi mennä heti avauserän jälkeen, kyllä kuului koko loppuajan, että oli kannustanut! Muistaa kyllä, miten hienolta tuntuu!

Mä ajattelen...

Miten hienoa on,  kun voin olla  osa kahta hienoa faniporukkaa.. Tuto Rebels tuli mukaan lentopallon ja Mestis-jääkiekon kautta, Tepsi on ollut osa elämään jo liki kolmekymmentä vuotta.  Tänään just suunnittelin, että seuraava luovutuskerta voisi olla se, joka menee Tuto Rebelsin nimiin.  Huikea juttu tämä, että voi auttaa muita tällä tavalla!

Iloa ja valoa koronan keskellä

On mukavaa olla se valon tuoja keskelle kaikkein synkintä korona-aikas. En halua, että ihmiset synkistelevät, vaikka moni sitäkin tekee. Tänään nukkuessa mietin, miten hyvä on, kun korona-aika  on mennyt omalta osaltani kohtalaisen hyvin.  Ylimääräinen muistaminen on ollut haastavaa, mutta hyvin on siitäkin selvitty!

Hyvää itsenäisyyspäivää

Maria ja kaveripokemon Bulbasaur haluavat toivottaa kaikille suomalaisille Pokemon Gon pelaajille oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Ihan ympäri Suomen me tämä toivomus tehdään, me tehdään se yhdessä. Kaikkia hyvää. Rakkaudella  Maria (meedy5tps) ja kaveripokemon Bulbasaur

Oli se mukavaa!

Kun maailman paras koira kyläili meillä! Viimeksi oli ollut yön meillä, tällä kertaa ei tarvinnut jäädä yöksi. Tänään mä vaan olin onnellinen,  kun molemmat suosikkijoukkueet voittivat jääkiekossa, Tuto Hockey Mestiksessä ja TPS liigassa. Ihan huikea fiilis just nyt!

Huikea fiilis!

No oli! Tepsi voitti Kärpät ja Ässät peräkkäisten päivien otteluissa ja se oli tosi hienoa. Ja vielä, kun karaokekonserttikin sujui hyvin, sekin oli tosi  hienoa! Mä varmaan laulan joulun aikaan näitä kappaleita, joita lauloin nyt. Ja varmaan monta kertaa löytyy myös uusia!

Jotain niin suurta

Tämä on jotain niin suurta,, en tajua, miten tämä karaokesyksykin on mennyt näin nopeasti.  Tänään on nyt sitten syyskauden päättävä konsertti,  en olisi ikinä voinut kuvitellakaan,  että se on just nyt. Enkä olisi ikinä osannut ajatella,  että Rakuunasoittokunnan alkukesän konsertista löytynyt kappale olisi osa konserttiohjelmistoani. Mutta näin nyt on ja nyt mennään!

Hurjasti eteenpäin

Niin se on nyt tuo Pokemon Go tehnyt. Neljäs kuukausi alkoi pelaamista, marraskuun loppupuolella nousin tasolle 30, sitä me ihmettelimme,  että näin pienessä ajassa on päässyt näin pitkälle. Pelattavaa riittää vielä pitkälle vuoteen 2022 asti, käveltyjä kilometrejäkin tulee ihan kunnioitettava määrä myös minulle.  Mä olen niin onnellinen,  kun kaikki sujuu hyvin!

Lämpöisiä ajatuksia ja kiitos!

Haluaisin  kiittää kaikkia Facebook-kavereitani ja tuttujani upeasta vuodesta. On mahdollistunut  monenlaisia juttuja, joita en olisi ikinä osannut kohdalleni kuvitella.  Mutta kaikkein parasta on nyt se, että saan olla tässä ja byt, auttamassa äitiä jouluvalmisteluissa, tää on niin mukavaa!

Tää on niin hyvä!

Ihan parasta on ollut se, että Kantosolan Timppa on alkanut toipua ärhäkästä keuhkokuumeesta. On tuntunut tosi hienolta, kun on voinut nähdä, että kaikki alkaa olla hyvin. Tänään on sitten viimeinen syyskauden saksan tunti, siitäkin huomaa, miten pian aika on mennyt. Näillä mennään!

Huikea fiilis!

Laulaa Hoosianna-hymniä, kuinka hienoa se olikaan täällä minun rakkaassa kotikirkossani! Tänään on ollut ihan  huikeaa, kun heti aamulla tulee hyvä mieli! Kun on pikkujouluaika, tää on niin mahtavaa!

Paljon rauhallisempaa

Nyt on perjantai paljon paremmin minulle sopiva, kun ei ihan pää kolmantena jalkana tarvi mennä. Pääsen mun italian kurssilleni, kun viime perjantaina se kariutui äkilliseen hammaslääkäriin joutumiseen. Kyllä viime perjantai olikin tosi hektinen,  nyt on parempi! Kaikki hyvin just nyt!

Viikko vielä...

Tähän meidän konserttiin! Kovasti on harjoiteltu myös kotona, viime päivät harjoitteluni on ollut hyvinkin tiivistä. Mutta kyllä on niin mahtavaa laulaa, en osaa sitä sanoin kuvata,. Se vaan on siinä, nyt Sonata Arctica soi! Tää on ihan parasta just nyt!

Ajatuksia meidän konsertista

Onhan se hienoa, kun pääsee konsertoimaan. Omalta osaltani haluan antaa kaikkeni sen eteen, että konserttimme onnistuu. Onnistumisen suhteen olen todella luottavaisin mielin. On helppo lähteä liikenteeseen,  kun melkein läpsystä vuorot vaihtuvat. Minä aloitan, annan mikrofonin seuraavalle, minun jälkeeni tullut antaa taas seuraavalle..... Näin se menee!

Upeat kannattajayhteisöt

Tuto Rebels ja TPS,  on niin hienoa, kun saan omistaa karaokekonserttimme ensimmäisen kappaleen näille upeille yhteisöille. Tuto Rebels on mukana siksi, koska ilman heidän aktiiviaan   Kantosolan Timppaa en olisi Tuto Volleyn kannattaja.. TPS on luonnollisesti siksi, koska se on yhteisö, johon olen vahvasti juurtunut. Tänään on upea fiilis, nyt mennään!

Kattila ja perunat

Olen lukenut  sen jo ties kuinka monta kertaa, mutta aina se vaan jaksaa innostaa. Meidän kattilat eivät taida olla ihan niin kovia sähikäisiä kuin tämän runon kattila on.  Meidän kattiloissa perunat eivät laukkaa, vaan ne pysyvät paikoillaan höyryalustalla. Mutta oli ihan pakko taas lukea, kun se vaan on niin hyvä!

Just nyt....

Kaikki on niin hyvin kuin vain voi olla. Tää on niin parhautta! Just nyt yritän parhaani mukaan kannustaa ja tsempata ihmistä, joka on tehnyt minusta Tuto Volleyn kannattajan. Se oli niin hienoa, kun se tapahtui. Haluan laulaa kahdelle isolle kannattajayhteisölle,  Tuton Rebelsille ja omalle TPS-yhteisölle myös!

Ihanaa, mun suosikkijoukkueet!

Mun molemmat suosikkijoukkueet voittivat pelinsä, se tuntui tosi hyvältä. Tepsi voitti perjantaina Tapparan ja LP Viesti lauantaina LP Kangasalan.  Kaiken kovan vauhdin keskellä on tuntunut hyvältä,  kun omat suosikkini ovat ottaneet  voiton. Hienoa LP Viesti ja TPS!

Huikea fiilis!

Ihan käsittämätön fiilis, vaikka viikonlopun alku oli hyvinkin vauhdikas. Täytyy myöntää, että harvemmin viikonloppu alkaa ihan tällaisella vauhdilla. Perjantai sai kyllä hienon päätöksen, kun Tepsi voitti Tampereen Tapparan, nyt sitten kakkoslajiin samanlaista fiilistä, myös LP Viesti saa vastustajan Pirkanmaan maakunnasta!

Ihan oikeesti...

Tuntuu hienolta olla oma itsensä just nyt. Kun on kaikki kohdallaan ja saa nauttia tekemisestä, se on tosi hienoa. Saa tsempata ja tukea muita, se on ollut tosi mukavaa. Jos nyt pystyisin edes vähän aikaa menemään hyvällä fiiliksellä,  se on tosi nukavaa!

Mä elän!

On ollut niin pahuksen hieno tunne, se mun pitää jo tässä kohtaa myöntää. On laulettu ja oltu hengessä mukana Tepsin peleissä. Mulle on tullut monta upeaa Facebook-kaveria, toiset ovat aikamoisia penkkiurheilijoita kuten minäkin olen. Näillä nyt mennään!

Paljon isompaa!

Onhan se, kun miettii, mitä kaikkea on marraskuun aikana kokenut. Tiistaina  laitoin tsemppiterveiset miehelle, jota ilman en nyt olisi tässä, Tuto Volleyn kannattajana. Kantosolan Timppaa on kiittäminen tästä tilanteesta,  missä nyt olen. Timppa on nyt Turun kaupunginsairaalassa toipumassa keuhkokuumeesta, kaikkea hyvää hänelle toipumiseen! Tämän viikon torstaina harjoituksissa ja seuraavan viikon torstaina konsertissa  haluan laulaa ensimmäisen lauluni Timpalle, kiitos Timppa suuresta mahdollisuudesta, jonka olen kauttasi saanut!

Mä aloitan....

Uutta viikkoa iloisin mielin. Tänään just on aika toimia hyvillä mielin ja iloista nauttien. Mennä eteenpäin eikä jäädä huonoihin asioihin kiinni. Ei välitetä koronauutisounnista, vaan mennään hyvillä mielin eteenpäin. Ollaan kuitenkin varovaisia, vaikka uutisoimisesta ei enää niin välittäisikään.  Kyllä tää tästä!

Nyt pitää tarkistaa

Rollea onnitellessa se, onko siellä Klamydia mukana suosikkiyhtyeissä, sitä en tänä vuonna muistanut ihan varmaksi. Sonata Arctica oli mainittu, mutta Klamydiasta en ollut ihan varma. Toki tiesin Rollen tästäkin yhtyeestä tykkäävän,  mutta ihan varma en nyt ollut. Mutta ensi maaliskuussa tulee tää syntymäpäivä, niin voin katsoa, onko Klamydia myös mainittuna.

Parasta just nyt

On, kun sain uuden hyvän fiiliksen ja mietin, miten saisin sen kohdalleen  Ja miten hienoa on huomata se, kuinka hyvin kaikki kuitenkin on. Nyt on kuukauden verran aikaa jouluun,  nyt on ihana odottaa joulua!

Mikä nyt?

Mielen päällä on ollut syyskuusta asti kateissa ollut nainen. Juuri se sama nainen, jota etsittiin ensimmäisenä katoamisen jälkeisenä yönä. On ihan pakko myöntää,  että huoli on ollut iso myös naapuristossa. Ainakin Kallinrinteen kulmilla, kun talo on ihan meitä vastapäätä.  Olisi hyvä saada varmuus siihen, että kyseessä on juuri tämä nainen.  Kyllä mä luotan siihen,  että asia selviää.

Haluaisin toivoa

Että kukaan ei joutuisi  samanlaiseen byrokratiaan kuin Janne on joutunut.  Olen monta kertaa miettinyt, että lääkekannabiksen käyttäjät ovat saaneet jopa vankeustuomioita,  vaikka lääkekannabis ei välttämättä ole huumausaine. Toivon Jannelle kaikkea hyvää, mäkin olen tukena sen  minkä täältä Salosta käsin pystyn.  Itsekin olen TPS-fani ja haluan olla tukena sen, minkä pystyn.

Kyllä se vaan näin on...

Että on ollut tosi hieno vuosi myös tänä vuonna. Osan vuodelle 2020 asettamistani tavoitteista sain toteutumaan tämän vuoden aikana  ja se on ollut tosi mukavaa, kun on näin käynyt. Hieno kevät ja kesä, niin mukavalta on kaikki tuntunut. Ja nyt vielä tämä loppuvuosi kaiken  päälle, nyt on kaikki kohdallaan!

Huikea päivä

Muistan  miten paljon onkaan tapahtunut hyvää läpi koko viikon. Mu istan,  miten paljon olenkaan tuntenut iloa. Jokohan viikonlopun aikana saisin taas antaa ilolle mahdollisuuden? Toivon,  että voin sen taas tehdä. Kiitos, kun voin sen tehdä.

Röhnää röhnän päälle

No sitähän tuolla mun huoneessa on  ollut. Ja  syytä se on ollut myös myöntää. Paljon turhaa röhnää on tullut heitettyä pois, nyt on ihan surutta nakannut niitä ylimääräisiä pois. Jotakin  voi toki säästää, mutta ei ihan kaikkea. Järjettömästä ostamisesta sain vähän moitteita,  mutta jospa nyt menisi perille!

Paljon musiikkia tarttunut mukaan!

No on kyllä, kun ihan Facebook-kaverin matkassa on tullut pari yhtyettä. Puhumattakaan siitä, että kokonainen filharmoninen orkesteri on ollut vaikuttamassa toiseen kappaleeseen. Sonata Arctica ja Klamydia tulivat kaverin mukana ja Karl Jenkinsin Palladio tuli jouluna 2020 Turun filharmonisen orkesterin mukana. Kaikkia on tullut kuunneltua monta kertaa!

Marraskuu alkoi!

Edellisenä yönä siirrytty talviaikaan ja jo puoli viiden  aikaan iltapäivällä aivan säkkipimeää. Taidan nyt sitten tehdä niin, että ajoitan Pokemon Gon pelaamisen aamupäivään tai iltapäivän alkuun. Se on melkein parasta nyt, kun on pimeää. 

Meidän Tepsi!

Ei sen pelaamisen  tarvi olla niin kaunista,  kunhan voittoja tulee. Nyt olen ihmetellyt sitä, kuinka kauan  Tepsi on viihtynyt liigan kärjessä, on kyllä menty melkoinen pätkä. Olen kyllä aina ollut sitä mieltä, että Tepsi voi olla pitkiäkin aikoja sarjan kärjessä niin kuin on nyt oltu. Kyllä me nautitaan!

Voitokkaan pelin jälkeen

Eihän etäkannattajakaan voi olla kuin hyvillä mielin voitetun pelin jälkeen! Hienosti on Tuto Volley nämä kaksi viimeisintä otteluaan pelannut, kolmen pisteen voitto  tullut molemmissa. Tänään on ollut hieno päivä, kaikki on ollut hienosti!

Ei oo oikein jaksanut...

Tässä on ollut monta sellaista viikkoa, etten ole  jaksanut pelien aikana kommentoida. Ennen pelejä olen kyllä kommentoinut, mutta pelien  aikana en ole jaksanut. Syynä on ollut mieleeni hiipinyt huoli  sedästäni.  Pohjoisen ryhmällekin laitoin viestiä tilanteestani, he tietävät tän nyt. Tänään mä nautin pelistä!

Etäkannattajana Tuto Volleylle

No näinhän se nyt menee! Toki kannattaisin oman kaupunkini joukkuetta, jos sellainen olisi,  mutta hyvä näin. Eihän tämä olisi ollut mahdollista ilman Kantosolan Timppaa, hän on Tuton kannattajaryhmästä se, joka on mulle tämän tehnyt mahdolliseksi. Nyt sitten mennään tiiviissä paikassa näitä pelejä, hyvällä fiiliksellä!

Ajatukset aamulla

Vähän tässä miettii, miten päivän saa hyvin liikenteeseen. Iltapäivästä on saksan tunti  illalla sitten  pelin seuraamista. Fiilis on ihan hyvä tänään, viikko lähti maanantai hyvin liikenteeseen. Illalla vielä tuli pitkä Pokemon Go pelattua ja kaikki meni hyvin!

Monenlaisia mielessä

Päällimmäisenä  nyt sitten Tuto Volleyn voitto Oulussa ja pari Tepsin  voittoa viikonloppuna. Kurpitsaviikot oli hieno voimannäyttö Rannikon puutarhan työntekijöitä,  myös yrittäjältä itseltään. Nyt mulla soi hiljaa Sonata Arctica,  mä vaan olen onnellinen,  nyt on kaikki  hyvin...

Aikamoinen moukari

Kun tuntuu,  että  kaikki hyvä osuu samaan viikkoon. Kahta asiaa ei voi mainita samassa lauseessa ilman, että tulee hyvää mieltä roppakaupalla matkaan. Tänään just mietin,  mitä kaikkea on taas tälläkin viikolla öitä, kaikenlaista mukavaa on mahtunut ihan  kiitettävästi.  Tänään on ollut hyvä alku päivään,  nyt sen huomaa!

Kaks pelipäivää

Näinhän se tällä viikolla menee, ensin Ässiä vastaan vieraissa ja lauantaina  HPK vastassa kotiottelussa. Mietin  vaan sitä,  kuinka hienosti  Tepsi on alkukauden pelannut, on ollut tosi hienoa seurata! On tuntunut todella  hienolta olla TPS-kannattaja just nyt!

Voittoon, meidän TPS!

Tällä viikolla Tepsi pelaa kaksi ottelua, ensin perjantaina Porissa Ässiä vastaan ja lauantaina on HPK  vastassa. Mä olen  aika varma, että Tepsi voittaa molemmat ottelut. Mutta katsotaan  ensin, miten peleissä käy!

Paasaamista on myös pitänyt kuunnella

No on ja siitä en oikein ole pitänyt. Tiesin  kyllä heti, mistä paasaaminen johtuu, sa johtuu ihan siitä, kun söin sipsejä.  Sanoa toki saa, en minä pistä pahakseni,  mutta  ei koko ajan sellaisesta, minkä jo tietää ja mistä on jo lukenut. Mutta tämä on sitä elämää, näillä mennään! Hyvä on, kun sanoo, mutta ei paasaamista!

Tepsi menee voitosta voittoon!

No se on just näin! Reilu kuukausi sitten uuden kauden alettua veikkailin, että Tepsi kyllä pärjää, mutta en osannut ajatella sen menevän näin hyvin heti kauden alusta lähtien.  Monta hienoa voittoa on tullut,  mutta tappioitakin aina silloin tällöin tulee. Nyt mennään täysillä eteenpäin!

Kärpät-TPS

No, sehän olisi tänään ohjelmassa,  voittoa ja kolmea pistettä  odotellaan  tästäkin ottelusta. Perjantaina odoteltiin kolmea pistettä ja  saatiin ne, myt on ihan luottavainen olo, että voitto tulee tänäänkin.  Mä luotan Tepsiin, kyllä se voitto tulee tänäänkin!

Ei kyllä ihan heti tule mieleen

Milloin poistettava hammas olisi ollut yhtä konstikas kuin se oli nyt. Ihmettelin suunnattomasti,  miten  taitava hammaslääkäri oli. Kaksi juurta oli, ne olivat aika kookkaita. Toinen oli mennyt ikenen päälle, ien oli jäänyt juuren alle. Mutta hyvin tästä on selvitty, voittofiilis jäi!

Musta tuntuu...

Hienolta olla TPS-kannattaja just nyt. On niin hienoa, kun Tepsi pärjää, mutta ihan yhtä hienoa om, kun ystävien ja tuttujen kannattamat joukkueet pärjäävät.  Nyt on vaan ollut niin hieno juttu olla Tepsin kannattaja, de vaan on niin hienoa! On vain TPS!

Lokakuuta mennään

Kuinka nopeasti  voikin vuosi mennä! Ei kyllä tajua ollenkaan! Just oli upea kesä ja nyt voin ihan valehtelematta sanoa, että  myös  syksy on aika hieno. Tänään ja huomenna vielä syysmarkkinat ja hyvä fiilis, kun kaikki meni ihan hyvin. Pokemon Go on sujunut hyvin , se on tosi mukavaa. Kuukauden aikana on ehtinyt jo tasolle 24, tosi mahtavaa!

Sitä joutui vaikka mihin

Mutta jääkiekko ei unohtunut missään kohtaa, ei edes silloin, kun koko Lasinpuhaltajankatu oli joutunut keskelle kadonneen etsintää. Tänään reilun kahden vuoden takaiset muistot palaavat mieleeni, se tapahtuu aina Tepsin ja Jukureiden pelatessa Turussa. Juuri tämä ottelu oli se, jolloin näin Pohjoisen TPS-kannattajia ensimmäistä kertaa.  Silloin ymmärsin, että koko Suomi on  mustavalkoinen!

Hei meidän Tepsi!

Tuntuu tosi hienolta olla TPS-kannattaja just nyt. Kaksi ottelua pelattu ja molemmista tullut kolme pistettä. Minulle TPS on aina ollut joukkue, jota kannatan, Meitä kannattajia on ympäri Suomea, Palloseura ei ole yksin meidän varsinaissuomalaisten. Minusta on hienoa, kun Hunajata raikaa  joka puolella  Suomea,  etelästä pohjoiseen! Kotona, vieraissa, ollaan aina teidän tukena, tätä jengii  me seurataan etelästä pohjoiseen! Näin se menee myös Tepsillä!

Mukavaa fiilistä

Kyllä sitäkin oli mukana, vaikka päivän aloitus oli todella hurja yöllisen kadonneen etsinnän jäljiltä. Tepsi antoi oman parhaan syntymäpäivälahjan, kun tuli voitto, Minulla ei ollut aavistustakaan siitä,  kuinka hyvä päivästä tulee.  Mutta niin siinä kävi, että hyvä fiilis jäi!

Huh sentään, mikä aloitus!

Helikopteri pörräsi läpi yön ja sitä tuli vähän ihmeteltyä. Onneksi Salon Seudun Sanomat auttoi, kun verkkosivuilla oli,  että  on kadonneen etsintä käynnissä. Eihän se ihan tavallista ole, että kadonneen etsinnän keskellä  aloittaa päivän, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Ja kun se ihminen on tästä omalta kotikadulla, huoli paisuu myös naapurissa.

Vajaa kuukausi

Pokemon Gon pelaamista takana ja siinä ajassa on ehtinyt tapahtua vaikka kuinka paljon.  Olen liikkunut pienellä alueella keskikaupungilla ja Ylhäisissä, olen ihmetellyt,  kuinka paljon näinkin pienellä alueella Pokemoneja on.  Perjantaina  sain taas paljon,  hyvä juttu!

Upea fiilis

Tänään on kyllä  niin mahtavaa fiilistä lähteä päivään! Mä kyllä luotan siihen,että kaikki tutut  jakavat tän hyvän mielen  mun kanssani. Olen  vaan nyt niin onnellinen,  kun kaikki on just niin hyvin kuin vain voi olla.  Tänään on hyvä mieli,  mä kyllä luotan siihen. 

Palloseuran kannattajille

Huonoinakaan hetkinä emme saa jättää joukkuetta yksin. Meidän pitää  olla  tukena joukkueelle, on tilanne mikä tahansa. Koko Suomi on mustavalkoinen,  on etelä ja myös  pohjoinen. Yhdessä kannustamme ja tuemme, joukkueen kanssa voitamme ja häviämme!

En ymmärrä....

Miksi uudet pelaajat saavat niin paljon kuraa niskaan meiltä kannattajilta. Meidän pitää suhtautua ymmärtävästi  siihen, että on uusia pelaajia, jotka eivät tunne Tepsin tapoja  niin hyvin. Meidän pitää antaa tukea myös  uusille pelaajille,  ei  ainoastaan niille, jotka ovat olleet Tepsin mukana jo pidemmän aikaa.  

Tää on niin hienoa!

Olla TPS-kannattaja. Kannustaa Tepsiä ja olla mukana toiminnassa. Kohta varmaankin tulee kuunneltua ensimmäinen Hunajacast, sekin on jonkun verran uusiutunut. Tänään tuntuu hienolta olla oman joukkueen kannattaja,  kausi on lähtenyt hyvin käyntiin!

Pelaamiseen liittyen

Olen alkanut vähän ihmetellä, miksi olen alkanut piiskata itseäni pelatessa. Kai se johtuu siitä,  että se suorittaja on alkanut  nostaa päätään. Ihan kaikkia pelejä en suorita, kyse on ihan muutamista peleistä. Pelatessa ei tarvitse suorittaa,  vaan ihan nauttia pelaamisesta  .Näin se on ja menee, että ei piiskasi, vaan nauttisi, on se nauttiminen myös tärkeää 

Mitään salattavaa ei ole

Äidin mielestä olin perjantaina vähän salaperäinen.  Ehkä olinkin, mutta se ei tarkoita sitä,  että  minä salaisin jotain. Kun äidillä heräsi epäilys, että salaisin jotain. Vaikka olisin salaperäinen,  ei se kuitenkaan tarkoita, että salaisin jotain.

Uusi karaoke löytynyt

No niin on käynyt! Mä löysin sen ihan sattumalta kesän alussa, kun kuulin sen lippujuhlan päivän konsertissa. Ja se oli niin hyvä,  nyt olen  harjoitellut sitä koko kesän. Ja täytyy sanoa, että on kyllä juuri minun ohjelmistoon sopiva kappale. Hienoa, kun käy niin hyvä säkä heti  kättelyssä.  Mahtava syksy tulossa!

Palloseuran kannattajille

Voitte vaan kuvitella, miltä tuntuu, kun Tepsi on  pienen tauon jälkeen taas Champions liigassa mukana. Itse aion kannustaa Tepsiä mahdollisimman pitkälle, mutta en myöskään unohda muita mukana olevia suomalaisjoukkueita. Kaikkia suomalaisia seirataan CHL :n aikana. Mutta oma joukkue on tietysti se tärkein! 

Champions liiga alkaa

Se alkaa Tepsin osalta viikonloppuna, on niin hieno olla matkalla mukana. Uskon, että tömä on hieno matka nyös muiden suomalaisjoukkueiden kannattajille. Minusta on ollut hienoa seuratsa Tepsin pelejä, nyt se tuntuu vielä hienommalta. On kyllä tosi hienoa olla TPS - kannattaja just nyt! 

Mä elän

Tätä nun omaa ihanaa elämää. Kin kaikki tuntuu olevan aika hyvin, kun aloittaa uutta viikkoa. Ei voi muuta juin yrittää nauttia parhaan  mukaan, se on tärkeää koronasta huolimatta. Mietin, että on tärkeää olla onnellinen ja tyytyväinen. Nyt mennään uutta viikkoa ja nautitaan siitä! 

Kyllä mä olen

Minä olen onnellinen, kun koko päivä on mennyt hyvin. Aamulla seurasin Jukolan viestiä,  voitto meni Stora Tunalle. Suomalaisseuratkin pärjäsivät hyvin. Mulla on olliy hyvä päivä. Kaikki hyvin. 

Piispa Jukka ja joukkue!

Kaikkea hyvää Jukolan viestiin sekä sinulle Jukka, että joukkueellesi. Muistan vielä sen lupauksen, jonka tein vuosi sitten, lupasin kannustaa joukkuettasi viestin aikana. Toki niitä omankin seutukunnan joukkueita on, mutta en ole sinunkaan joukkuettasi unohtanut. Joten Salo on valmiina! 

Aika tuntuu tosi pitkältä

Kyllä täytyy myöntää, että on lievää koronaan kyllästymistä havaittavissa, kun jo puolitoista vuotta on menty näiden pandemiaan liittyvien rajoitusten kanssa Ei tämä maakunnan asukkaiden elämän rajoittaminen ole helppoa viranomaisillekaan, sen näkee jo lausunnoista, joita he antavat. Hienoa työtä ovat tehneet, ei ole mitään kritisoitavaa! 

Upeita kappaleita

Niitä on löytynyt pilvin pimein. Uusia yhtyeitä, tuttuja kappaleita, sen takia musiikin kuunteleminen on ollut tosi mukavaa. Kesä meni aika lailla siihen, että etsi uutta musiikkia. Mutta nyt on kyllä löytynyt hyvin! 

Tällainen mä olen

Kuinka sitå voikin olla niin itsepäin3n, välillä kyllä vähän liiankin itsepäinen. Jos tekee virheen, sen myöntää ja korjaa sen heti, kun on mahdollista. Mietin, miten hienoa on, kun uskaltaa myöntää virheet, minulle ne jon tärkeää korjata. Mukavaa, kun voi korjata asiat! 

Mitä tapahtui?

Vessan vesihana oli jäänyt auki ja vesi tuli yli vesialtaan reunan. Yleensä vesihana jää pitkäksi aikaa auki minulta, mutta nyt en ole varma, kummalta meistä se on jäänyt.  Heti pitää alkaa hommion, kun jotain huomaa, nyt huomasin sen heti vessaan mennessä.. Ja heti hommiin! 

Vielä jaksaa

Palata kesän alkuun ja upeaan Rakuunasoittokunnan konserttiin. Tänäänkin on tullut hyvää mieltä, kun muistaa kolme upeaa Power Cupin työpäivää. Ihan mukavaa on ollut tää fiilis ja kaikki, mitä kesän aikana on tapahtunut. Kiitos mun kesästä! 

Jes jes jes!

Monen viikon tauon jälkeen sataa! Se on tuntunut tosi hyvältä. Joskohan metsäpalovaroitus lievenisi oranssista keltaiselle tai häviäisi kokonaan? Lämpötila on ainakin paljon inhimillisempi kuin aiemmin kesän aikana.. Piti ulkona käydessä levittää kädet, niin hyvältä vwsisade tunttui! 

Hyvä sunnuntai

Nyt on ehtinyt kuunnella musiikkia. Monta tuntia meni nappikuulokkeet korvilla, varmaan ainakin yhdeksästä asti. Monta kappaletta tuli kuunneltua ja hyvää mieltä, Lohikeitto maistuu ja miten muuten voisin sanoa, ettei ole hyvä päivä! 

Elämän kesä koronasta huolimatta

Niin sanoin kesällä 2020 ja niin sanon myös kesällä 2021. Onhan tämä koronatilanteen pitkittyminen turhauttanut myös minua, mutta en ole antanut sen muuten haitata omaa elämääni.  Mutta nyt on pakko mennä eteenpäin, maskipakolla seuraavaa viikkoa kohti. Minulla on taas mahtava fiilis olla mä! 

Hyvä fiilis

Kun huomaa kaiken olevan hyvin, voi olla siihen tyytyväinen. Kesä on täynnä hyviä juttuja eikä koronapandemia ole niitä suuremmin haitannut. Jotain ylsittöisiä juttuja on tullut,  mutta ei nyt mitään sen ihmeellisempää. Ymmärrän ihmisten pelon korona a kohtaan, olen itsekin sitä pelännyt, mutta en ole ollut mitenkään hysteerinen pelkoni kanssa. Enkä ole lietsonut oelkoa.   Olen yrittänyt mennä eteenpäin ja nauttia koronadta huolimatta. 

Herätyskelloa ihmetellen

No näinhän se aamu on mennyt. Johtui ihan siitä, kun uudet perunat piti saada keitettyä. Mutta on siinä kyllä sekin, että äiti on lähdössä kauppaan. No se on sitten minulta pois.  Minä vaan nautin hyvästä mielestä, joka mulla on just nyt! 

Ovatko tapahtunat typeriä?

Tapahtumat sinällään eivät ole typeriä, vaan typerää on se, että ei noudateta terveysturvallisuuteen liittyviä ohjeita ja alkaa tulla koronatartuntoja. Puskaradiossa oli taas saotttu, ihmisen typeryydeksi näitä  juttuja. Luulen, että se on koronapelkoa,  mutta ei se ole estänyt elämästä. 

TPS

Kannattajia on ympäri Suomen, etelästä pohjoiseen. Mietin myös omaa kannattajuuttani, pitkään on itsekin kannattajana ollut. Tepsi on ollut tärkeä osa elömääni,  vielä on huomannut, kuinka hieno juttu tämä on ollut! 

Jalkapallofanien upea käytös

Suomalaisten jalkapallofanien hieno käytös on jäänyt mieleen Huuhkajien ensimmäise stä arvoturnauksesta. Suomalaiset eivät buuanneet, vaan kannustivat hyvässä hengessä omaa joukkuettaan. Suomessa tuli kuraa niskaan koronaviruksen takia, mutta se ei muuta miksikään sitä, että suomalaisfanit osasivat käyttäytyä hyvin.. Hienoa tsemppihenkeä osoitettiin, kun tanskalainen pelaaja sai sydänkohtauksen ja suomalaiset alkoivat hiutaa pelaajan nimeä.. Hienoa! 

On niin helppo olla onnellinen

Kun elämä soljuu eteenpäin. Ja mieli on korkealla. Nyt vaan pitää yrittää parhaansa ja nauttia kyydistä, minkä elämä antaa. Mennä leveellä, melkein äärirajoilla. Mä olen ihan ikionnellinen just nyt. Ajattelen, että koronapandemia ei ole pilannut minulta mitään. Näillä ajatuksilla aloitan keskiviikkopäivän, annan mennä ja nautin. 

Jotain just nyt

Mikä on ihan parasta just nyt! Kesää on saanut ihmetellä kerran ja toisenkin, on saanut iloita ja nauttia. Monet ovat olleet sitä mieltä, että koronqpandemia on pilannut kesän, mutta ei se ole sitä minulle tehnyt. Olen vaan asennoitunut siihen niin, että toinenkaan koronakesä ei ole pilalla. Olen yrittänyt toomia maajdillisimman koronaturvallisesti. Hyväillä mielellä! 

TPS - kannattajien puuhia

Kyllä TPS - kannattajar ovat puuhanneet monenlaista. Etenkin nämä pohjoisen kannattajat ovat puuhanneet vaikka mitä. Kaustisen porukalla on ollut pojan maalivahtileiri Kalajoella, Kuusamossa on vietetty rippijuhlaa. Ei ole minultakaan puuhaa puuttunut., kun oviremonttia on tehty, monenlaista olen ehtinyt minäkin tehdä. Kiitos meidän yepsiläiset! 

Hyvä mieli

Paljon mieluummin menisin pyörällä kuin linja-autossa ihan siitä syystä,  kun linja-autossa pitää käyttää kasvomaskia koko matkan, pyöräillessä ei tarvitse. Iloinen ja hyvä mieli tuli tänään siitä, kun autoin äitiä. Jos en olisi sitä tehnyt, hyvää mieltä ei olisi tänään tullut! 

Tää on niin väärin!

Kun ihmiset lähettävät vihapostia niille, jotka ovat olleet kisareissulla  mukana. Suurin osa on kuitenkin käyttäytynyt ihan hyvin, siksi tämä vihakampanja ei ole tuntunit kovin hyvältä. Muita turhauttaa koronan deltavariantin leviäminen, minua vihaposti ja dissaaminen. Jalkapallofanit ja Huuhkajat ovat tehneet hyvää työtä Suomen nostamisessa jalkapallon kärkimaihin., nyt se uhkaa vesittyä vihakampanjaan.. Nyt ei saa vihata! 

Ei oikein ymmärrä

Itsekin olen urheilukannattaja, siksi minun on ollut vaikeaa ymmärtää jalkapallokannattajin kohdistunutta kritiikkiä. Toki ymmärrän, että ihmiset ovat turhautuneita, se suotakoon, mutta kysymys on se, pitääkö kaikki ihmiset altistaa vihalle, jota tunnetaan jalkapallofaneja kohtaan. En toivo kenellekään jalkapallofanille tuskallista kuolemaa, vaan kaikille kaikkea hyvää ja tartunnan saaneille paranemista. Kaikkea hyvää Huuhkajien faneille, teitte hyvää työtä kisojen aikana! 

Upea fiilis!

Kun meidän lauantai meni niin hyvin. Aurinkoinen ja muutenkin hieno päivä. Kun niitä maisemia katsoo, tulee hyvä mieli. Monta hyvää  mieltä jäi, kyllä tää kesä vaan on ollut mukava ihan alusta asti.  Tänään on vuoden pisun päivä, juhannus osuu tähän kohtaan. Kyllä on hyvä päivä! 

Uusi hyvä fiilis

On ihan huikeaa huomata, että fiilis on ihan hyvä. Aamun paras juttu on se, kun taas on hyvää säätä luvassa. Uudet ovet ovat jo paikoillaan, ulkopellit puuttuvat vielä. Mutta nyt on pakko sanoa, että niin hienot ne ovat, nyt ne eivät ainakaan falskaa, että tulisi vetoa. Se on ainakin hyvä. 

Aika vauhdikas!

Täytyy myöntää, että juuri sellainen on päivä ollut. Sain polkea melkein parasta vauhtiani, että ehdin ajoissa koronarokotukseeni. Kaupassakin kävin, mutta nyt en voinut mennä pyörällä.. Hienoa on, ettö on rokote saatu! 

Hyvä fiilis

Kun koronarokotus odottaa jo ihan kulman takana. Mulla on ajatus siitä, millainen mun kesä voisi olla, varmaan moni muu ajattelee ihan samalla tavalla kuin muutkib rokotteen ottaneet. Olen kyllä melkoisen hyväuskoinen tän rokotuksen suhteen, fiilis on hyvä! 

Näin se kesä toimii

Koululaisten viimeinen kouluviikko on pyörähtämässä käyntiin, ensi viikolla on  jo kesälomaa. Täytyypä myöntää, että aika on mennyt todelka pian. Korona on värittänyt lukuvuotta aika lailla, välillä on oltu etäopetuksessa, välillä lähiopetuksessa. Naapurimme tuskastui etöopetukseen, minä en. Minulla oli aiemmasta syksyn jaksosta hyvää kokemusta, sen ansiosta uskalsin luottaa siihen, ettei ole mitään hätää sen suhteen. Kiitos opettajilleni! 

Saa tehdä!

Saa nauttia, saa olla kesän iloja, saa olla hyvällä mielellä, Kun kaikki on hyvin, kun saa olla iloinen. Tänään äiti oli jo reumakokeissa, nyt on jo menossa kaupungille. Aika monta hyvää fiilistä on tänään! 

Kiitos Tepsi!

Hieno juttu tämä Tepsin hopea! Tänään vajaa viikko kulunut finaalisarjasta, olen niin onnellinen just nyt! Musiikki soi, viikonlopun aikana ajoin ensimmäisen pyörälenkin ja pyöräkausi 2021 pyörähti käyntiin! Mukavasti meni lenkki, kun vaan muisti ne vaaran paikat, mitä reissun varrella on. Kiitos TPS! Hopea ei oo häpeä, vaan voitettu mitali! 

Kun finaalisarja alkaa...

Voin tuntea sen hyvän fiiliksen, joka jäi. Tepsin finaalipaikka oli niim hieno juttu, ettei paljon parempaa voisi olla. Just nyt mä ajattelen, että tämä on parasta, mitä meille tepsiläisille voi tapahtua, me ollaan TPS! Aina meidän kiekkofanien elämä ei  ole oömut nöin hyvää, mutta aina napsun verran parenpaa! 

Koko Suomi on mustavalkoinen

Pohjoisen TPS-kannattajat ovat opettaneet minulle tämän, nyt on ollut niin hienoa seurata Tepsin otteita. Ja nyt olen sitten miettinyt, että voisinko ottaa Tepsin logon iholleni,, kun yksi pohjoisen kannattaja on sen jo  tehnyt. Minulla on suunnitteilla ainakin rannekoruun, mutta mikään ei estä ottamasta tatuointia. Nyt koko Suomi on mustavalkoinen! 

Pohjoisen tepsiläisille

Helmikuusta asti olen nyt ollut teidän Facebook - ryhmässä mukana, on ollut ihan huikean hieno juttu. Hienon siitä tekee se, että siinä on hyvä olla. Teemu tekee hyvää työtä ryhmän jäsenten eteen. Tammikuussa 2019 ihmettelen, miten te jaksatte reissata monta sataa kilometriä Tepsin takia, kun itselläni tulee vajaat sata kilometriä. Minusta on hienoa, kun meitä on niin paljon. Tepsi yhdistää etelästä pohjoiseen! 

Huikea fiilis

Kun elämän ensimmäinen etäesiintyminen sujuu hyvin, samaan viikkoon mahtuu vaikka mitä! Tepsin välieräsarja alkoi myös nyt, oli hienoa! Ensin Hifki voitti, mutta vappuaattoon tuli melkoinen tason nosto! Ihan päivässä tää tuli! On niin mahtavaa olla TPS-fani just nyt! Kun kaikki viikon aikana tapahtunut osuu kohdalleen, mikäs sen parempaa! 

Tänään!

Kirkkojen kellot soivat eri puolilla Saloa, ainakin Uskelan kirkon mäellä, Kuusjoella ja Perniössä ovat kellot soineet. Kuusjoen aluepappi Marika jakoi pienen videoleikkeen, jossa kirkon kellot soivat. Samalla siinä tuli onniteltua myös LP Viestin naisia, joille mestaruus oli tullut runsasta kuukautta aiemmin. Kiitos molemmat! 

Ajatuksia aamuyöllä

Aamuyöllä mielessäni liikkuu niin monenlaisoa asioita Kahtena viime yönä olin onnellinen siitä, kun Tepsi oli päässyt välieriin. Aiempina öinä ajattelin, miten hienoa on, kun on Tepsin kannattaja. Olen myös ajatellut pohjoisen kannattajia, etenkin silloin, kun olen laittanut heille jotakin. Kyllä aanuyöllä on tosi ihania ajatuksia! 

Hyvä TPS!

Jännäksi meni tämä viimeinen peli, mutta hienosti Tepsi hoiti homman kotiin!  Kyllä siinä kannattajien fiilis oli tosi hyvä, oli se itsellänikin aika huikean hieno! Kirjoitin hienon tekstin, johon monet reagoivat. Reagointi on ollutt tosi hienoa, se on lämmittänyt mieltäni tosi paljon. Mutta se kaikki oli totta, juuri se, mitä olin siihen kirjoittanut. Mitalipeleihin mars mars! 

Voittoon meidän TPS

Tepsi pelaa puolivälierän vielä tänään, nyt sitten selviää, kumpi kahdesta menee mitalipeleihin. Tietysti sitä itse toivoo, että Musta Hurma kantaa päätyyn asti, ainahan sitä toivoo. Meitä on paljon, ympäri Suomen! 

Poker Run TPS

Tänään sitten olisi puolivälierä katkolla Tepsille. Tänää on kyllä kaikki kohdillaan Tepsiä varten, minusta on nyt alkanut tuntua siltä, että tästä voisi tulla jotain. Tänään voi käydä niin, että pelikaani lentää turbiiniin. Hienoa, että sen yhden tappion jälkeen jätkät pystyvät kasaamaan itsensä ja oelaamaan omalla tasollaan. Tänään vielä ja eteenpäin! 

Playoff, matka alkaa

Tänään n se alkaa, kaikkien TPS - fanien yhteinen matka, jonka me kaikki toivomme jatkuvan päätyyn asti. Olen miettinyt, kuinka hienoa on olla TPS-fani, etenkin, kun  olen ollut  niin pitkään. En edes voisi kannattaa muuta joukkuetta kuin Palloseuraa, en vaan pystyisi. Tänään haluan antaa  kaiken rakkauden ja tuen Tepsille heti alusta asti, nyt mennään! 

Tästä en tiennyt mitään!

En todellakaan tiennyt, että Tomi ja Krisu olivat lauantaina lähdössä laivalle. Minulta tämä on mennyt täysin ohi, toki siinä sitten toinen ryhmämme jäsen kertoi, että näin on. Tänään illalla tulevat takaisin, voin sitten siinä kohtaa kysellä, miten reissu on mennyt. Tomin tuntien reissu menee varmasti hyvin. Kyllä nyt on hyvä fiilis, viimeinen päivä ennen Mustan Hurman alkua! 

On vain yksi meidän Tepsi

Tepsi on se joukkue, jota me kaikki kannustamme. Etelä ja pohjoinen kannustavat yhdessä, me ollaan TPS! Me ollaan joukkueen tukena päätyyn asti, sinne me mennään! Palautan mieleeni sen, kuinka viitseliäs Teemu on, ajattelen kaikkia TPS-faneja,  niin etelän kuin pohjoisenkin kannattajat! 

Just nyt

On tapahtunut niin paljon kaikkea mukavaa ja se on ollut tosi hienoa. Olen saanut videopuhelun Tomilta ja Jereltä, he siavat aikaan hyvän fiiliksen. Aina ei edes itse tajua, kuinka hyvä mieli jää, kun saa tehdä niin monta juttua! Kaikki tuntuvat olevan ihan yhtä mieltä siitä, että Tepsi menee mestaruuteen asti. Hieno juttu olisi, jos näin hyvin kävisi! 

Hienosti on Tepsi pelannut

Täytyy sanoa, että Tepsi on pelannut todella hienosti. Viime kaudella ei olisi ollut mitään mahdollisuutta päästä mukaan pudotuspeleihin , mutta  nyt on mukana. On ollut niin hienoa seurata Tepsin otteita, nyt vaan toivoo,   että Musta Hurma kantaa pitkälle! Voi vaan kuvitella, miten hienoa on, kun puhelin pirahtaa ja siellä on muita TPS - kannattajia, jotka ovat saaneet puhelinyhteyden minuun. Ja hyvä on fiilis tässä ja nyt! 

Pian se alkaa

Tepsin Musta Hurma! Tänään vielä pelataan runkosarjaa, mutta torstaina alkaa vastustajien etsiminen IFK:lle ja Lukolle. Maanantaina playoffs pääsee kunnolla vauhtiin. Kovasti tuntuvat Tepsin kannattajat toivovan mestaruutta Tepsille, itsekin kuulun tähän joukkoon.. Meitä on paljon, me kyllä luotamme siihen, että Musta Hurma vie pitkälle. 

Huikeita fiiliksiä

Saloon voi hyvinkin tulla toinen mestaruus, kun Vilpas Vikings meni miesten Korisliigan finaaliin. Tämä on ollut ihan hieno juttu, kun näin hieno juttu osuu kohdalle. Jääkiekon runkosarjaa on vielä yksi kierros jäljellä, pian alkaa Tepsin playoff-taival. Olen suunnitellut, että kuvaan videoita, ainakin pohjoisen faneja aion taas muistaa. Mutta olen kyllä luottavainen, että Musta Hurma jatkuu pitkälle

Mitä tapahtui?

Ihmettelin aamuyöllä, mitä oikein tapahtui. Olin sikeässä unessa ja äitu herätti minut. Oli huomannut huoneestani paistaneen valon, oli myös huomannut, että ei ollut muistanut kokeilla ulko-ovea. Sanoin nyt, että minun ei ollut tarkoitus paistattaa valoa huoneestani,  olin kirjoittanut edellisen päivän kalenteriin, kun en ollut ehtimyt päivän aikana sitä tehdä.  Mutta nyt en enää jätä yöksi valoa! 

Vain mestaruus kelpaa

Pudotuspelien kynnyksellä on huomannut, kuinka  TPS-kannattajat ovat alkaneet elätellä haaveita Kanada-maljan saamisesta Turkuun. Täytyy myöntää, että itsekin olen tätä tehnyt, etenkin, kun runkosarja on sujunut ihan hyvin. Kävin pohjoisen TPS-fanien ryhmässä, siellä näytti hyvin vahvasti siltä, että mestaruus on myös heidän tavoitteensa. Ryhmää ylläpitävä Teemu on antanut ymmärtää näin. Mutta hyvä kannustaa omaa joukkuettaan! 

Ihan huikea ryhmä

En kyllä ikinä olisi voinut uskoa olevani osa näin hienoa porukkaa. Meillä on aivan mahtava porukkahenki ja se näkyy! Läppä kyllä kentää ihan kiitettävästi ja puhelin soi vähän väliä. Ryhmässä on lisäkseni seitsemän muuta ihmistä, meitä on kaikkiaan kahdeksan. Yhdessä aina seurataan pelejä, välillä puhelin saattaa pirahtaa erätauon aikana. Välillä mä vaan kuuntelen ja naurahdan mukana, kyllä meillä hyvää fiilistä riittää. 

Tepsin voitto!

Kyllä siihen on pakko uskoa, kun on näin raudanlujasta kannattajasta kysymys. Minulla on vahva usko siihen, että Tepsin voitto tulee nyt, kun se oli viikonloppuna niin lähellä. Tänään on hyvä kannustaa Tepsiä voittoon, kun toivoo sitä oikein kovasti! 

Pääsiäisaika

Taas havahduin siihen, että nyt on huhtikuu alkanut. Enkä ollut edes ajatellut, että aika kulkee näin pian. Mutta niinhän se on taas mennyt, niin pian, ettei tahdissa pysy. Vielä sitä jaksaa omaa joukkuettaan kannustaa ja olla tukena, nyt pääsiäislauantaina on vielä pelipäivä. Mutta nyt on hyvä, kun voi tukea omaa joukkuettaan vaikka miten hyvin. Kannattaa myös nauttia pelistä! 

Pelipäivän fiilis

Salonjoesta oli jo jää lähtenyt, viemärityöntekijät olivat huomanneet  tynnyrin lähteneen liikkeelle.  Saukko oli myös liikkunut joella aamun aikana. Autan äitiä siivouksessa ja hyvällä mielellä ollaan, kun äitiä on tykännyt auttaa.  Laitoin viestiä TPS - faneille, olen mukana peliä seuraamassa, kun peli alkaa miltei heti tunnin jälkeen. 

En oikein nyt ymmärrä

Olen kyllä aikeissa ottaa koronarokotteen, mutta pitääkö minun ottaa se iäkkäämpien lomassa?  Tämä on herättänyt minussa kysymyksen siitä, missä kohtaa minun kuuluisi tämä rokote ottaa. Ikäryhmäni on vasta aika loppuvaiherssa, varsinkin minunlaiseni perusterveet ihmiset. Mutta ei kai sille ole muita syitä kuin se, että asuu riskiryhmään kuuluvan kanssa saman katon alla. Mutta rokotevastaisuutta munussa ei ole piiruakaan, se on ihan paras juttu tähän kohtaan. 

Olipa upeaa!

Olla mukana tässä hienossa ryhmässä, joka  tuntuu tosi mukavalta. Olin kyllä niin yllättynyt Tomin laittaessa minutkin ryhmään mukaan, kai se on ollut hänellä suunnitelmissa. Mutta nyt on pakko sanoa, että on hienoa, kun tulee voittoja, kyllä sitä on oppinut senkin, että ei aina voi voittaa. Ja nyt olen jo päättänyt, että olen hengessä mukana, kun TPS pelaa! 

Kakkoslajista mestaruus

Oli jo kymmenes kerta, kun naisten lentopallon mestaruus tuli Saloon. Niin hienolta se tuntui läpi perjantai-illan, nyt on ajatukset siinä, miten juhlia mestaruutta kotona. Amon Amarthia kuunnellessa menee,  vähän täytyy myös fiilistelllä. Mukavaa tää oli! 

Miten voi olla?

Näin uskomaton fiilis? Tänään olisi naisten messtaruus katkolla LP Viestille, lupailin viestiä, kun tiedän, miten ottelussa käy. Olen nyt sitten mukana setämiesten iskuryhmässä, johon Tomi on minut liittänyt. Ja kaikkein huikeinta viikonlopun aluksi oli torstain tunteikas karaokelaulu, se oli niin kerta kaikkiaan hienoa, en muista, koska olisin kokenut tuollaista tumteiden sekamelskaa. Ja nyt vielä tämä katkolla oleva kakkoslajini mestaruus, hienoa! 

Kaikille Palloseuran faneille etelästä pohjoiseen

Me ollaan TPS, etelä ja pohjoinen. Meille kaikille on vain TPS. Matkassa on melkoinen ero, minulle edestakaista matkaa tulee vajaat sata kilometriä, pohjoisen faneilla yli tuhat. Iso käsi pitää antaa etenkin Teemulle, hän on jaksanut tuoda pohjoisen faneja reisuun tuollaisen matkan takaa. Meillä kaikilla on mustavalkoionen sydän, se on meillä kaikilla. Ihan huikeaa huomata, kuinka paljon meitä tepsiläisiä on kauempana Turusta. Iso käsi meille kaikille! 

Mun mahtavaa

Vaikka koronatilanne on vielä päällä, olen löytänyt paljon ilonaiheita. Suurin on se, miten paljon noissa faniporukoissa on ystäviä. Etenkin Palloseuran fanit ovat olleet isolla rintamalla tukena, se on ollut tosi hienoa. Muutamaan otteeseen on tullut oltua yhteydessä Tepsin setämieheen Tomiin, se on ollut tosi hienoa. Molemmat ovat kokeneet sen hyväksi. On ollut hienoa huomata, miten mustavalkoiset fanit pitävät yhtä. Myös LP Viestin fanit pitävät yhtä, se on myös hyvä! 

Niin vaikeaa...

Olla hyväkäytöksinen pandemian puskiessa kunnolla päälle. Mekin olemme huomanneet tämän, kun olemme tulleet paljon kärkkäämmiksi sanomisten suhteen. Välillä tulee sanottua niin, että sitä ei edes tarkoita, tätäkin on tapahtunut useaan kertaan. Äiti sanoi myös, että hän ei ole kohdellut minua ihan niin hyvin kuin olisi pitänyt . Mutta kun tilanne on ohi, me olemme taas omia itsejönme! 

Mun mahtavaa tälle viikolle

Onhan se aika iso harmi, kun pelejä joudutaan perumaan, mutta nyt se vaan menee näin. Tällä viikolla Tepsillä olisi pitänyt olla kaksi ottelua, mutta Helsingin ottelu jouduttiin perumaan koronatartunnan ja siitä aiheutuneen karanteenin vuoksi. Ja kun me ollaan hengessä mukana, sekin on tosi hienoa! 

Viikonloppuna

On ollut niin paljon hyviä asioita, kaikkein parhaimpana ilman muuta Tepsin voitot ja LP Viestin pääsy naisten lentopallofinaaliin. Jutellessani Tomin kanssa herkistyin niin paljon, että tuntui oikein pahalta. Toki tiesin tilanteen, kun hän oli minulle viestiä laittanut, mutta yllätyksenä minulle tuli se, miten kovin herkistyin. Olen kyllä nuklunut kohtalaisen hyvin, vaikka tämä tilanne on ollut mielessä. Paljon hyvää mahtui taas tähänkin viikkoon, kyllä me tästä selvitään! 

Uusi pelipäivä

Se tuli nopeammin kuin osasin aavistaa! Keskiviikon ruman tappion jälkeen minulla ei ollut aavistustakaan, milloin seuraava peli olisi, silloin sanoin äidille, että perjantaina se varmaan on. Ja niinhän se nyt sitten on, että just tänään on! Hyvällä mielellä pelipäivöä! 

Tepsiläisten matkassa

On ollut todella hienoa olla.  Nyt on käynyt sellainen juttuu, johon en ainakaan itse olisi uskonut. En olisi uskonut, että meitä Tepsin kannattajia hemmotellaan seitsemällä peräkköisellä voitolla, mutta nyt on todellakin pääsdyt käymään näin hyvin. Olen nyt kohta kuukauden ollut pohjoisen tepsiläisten matkassa ja on ollut tosi hienoa. Meitä loubaissuomakaisia on myös mukana, se on ihan paras juttu koko päivänä, kun valmistautuu illan peliin. Voittoon, meidät TPS! 

Pohjoisen TPS-kannattajat, kiitos!

On ollut ihan superhienoa olla ryhmässä mukana, vajaa kuukausi on nyt oltu komnentoimassa otteluita ja niitä seuraanassa. Kun on edellisen viikon pelit saatu pelattua, kysytään, montako pistettä on mahdollista saada seuraavalla viikolla. Itse en ainakaan vielä ole laittanut, kuinka monta pistettä olisi mahdollista saada. Olen kyllä melkoisen diplomaattinen tässä suhteessa. Mutta nyt on pakko sanoa, että hyvä fiiilis on uuteen viikkoon ja uusiin pelipäiviin! Ja kiitos Teemu, kun olet ottanut minutkin mukaan! 

Tepsin pelipäivä tänään

Aika muistorikas se varmati on, kun TPS ja Jukurit pelaavat. Juuri tämä ottelu kaksi vuotta sitten oli se, jossa kohtasin pohjoisen TPS - kannattajat ensimmäistä kertaa. Arvostan suuresti sitä, kuinka he jaksavat istua monta sataa kilometrin linja-autossa ja kaikki vain Palloseuran vuoksi. Olen osoittanut arvostustani kirjoituksellani Facebookissa ja videotervehdykselläni, jonka kuvasin viime viikolla. Me kaikki olemme TPS, pohjoinen ja etelä! 

Ei tarvitse pelätä

Joutuvansa moneksi viikoksi karanteeniin, kuten viime keväänä. Äidin kanssa tästä puhuttiin ja hän sanoi, että viime keväänä ihmisiä säikyteltiin ihan kunnolla. On tämä koronasuositusten noudattaminen vaatinut itsepäisyyttä, että sen on joka päivä muistanut. Nyt ei voi kuin olla tyytyväinen tähän. Kyllä me tästä selvitään! 

Mieli korkealla

Kyllä sitä näin mennään, kun pimeäkin tulee päivä päivältä myöhemmin. Päivät ovat alkaneet kunnolla pidentyä. Muistan oikein hyvin, kuinka yksinäiseltä tuntuo, kun ei voinut opiskella, tämä vuosi on ollut erilainen sikäli, että nyt on pystynyt opiskelemaan. Omien suosikkijoukkueiden LP Viestin ja Tepsin kanssa on voinut olla yhtä sydämessä, sekin on tosi hienoa! 

Ihan mahtavaa

Oli kuvata videotervehdystä pohjoisen TPS-faneille. Se oli niin mahtavaa tehdä se juuri pelipäivänä, olin suunnitellut tekeväni sen juuri nyt.  Itsekin olen ollut TPS - fani jo aika kauan, videolla kerroin oman tieni, mitä kautta olen TPS - faniksi päätynyt. Komea video tästä tuli, on se hienoa! 

Milloin Tepsin kannattaminen alkoi

Kun on ollut Tepsin kannattaja jo näin pitkään, on alkanut miettimään, milloin Tepsin kannattaminen on lähtenyt liikkeelle. Itsekin aloin epäillä, että on jo Kemiönsaarella asuessa lähtenyt, sain epäilykselle vahvistuksen. Todisteita on myös, vanha fanilippu löytyy. Kyllä mä olin ihan oikeassa, kun olin arvellut, että Kemiönsaaren ajoille asti pitää mennä. Hienoa, että tämäkin juttu tuli selväks. 

On vain TPS!

Ei ole muuta kuin TPS! Aina seison oman joukkueeni tukena, niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Voisin kuvata itseäni raudan lujaksi TPS - faniksi, kuten pohjoisen TPS - fani Teemu on iitseään kuvannut. On Tepsiä sentään sen verran kauan tullut seurattua, joten se on ihan paras. Ei ole vain minä, on me!  Minä, me, TPS! 

Kumman joukkue on parempi?

Tämä kysymys käy mielessäni aina Kärppien ja Tepsin pelatessa, etenkin tietäessäni sen, kuinka kova Kärppien kannattaja piispa Jukka on.  Itse olen todella kova Tepsin kannattajia, ollut jo aika kauan, en tosin muista, kuinka kauan. Minusta oli hoenoa huomaya, että lyllä niitä Tepsin kannattajia löytyy myös pohjoisemmassa, sen sain huomata tammikuussa 2019,  kun kaikki kannattajat olivat yhdessä. Kaikkia yhdisti TPS! 

Tiistaiaamu

Talviloman toinen aamu on pyörähtänyt käyntiin, ihan huikean hyvin onkin lähtenyt. Toivon, että  tämä koronatilanne normalisoituu, ettei virus  enää kesällä laittaisi kapuloita rattaisiin, kuten se on nyt tehnyt. Olen hyvällä mielellä ja nautin, tääon tosi mukavaa! Iloinen mieli ja hyvä tunne, tällä mennään eteenpäin ja täysillä! 

Napu napu ja nilli nilli

Se kyllä alkaa heti, jos vaan on alkaakseen. Jos puhelin on liian kauan kädessä enkä ole missään vaiheessa laittanut sitä pois. Kyllä siinä alkaa melkoinen naputus ja nillitys. Mutta aika harvoin mun äitu naputtaa ja nillittää  aika hyvä tyyppi on! 

Sunnuntai

Vähän olin ihmeissänu, kun en kuullut pelin äänuä, mietin, että Daniel ei ole lomaviikon aikana täällä Kallinrinteellä ollenkaan. Mutta hän on patas ystävä ainakin minulle, se on tosi mukavaa. Mulle on ihan paras juttu nämä mainiot naapurit naapurit, joita meillä on, ihan huikeaa! 

Mun mahtavaa

Kun päivä on mennyt tosi hyvin, saan olla siitä tosi tyytyväinen. Kuinka hienoa onkaan, jos saadaan tämä koronatilanne siihen malliin, että ei tarvitsisi käyttää kasvomaskia. Onhan se hienoa, jos näin  hyvin kävisi. Haluan olla lähellä ja läsnä ystäville. 

Kaikki kääntyy vielä hyväksi

Sillä mielellä olen lähtenyt kaikkiin päiviin, olen ollut aika luottavainen. Kotimaakunnan koronaryhmän toiminnasta minulla ei ole pahaa sanottavaa, siltä osin kaikki on mennyt hyvin. Toivon, että ihmiset jaksaisivat vielä vähän aikaa, vaikka kaikilia varmasti on myös koronaväsymystä. Ymmärrän senkin, kun itsekin olen siitä kärsinyt läpi pandemian. Mutta nyt on kaikki hyvin! 

Aika paljon hyvää

On tässä etäopetuksessa ollut aika paljon hyvää, tietysti myös huonoa. Mutta nyt tähän koronatilanteeseen mainio vaihtoehto. Huonoa on se, että opiskeluystäviä näkee vain ruudun välityksellä, hyvää on se, että tunnille lähtiessä ei tarvitse olla säiden ja bussimatkan armoilla. Toinen hyvä juttu on se, että nyt ei tarvitse pitää kasvomaskia. Syksyn kielitunneilla piti aina olla kasvomaski, se oli hankalaa. Mutta nyt mennään eteenpäin! 

Positiivinen salaliittoteoria

On se, että mulla on hyvä fiilis. Tänäön olen kuunnellut lempimusiikkia ja siivonnut äidin apuna. Kävin kaupungilla, tilasin itselleni Amon Amarthin levyn, on ollut ehdottomasti lempilevy. Paikan päällä oli vinyyliversio, mutta levari on CD-levari. Mutta nyt on Amon Amarth kuunneltu, hyvä mieli tuli! 

Unohtumaton muisto

Se on vuodelta 2019, jolloin olin katsomassa jääkiekkoa Turussa. Olin aiemmin ajatellut, että TPS - faneja on ainoastaan Varsinais-Suomessa, mutta  jossain välissä ennen ottelun alkua kiinnitin huomiota pohjoisen TPS - faneihin,  heitäkin oli melkoinen joukko. Yhdessä siinä kannustettiin, lounaiskulma ja pohjoinen! Kaikille meille yhteistä on Turun Palloseura! 

Hyviä juttuja

Niitä on todella paljon! Vaikka korona-aika on tehnyt pahojaan, elämäniloa se ei ole ainakaan minulta vienyt. Välillä on ollut havaittavissa kyllästymistä, mutta se on kai aika luonnolllista, kun pandemian kunnollisesta alkamisesta on jo liki vuosi. Mutta hyvillä mielin mennään, enkä ole pahemmin nillittänyt rokotuksista, saan sen kyllä, kun aikani on. 

Just nyt

Ajattelen ystäviä, joita en voi koronatilanteen takia nähdä. Heitä on tosi paljon. Tänään tahdon toivoa heille hyvää laskiaista ja hyvää ystävänpäivää. Täällä ollaan ja olette mielessä, ette ole missään nimessä poissa mielestä.  Haluan sanoa teille kaikille, että olette minulle äärettömän tärkeitä, se ei ole hävinnyt mihinkään. 

Korona pois!

Olen jo kauan ollut sitä mieltä, että korona saisi häipyä, se mielipide ei ole muuttunut miksikään. Kun haluaisi jo elää omaa normaalia elämää ilman koronasta johtuvia rajoituksia.. Haluaisin sanoa kaikille, että en ole vihainen niille ihmisille, jotka tekevät koronan vastaista työtä, vaan olen vihainen koronalle. Korona on ollut oman historiani viheliäisin vaihe, siksi haluaisin päästä siitä eroon. 

Hienolta tuntuu!

Tuntuu todella hienolta ajatella, että juuri piispa Jukka saa vihkiä Ylivieskan uuden kirkon. Laitoin kommentin siitä, kun tiesin uuden kirkon vihkimisen olevan tulossa keväällä. Voi miten hienon näköinen uusi kirkko on, ei se tietenkään samanlainen ole, mutta hieno se kuitenkin on. Kuinka hienoa onkaan, että uusi kirkko rakentui Ylivieskaan, hyvä niin! 

Vähän kyllästymistä

No kyllä sitä on kieltämättä ollut minussakin havaittavissa, on kyllä ihan pakko tämä myöntää. Kun on jo liki vuosi menty rajoituksia ja suosituksia koronaan liittyen, alkaa jo huomata, että nyt alkaisi jo riittää. Mutta ihan hyvin on koronan torjunnassa onnistuttu, ehkä se tästä vielä kääntyy hyvään suuntaan, että pääsisin tass tuttuja tapaamaan.. 

Lomaakin odotellaan!

Ei kyllä yhtään ota päähän opiskella, mutta kyllä lomakin on ihan hyvä juttu. Pari päivää vielä edessä tämän viikon opiskelua, ihan huikeaa. Kyllä mä nyt osaan nauttia kotona olemisesta, on tämä tilanne parempi kuin viime vuonna. Nyt mennään! 

Rakkaus on....

Sitä, että ymmärtää toista ihmistä. Rakkaus on sitä että kuuntelee toista, sekin on tosi tärkeää. Rakkaus on sitä, että antaa toiselle sen, mitä itsellä on. Rakkaus on lämpimiä ajatuksia toista kohtaan, minulle rakkaus on kaikkea tätä. Rakkaus on unelmia ja haaveita, mitä ikinä niitä onkaan. Rakkaus tuntuu hyvältä ja on hyvää! 

Huikea fiilis

Tänään oli tosi mukavaa aloittaa uusi viikko, tosin mieleen hiipi ajatus, että tulee kinasteltua vähän liian usein, kyllä minun pitäisi kuitenkin antaa periksi, kun äiti sanoo jotain. Mutta kun on Huiskun kanssa lenkillä, siinä unohtuu pieni kinastelu ihan hetkessä. Huikeinta on ollut huomata, kuinka iloinen on! 

Arkkihiippakunnan suuri päivä

Tänään on arkkihiippakunnan suuri päivä, kun hiippakunta saa uuden piispan.Me saamme ensimmäisen naispiispan, joten sikäli päivä on historiallinen. Olen aika varma, että piispa Mari onnistuu, hän saa jatkaa piispa Kaarlon aloittamaa hyvää työtä. Minä olen niin iloinen tästä päivästä! 

Viikonloppuna

On ihan hienoa, kun arkkihiippakunta saa uuden piispan. Piispa Kaarlo on tehnyt hyvää työtä, nyt piispa Mari saa jatkaa matkaa siitä, mihin piispa Kaarlo on jäänyt. Hyvä työ jatkuu. Minä olen jo antanut lupauksen kotiseurakuntani tuesta uudelle piispalke, lupaus pitää vielä nytkin. 

Mulla oli mukavaa!

On ihan huikea tunne, jota ei voi tajuta! Niin mahtavaa on ollut kokotän helmikuun ensimmäisen viikon, sitä suuremmalla syyllä on hyvä mieli just nyt. Olin aiemmin saanut äidiltäni hyvän arvosanan koronatilanteeseen liittyen, sekin oli hyvä juttu. Nyt saa viikonloppu alkaa ja kaikki on hyvin! 

Kaikki mitä on

Se on nyt ja tässä. Kaikki se, mitå olen kokenut, kaikki se, mitä elämässä tällä hetkellä on, kaikki se, mikä on paras just nyt. Parasta tähän hetkeen on, kun kaikki on elämässä ihan hyvin. Mä haluaisin elää niin, että jälkikäteen ei tulisi katumusta elämättömästä elänästä. Se ei saa olla este sille, että elää. Elämä on hienoa, kun sen osaa elää! 

Haluaisin jo

Että me kaikki selvitään tästä. Että meidän ei tarvitsisi enää elää rajoitusten ja suositusten kanssa. Vielä tässä nyt jonkin aikaa menee, mutta ollaan nyt luottavaisin mielin, että edes jossain vaiheessa vuotta olisi n ormaalia.  Että saisimme liikkua vähän tavallisemmin. Minä ainakin haluan jo palata siihen, mitä oli ennen koronaa. 

Epäröimättä hetkeekään

Lähdin mukaan kielikurssien etäopiskeluun, se on tuntunut hyvältä. Ohjelmasta oli kertynyt kokemusta viime syksyltä, joten olin varsin luottavainen onnistumisen suhteen.  Koin niin suurta iloa, että viime vuonna tapahtunut unohtui kokonaan. Nyt olen mennyt täysillä eteenpäin ja nauttinut kyydistä! 

Helmikuu alkaa!

Ja talon takana on metriset kinokset lunta. Hienointa on se, että tänä talvena lunta on ollut ihan mukavasti. Kolattavaa on riitttänyt lumipyryn jälkeen pariinkin otteeseen  tammikuun aikana. Mutta nyt on todellakin saanut nauttia lumesta ja pakkasesta! 

Tuleekohan taas yhtä huono tapahtumavuosi?

En toivo ollenkaan sellaista vuotta kuin viime vuonna. Mutta nyt jo luin, että tälle vuodelle 2021 suunnitellut Oulun lähetysjuhlat ja kirkkopäivät siirtyvät vuodella eteenpäin. Mikä muukaan tätä tekee kuin koronavirustilanne. Toukokuussa voi olla ihan erilainen tilanne kuin nyt. Yllätyin jo nyt, että miksi? 

Kyllä tämä on pelottavaa...

Joutuuko Suomikin sellaiseen tilanteeseen, että tulee ulkonaliikkumiskielto, kyllä itseäni ainakin pelottaa. Pelottaa etenkin se, alkaako ihmisille tulla sakkoja. Mutta jos ulkonaliikkumiskielto tulisi, se tulisi varmaan yöllä, monessa maassa on kahdentoista tunnin tai vuorokauden ympäri oleva kielto. Koronan takia tää kaikki on, näin... 

Luottamus kohdallaan

Asia on juuri näin. Tänäön alkaa myös kielten etäopiskelu ja luotan siihen, että sr sujuu. Minulla on ohjelma viime syksyn jäljiltä hyvin hallussa, olen luottavainen sen suhteen, että kieletkin lähtevät hyvin liikenteeseen.  Voiko olla  yhtään sen luottavaisempi kuin on nyt? No ei voii! 

Vaan nyt...

Olen valmistautunut etäopiskeluun, olen raivannut huoneestani tilaa. Kirjoituspöytä on mukava paikka opiskella, kun se on tullut takaisin huoneeseeni. Onnellinen on kun pääsee opiskelemaan, ottaen huomioon sen, millainen tilanne oli vuosi sitten, kun opiston opettajat lomautettiin. Nyt on ollut iloista, kun pääsee opiskelemaan! 

Kuinka hyvä mieli!

Olen kyllä tosi luottavainen sen suhteen, että kieletkin lähtevät toimimaan etäopiskeluna. Karaokesta on jo hyviä kokemuksia syyskaudelta, joten sen takia on hyvä olla luottavainen. Onni on se, että kaupunki ei lomauttanut opiston opettajia kuten viime vuonna keväällä, varmastikin siinä on otettu järkeä käteen. Mutta nyt on pakko olla hyvällä mielellä, niin mukavaa tämä on! 

Tässä on tapahtunut

Vaikka kuinka paljon kaikenlaista, se on ollat ihan parasta. Nyt olen luottavainen sen suhteen, että kieletkin lähtevät toimimaan etäopiskeluna, karaokesta on tullut hyviä kokem6ksia viime syksyltä. Ja kaikkein paras on se, että sääkään ei estä opiskelua,. Sateisina päivinä ei tarvitse lähteä mihinkään, se on hyvä. 

Mä olen

TPS-fani ja kannatan myös oman kaupunkini lentopalloa. Olen katsonut YouTubesta vanhoja videoita, joita olen kuvannut. Niitä on ollut  mukava katsoa. Ja olen ollut onnellinen niinä päivinä, kun on muistanut, miltä peliin pääseminen on tuntunut. Kyllä mä vielä pääsen, en tietenkään nyt, kun tämä pandemia on, mutta toivottavasti pian!