Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2021.

Tuleekohan taas yhtä huono tapahtumavuosi?

En toivo ollenkaan sellaista vuotta kuin viime vuonna. Mutta nyt jo luin, että tälle vuodelle 2021 suunnitellut Oulun lähetysjuhlat ja kirkkopäivät siirtyvät vuodella eteenpäin. Mikä muukaan tätä tekee kuin koronavirustilanne. Toukokuussa voi olla ihan erilainen tilanne kuin nyt. Yllätyin jo nyt, että miksi? 

Kyllä tämä on pelottavaa...

Joutuuko Suomikin sellaiseen tilanteeseen, että tulee ulkonaliikkumiskielto, kyllä itseäni ainakin pelottaa. Pelottaa etenkin se, alkaako ihmisille tulla sakkoja. Mutta jos ulkonaliikkumiskielto tulisi, se tulisi varmaan yöllä, monessa maassa on kahdentoista tunnin tai vuorokauden ympäri oleva kielto. Koronan takia tää kaikki on, näin... 

Luottamus kohdallaan

Asia on juuri näin. Tänäön alkaa myös kielten etäopiskelu ja luotan siihen, että sr sujuu. Minulla on ohjelma viime syksyn jäljiltä hyvin hallussa, olen luottavainen sen suhteen, että kieletkin lähtevät hyvin liikenteeseen.  Voiko olla  yhtään sen luottavaisempi kuin on nyt? No ei voii! 

Vaan nyt...

Olen valmistautunut etäopiskeluun, olen raivannut huoneestani tilaa. Kirjoituspöytä on mukava paikka opiskella, kun se on tullut takaisin huoneeseeni. Onnellinen on kun pääsee opiskelemaan, ottaen huomioon sen, millainen tilanne oli vuosi sitten, kun opiston opettajat lomautettiin. Nyt on ollut iloista, kun pääsee opiskelemaan! 

Kuinka hyvä mieli!

Olen kyllä tosi luottavainen sen suhteen, että kieletkin lähtevät toimimaan etäopiskeluna. Karaokesta on jo hyviä kokemuksia syyskaudelta, joten sen takia on hyvä olla luottavainen. Onni on se, että kaupunki ei lomauttanut opiston opettajia kuten viime vuonna keväällä, varmastikin siinä on otettu järkeä käteen. Mutta nyt on pakko olla hyvällä mielellä, niin mukavaa tämä on! 

Tässä on tapahtunut

Vaikka kuinka paljon kaikenlaista, se on ollat ihan parasta. Nyt olen luottavainen sen suhteen, että kieletkin lähtevät toimimaan etäopiskeluna, karaokesta on tullut hyviä kokem6ksia viime syksyltä. Ja kaikkein paras on se, että sääkään ei estä opiskelua,. Sateisina päivinä ei tarvitse lähteä mihinkään, se on hyvä. 

Mä olen

TPS-fani ja kannatan myös oman kaupunkini lentopalloa. Olen katsonut YouTubesta vanhoja videoita, joita olen kuvannut. Niitä on ollut  mukava katsoa. Ja olen ollut onnellinen niinä päivinä, kun on muistanut, miltä peliin pääseminen on tuntunut. Kyllä mä vielä pääsen, en tietenkään nyt, kun tämä pandemia on, mutta toivottavasti pian!