Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2021.

Ihan mahtavaa

Oli kuvata videotervehdystä pohjoisen TPS-faneille. Se oli niin mahtavaa tehdä se juuri pelipäivänä, olin suunnitellut tekeväni sen juuri nyt.  Itsekin olen ollut TPS - fani jo aika kauan, videolla kerroin oman tieni, mitä kautta olen TPS - faniksi päätynyt. Komea video tästä tuli, on se hienoa! 

Milloin Tepsin kannattaminen alkoi

Kun on ollut Tepsin kannattaja jo näin pitkään, on alkanut miettimään, milloin Tepsin kannattaminen on lähtenyt liikkeelle. Itsekin aloin epäillä, että on jo Kemiönsaarella asuessa lähtenyt, sain epäilykselle vahvistuksen. Todisteita on myös, vanha fanilippu löytyy. Kyllä mä olin ihan oikeassa, kun olin arvellut, että Kemiönsaaren ajoille asti pitää mennä. Hienoa, että tämäkin juttu tuli selväks. 

On vain TPS!

Ei ole muuta kuin TPS! Aina seison oman joukkueeni tukena, niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Voisin kuvata itseäni raudan lujaksi TPS - faniksi, kuten pohjoisen TPS - fani Teemu on iitseään kuvannut. On Tepsiä sentään sen verran kauan tullut seurattua, joten se on ihan paras. Ei ole vain minä, on me!  Minä, me, TPS! 

Kumman joukkue on parempi?

Tämä kysymys käy mielessäni aina Kärppien ja Tepsin pelatessa, etenkin tietäessäni sen, kuinka kova Kärppien kannattaja piispa Jukka on.  Itse olen todella kova Tepsin kannattajia, ollut jo aika kauan, en tosin muista, kuinka kauan. Minusta oli hoenoa huomaya, että lyllä niitä Tepsin kannattajia löytyy myös pohjoisemmassa, sen sain huomata tammikuussa 2019,  kun kaikki kannattajat olivat yhdessä. Kaikkia yhdisti TPS! 

Tiistaiaamu

Talviloman toinen aamu on pyörähtänyt käyntiin, ihan huikean hyvin onkin lähtenyt. Toivon, että  tämä koronatilanne normalisoituu, ettei virus  enää kesällä laittaisi kapuloita rattaisiin, kuten se on nyt tehnyt. Olen hyvällä mielellä ja nautin, tääon tosi mukavaa! Iloinen mieli ja hyvä tunne, tällä mennään eteenpäin ja täysillä! 

Napu napu ja nilli nilli

Se kyllä alkaa heti, jos vaan on alkaakseen. Jos puhelin on liian kauan kädessä enkä ole missään vaiheessa laittanut sitä pois. Kyllä siinä alkaa melkoinen naputus ja nillitys. Mutta aika harvoin mun äitu naputtaa ja nillittää  aika hyvä tyyppi on! 

Sunnuntai

Vähän olin ihmeissänu, kun en kuullut pelin äänuä, mietin, että Daniel ei ole lomaviikon aikana täällä Kallinrinteellä ollenkaan. Mutta hän on patas ystävä ainakin minulle, se on tosi mukavaa. Mulle on ihan paras juttu nämä mainiot naapurit naapurit, joita meillä on, ihan huikeaa! 

Mun mahtavaa

Kun päivä on mennyt tosi hyvin, saan olla siitä tosi tyytyväinen. Kuinka hienoa onkaan, jos saadaan tämä koronatilanne siihen malliin, että ei tarvitsisi käyttää kasvomaskia. Onhan se hienoa, jos näin  hyvin kävisi. Haluan olla lähellä ja läsnä ystäville. 

Kaikki kääntyy vielä hyväksi

Sillä mielellä olen lähtenyt kaikkiin päiviin, olen ollut aika luottavainen. Kotimaakunnan koronaryhmän toiminnasta minulla ei ole pahaa sanottavaa, siltä osin kaikki on mennyt hyvin. Toivon, että ihmiset jaksaisivat vielä vähän aikaa, vaikka kaikilia varmasti on myös koronaväsymystä. Ymmärrän senkin, kun itsekin olen siitä kärsinyt läpi pandemian. Mutta nyt on kaikki hyvin! 

Aika paljon hyvää

On tässä etäopetuksessa ollut aika paljon hyvää, tietysti myös huonoa. Mutta nyt tähän koronatilanteeseen mainio vaihtoehto. Huonoa on se, että opiskeluystäviä näkee vain ruudun välityksellä, hyvää on se, että tunnille lähtiessä ei tarvitse olla säiden ja bussimatkan armoilla. Toinen hyvä juttu on se, että nyt ei tarvitse pitää kasvomaskia. Syksyn kielitunneilla piti aina olla kasvomaski, se oli hankalaa. Mutta nyt mennään eteenpäin! 

Positiivinen salaliittoteoria

On se, että mulla on hyvä fiilis. Tänäön olen kuunnellut lempimusiikkia ja siivonnut äidin apuna. Kävin kaupungilla, tilasin itselleni Amon Amarthin levyn, on ollut ehdottomasti lempilevy. Paikan päällä oli vinyyliversio, mutta levari on CD-levari. Mutta nyt on Amon Amarth kuunneltu, hyvä mieli tuli! 

Unohtumaton muisto

Se on vuodelta 2019, jolloin olin katsomassa jääkiekkoa Turussa. Olin aiemmin ajatellut, että TPS - faneja on ainoastaan Varsinais-Suomessa, mutta  jossain välissä ennen ottelun alkua kiinnitin huomiota pohjoisen TPS - faneihin,  heitäkin oli melkoinen joukko. Yhdessä siinä kannustettiin, lounaiskulma ja pohjoinen! Kaikille meille yhteistä on Turun Palloseura! 

Hyviä juttuja

Niitä on todella paljon! Vaikka korona-aika on tehnyt pahojaan, elämäniloa se ei ole ainakaan minulta vienyt. Välillä on ollut havaittavissa kyllästymistä, mutta se on kai aika luonnolllista, kun pandemian kunnollisesta alkamisesta on jo liki vuosi. Mutta hyvillä mielin mennään, enkä ole pahemmin nillittänyt rokotuksista, saan sen kyllä, kun aikani on. 

Just nyt

Ajattelen ystäviä, joita en voi koronatilanteen takia nähdä. Heitä on tosi paljon. Tänään tahdon toivoa heille hyvää laskiaista ja hyvää ystävänpäivää. Täällä ollaan ja olette mielessä, ette ole missään nimessä poissa mielestä.  Haluan sanoa teille kaikille, että olette minulle äärettömän tärkeitä, se ei ole hävinnyt mihinkään. 

Korona pois!

Olen jo kauan ollut sitä mieltä, että korona saisi häipyä, se mielipide ei ole muuttunut miksikään. Kun haluaisi jo elää omaa normaalia elämää ilman koronasta johtuvia rajoituksia.. Haluaisin sanoa kaikille, että en ole vihainen niille ihmisille, jotka tekevät koronan vastaista työtä, vaan olen vihainen koronalle. Korona on ollut oman historiani viheliäisin vaihe, siksi haluaisin päästä siitä eroon. 

Hienolta tuntuu!

Tuntuu todella hienolta ajatella, että juuri piispa Jukka saa vihkiä Ylivieskan uuden kirkon. Laitoin kommentin siitä, kun tiesin uuden kirkon vihkimisen olevan tulossa keväällä. Voi miten hienon näköinen uusi kirkko on, ei se tietenkään samanlainen ole, mutta hieno se kuitenkin on. Kuinka hienoa onkaan, että uusi kirkko rakentui Ylivieskaan, hyvä niin! 

Vähän kyllästymistä

No kyllä sitä on kieltämättä ollut minussakin havaittavissa, on kyllä ihan pakko tämä myöntää. Kun on jo liki vuosi menty rajoituksia ja suosituksia koronaan liittyen, alkaa jo huomata, että nyt alkaisi jo riittää. Mutta ihan hyvin on koronan torjunnassa onnistuttu, ehkä se tästä vielä kääntyy hyvään suuntaan, että pääsisin tass tuttuja tapaamaan.. 

Lomaakin odotellaan!

Ei kyllä yhtään ota päähän opiskella, mutta kyllä lomakin on ihan hyvä juttu. Pari päivää vielä edessä tämän viikon opiskelua, ihan huikeaa. Kyllä mä nyt osaan nauttia kotona olemisesta, on tämä tilanne parempi kuin viime vuonna. Nyt mennään! 

Rakkaus on....

Sitä, että ymmärtää toista ihmistä. Rakkaus on sitä että kuuntelee toista, sekin on tosi tärkeää. Rakkaus on sitä, että antaa toiselle sen, mitä itsellä on. Rakkaus on lämpimiä ajatuksia toista kohtaan, minulle rakkaus on kaikkea tätä. Rakkaus on unelmia ja haaveita, mitä ikinä niitä onkaan. Rakkaus tuntuu hyvältä ja on hyvää! 

Huikea fiilis

Tänään oli tosi mukavaa aloittaa uusi viikko, tosin mieleen hiipi ajatus, että tulee kinasteltua vähän liian usein, kyllä minun pitäisi kuitenkin antaa periksi, kun äiti sanoo jotain. Mutta kun on Huiskun kanssa lenkillä, siinä unohtuu pieni kinastelu ihan hetkessä. Huikeinta on ollut huomata, kuinka iloinen on! 

Arkkihiippakunnan suuri päivä

Tänään on arkkihiippakunnan suuri päivä, kun hiippakunta saa uuden piispan.Me saamme ensimmäisen naispiispan, joten sikäli päivä on historiallinen. Olen aika varma, että piispa Mari onnistuu, hän saa jatkaa piispa Kaarlon aloittamaa hyvää työtä. Minä olen niin iloinen tästä päivästä! 

Viikonloppuna

On ihan hienoa, kun arkkihiippakunta saa uuden piispan. Piispa Kaarlo on tehnyt hyvää työtä, nyt piispa Mari saa jatkaa matkaa siitä, mihin piispa Kaarlo on jäänyt. Hyvä työ jatkuu. Minä olen jo antanut lupauksen kotiseurakuntani tuesta uudelle piispalke, lupaus pitää vielä nytkin. 

Mulla oli mukavaa!

On ihan huikea tunne, jota ei voi tajuta! Niin mahtavaa on ollut kokotän helmikuun ensimmäisen viikon, sitä suuremmalla syyllä on hyvä mieli just nyt. Olin aiemmin saanut äidiltäni hyvän arvosanan koronatilanteeseen liittyen, sekin oli hyvä juttu. Nyt saa viikonloppu alkaa ja kaikki on hyvin! 

Kaikki mitä on

Se on nyt ja tässä. Kaikki se, mitå olen kokenut, kaikki se, mitä elämässä tällä hetkellä on, kaikki se, mikä on paras just nyt. Parasta tähän hetkeen on, kun kaikki on elämässä ihan hyvin. Mä haluaisin elää niin, että jälkikäteen ei tulisi katumusta elämättömästä elänästä. Se ei saa olla este sille, että elää. Elämä on hienoa, kun sen osaa elää! 

Haluaisin jo

Että me kaikki selvitään tästä. Että meidän ei tarvitsisi enää elää rajoitusten ja suositusten kanssa. Vielä tässä nyt jonkin aikaa menee, mutta ollaan nyt luottavaisin mielin, että edes jossain vaiheessa vuotta olisi n ormaalia.  Että saisimme liikkua vähän tavallisemmin. Minä ainakin haluan jo palata siihen, mitä oli ennen koronaa. 

Epäröimättä hetkeekään

Lähdin mukaan kielikurssien etäopiskeluun, se on tuntunut hyvältä. Ohjelmasta oli kertynyt kokemusta viime syksyltä, joten olin varsin luottavainen onnistumisen suhteen.  Koin niin suurta iloa, että viime vuonna tapahtunut unohtui kokonaan. Nyt olen mennyt täysillä eteenpäin ja nauttinut kyydistä! 

Helmikuu alkaa!

Ja talon takana on metriset kinokset lunta. Hienointa on se, että tänä talvena lunta on ollut ihan mukavasti. Kolattavaa on riitttänyt lumipyryn jälkeen pariinkin otteeseen  tammikuun aikana. Mutta nyt on todellakin saanut nauttia lumesta ja pakkasesta!