Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2021.

Pelipäivän fiilis

Salonjoesta oli jo jää lähtenyt, viemärityöntekijät olivat huomanneet  tynnyrin lähteneen liikkeelle.  Saukko oli myös liikkunut joella aamun aikana. Autan äitiä siivouksessa ja hyvällä mielellä ollaan, kun äitiä on tykännyt auttaa.  Laitoin viestiä TPS - faneille, olen mukana peliä seuraamassa, kun peli alkaa miltei heti tunnin jälkeen. 

En oikein nyt ymmärrä

Olen kyllä aikeissa ottaa koronarokotteen, mutta pitääkö minun ottaa se iäkkäämpien lomassa?  Tämä on herättänyt minussa kysymyksen siitä, missä kohtaa minun kuuluisi tämä rokote ottaa. Ikäryhmäni on vasta aika loppuvaiherssa, varsinkin minunlaiseni perusterveet ihmiset. Mutta ei kai sille ole muita syitä kuin se, että asuu riskiryhmään kuuluvan kanssa saman katon alla. Mutta rokotevastaisuutta munussa ei ole piiruakaan, se on ihan paras juttu tähän kohtaan. 

Olipa upeaa!

Olla mukana tässä hienossa ryhmässä, joka  tuntuu tosi mukavalta. Olin kyllä niin yllättynyt Tomin laittaessa minutkin ryhmään mukaan, kai se on ollut hänellä suunnitelmissa. Mutta nyt on pakko sanoa, että on hienoa, kun tulee voittoja, kyllä sitä on oppinut senkin, että ei aina voi voittaa. Ja nyt olen jo päättänyt, että olen hengessä mukana, kun TPS pelaa! 

Kakkoslajista mestaruus

Oli jo kymmenes kerta, kun naisten lentopallon mestaruus tuli Saloon. Niin hienolta se tuntui läpi perjantai-illan, nyt on ajatukset siinä, miten juhlia mestaruutta kotona. Amon Amarthia kuunnellessa menee,  vähän täytyy myös fiilistelllä. Mukavaa tää oli! 

Miten voi olla?

Näin uskomaton fiilis? Tänään olisi naisten messtaruus katkolla LP Viestille, lupailin viestiä, kun tiedän, miten ottelussa käy. Olen nyt sitten mukana setämiesten iskuryhmässä, johon Tomi on minut liittänyt. Ja kaikkein huikeinta viikonlopun aluksi oli torstain tunteikas karaokelaulu, se oli niin kerta kaikkiaan hienoa, en muista, koska olisin kokenut tuollaista tumteiden sekamelskaa. Ja nyt vielä tämä katkolla oleva kakkoslajini mestaruus, hienoa! 

Kaikille Palloseuran faneille etelästä pohjoiseen

Me ollaan TPS, etelä ja pohjoinen. Meille kaikille on vain TPS. Matkassa on melkoinen ero, minulle edestakaista matkaa tulee vajaat sata kilometriä, pohjoisen faneilla yli tuhat. Iso käsi pitää antaa etenkin Teemulle, hän on jaksanut tuoda pohjoisen faneja reisuun tuollaisen matkan takaa. Meillä kaikilla on mustavalkoionen sydän, se on meillä kaikilla. Ihan huikeaa huomata, kuinka paljon meitä tepsiläisiä on kauempana Turusta. Iso käsi meille kaikille! 

Mun mahtavaa

Vaikka koronatilanne on vielä päällä, olen löytänyt paljon ilonaiheita. Suurin on se, miten paljon noissa faniporukoissa on ystäviä. Etenkin Palloseuran fanit ovat olleet isolla rintamalla tukena, se on ollut tosi hienoa. Muutamaan otteeseen on tullut oltua yhteydessä Tepsin setämieheen Tomiin, se on ollut tosi hienoa. Molemmat ovat kokeneet sen hyväksi. On ollut hienoa huomata, miten mustavalkoiset fanit pitävät yhtä. Myös LP Viestin fanit pitävät yhtä, se on myös hyvä! 

Niin vaikeaa...

Olla hyväkäytöksinen pandemian puskiessa kunnolla päälle. Mekin olemme huomanneet tämän, kun olemme tulleet paljon kärkkäämmiksi sanomisten suhteen. Välillä tulee sanottua niin, että sitä ei edes tarkoita, tätäkin on tapahtunut useaan kertaan. Äiti sanoi myös, että hän ei ole kohdellut minua ihan niin hyvin kuin olisi pitänyt . Mutta kun tilanne on ohi, me olemme taas omia itsejönme! 

Mun mahtavaa tälle viikolle

Onhan se aika iso harmi, kun pelejä joudutaan perumaan, mutta nyt se vaan menee näin. Tällä viikolla Tepsillä olisi pitänyt olla kaksi ottelua, mutta Helsingin ottelu jouduttiin perumaan koronatartunnan ja siitä aiheutuneen karanteenin vuoksi. Ja kun me ollaan hengessä mukana, sekin on tosi hienoa! 

Viikonloppuna

On ollut niin paljon hyviä asioita, kaikkein parhaimpana ilman muuta Tepsin voitot ja LP Viestin pääsy naisten lentopallofinaaliin. Jutellessani Tomin kanssa herkistyin niin paljon, että tuntui oikein pahalta. Toki tiesin tilanteen, kun hän oli minulle viestiä laittanut, mutta yllätyksenä minulle tuli se, miten kovin herkistyin. Olen kyllä nuklunut kohtalaisen hyvin, vaikka tämä tilanne on ollut mielessä. Paljon hyvää mahtui taas tähänkin viikkoon, kyllä me tästä selvitään! 

Uusi pelipäivä

Se tuli nopeammin kuin osasin aavistaa! Keskiviikon ruman tappion jälkeen minulla ei ollut aavistustakaan, milloin seuraava peli olisi, silloin sanoin äidille, että perjantaina se varmaan on. Ja niinhän se nyt sitten on, että just tänään on! Hyvällä mielellä pelipäivöä! 

Tepsiläisten matkassa

On ollut todella hienoa olla.  Nyt on käynyt sellainen juttuu, johon en ainakaan itse olisi uskonut. En olisi uskonut, että meitä Tepsin kannattajia hemmotellaan seitsemällä peräkköisellä voitolla, mutta nyt on todellakin pääsdyt käymään näin hyvin. Olen nyt kohta kuukauden ollut pohjoisen tepsiläisten matkassa ja on ollut tosi hienoa. Meitä loubaissuomakaisia on myös mukana, se on ihan paras juttu koko päivänä, kun valmistautuu illan peliin. Voittoon, meidät TPS! 

Pohjoisen TPS-kannattajat, kiitos!

On ollut ihan superhienoa olla ryhmässä mukana, vajaa kuukausi on nyt oltu komnentoimassa otteluita ja niitä seuraanassa. Kun on edellisen viikon pelit saatu pelattua, kysytään, montako pistettä on mahdollista saada seuraavalla viikolla. Itse en ainakaan vielä ole laittanut, kuinka monta pistettä olisi mahdollista saada. Olen kyllä melkoisen diplomaattinen tässä suhteessa. Mutta nyt on pakko sanoa, että hyvä fiiilis on uuteen viikkoon ja uusiin pelipäiviin! Ja kiitos Teemu, kun olet ottanut minutkin mukaan! 

Tepsin pelipäivä tänään

Aika muistorikas se varmati on, kun TPS ja Jukurit pelaavat. Juuri tämä ottelu kaksi vuotta sitten oli se, jossa kohtasin pohjoisen TPS - kannattajat ensimmäistä kertaa. Arvostan suuresti sitä, kuinka he jaksavat istua monta sataa kilometrin linja-autossa ja kaikki vain Palloseuran vuoksi. Olen osoittanut arvostustani kirjoituksellani Facebookissa ja videotervehdykselläni, jonka kuvasin viime viikolla. Me kaikki olemme TPS, pohjoinen ja etelä! 

Ei tarvitse pelätä

Joutuvansa moneksi viikoksi karanteeniin, kuten viime keväänä. Äidin kanssa tästä puhuttiin ja hän sanoi, että viime keväänä ihmisiä säikyteltiin ihan kunnolla. On tämä koronasuositusten noudattaminen vaatinut itsepäisyyttä, että sen on joka päivä muistanut. Nyt ei voi kuin olla tyytyväinen tähän. Kyllä me tästä selvitään! 

Mieli korkealla

Kyllä sitä näin mennään, kun pimeäkin tulee päivä päivältä myöhemmin. Päivät ovat alkaneet kunnolla pidentyä. Muistan oikein hyvin, kuinka yksinäiseltä tuntuo, kun ei voinut opiskella, tämä vuosi on ollut erilainen sikäli, että nyt on pystynyt opiskelemaan. Omien suosikkijoukkueiden LP Viestin ja Tepsin kanssa on voinut olla yhtä sydämessä, sekin on tosi hienoa!