Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2021.

Tänään!

Kirkkojen kellot soivat eri puolilla Saloa, ainakin Uskelan kirkon mäellä, Kuusjoella ja Perniössä ovat kellot soineet. Kuusjoen aluepappi Marika jakoi pienen videoleikkeen, jossa kirkon kellot soivat. Samalla siinä tuli onniteltua myös LP Viestin naisia, joille mestaruus oli tullut runsasta kuukautta aiemmin. Kiitos molemmat! 

Ajatuksia aamuyöllä

Aamuyöllä mielessäni liikkuu niin monenlaisoa asioita Kahtena viime yönä olin onnellinen siitä, kun Tepsi oli päässyt välieriin. Aiempina öinä ajattelin, miten hienoa on, kun on Tepsin kannattaja. Olen myös ajatellut pohjoisen kannattajia, etenkin silloin, kun olen laittanut heille jotakin. Kyllä aanuyöllä on tosi ihania ajatuksia! 

Hyvä TPS!

Jännäksi meni tämä viimeinen peli, mutta hienosti Tepsi hoiti homman kotiin!  Kyllä siinä kannattajien fiilis oli tosi hyvä, oli se itsellänikin aika huikean hieno! Kirjoitin hienon tekstin, johon monet reagoivat. Reagointi on ollutt tosi hienoa, se on lämmittänyt mieltäni tosi paljon. Mutta se kaikki oli totta, juuri se, mitä olin siihen kirjoittanut. Mitalipeleihin mars mars! 

Voittoon meidän TPS

Tepsi pelaa puolivälierän vielä tänään, nyt sitten selviää, kumpi kahdesta menee mitalipeleihin. Tietysti sitä itse toivoo, että Musta Hurma kantaa päätyyn asti, ainahan sitä toivoo. Meitä on paljon, ympäri Suomen! 

Poker Run TPS

Tänään sitten olisi puolivälierä katkolla Tepsille. Tänää on kyllä kaikki kohdillaan Tepsiä varten, minusta on nyt alkanut tuntua siltä, että tästä voisi tulla jotain. Tänään voi käydä niin, että pelikaani lentää turbiiniin. Hienoa, että sen yhden tappion jälkeen jätkät pystyvät kasaamaan itsensä ja oelaamaan omalla tasollaan. Tänään vielä ja eteenpäin! 

Playoff, matka alkaa

Tänään n se alkaa, kaikkien TPS - fanien yhteinen matka, jonka me kaikki toivomme jatkuvan päätyyn asti. Olen miettinyt, kuinka hienoa on olla TPS-fani, etenkin, kun  olen ollut  niin pitkään. En edes voisi kannattaa muuta joukkuetta kuin Palloseuraa, en vaan pystyisi. Tänään haluan antaa  kaiken rakkauden ja tuen Tepsille heti alusta asti, nyt mennään! 

Tästä en tiennyt mitään!

En todellakaan tiennyt, että Tomi ja Krisu olivat lauantaina lähdössä laivalle. Minulta tämä on mennyt täysin ohi, toki siinä sitten toinen ryhmämme jäsen kertoi, että näin on. Tänään illalla tulevat takaisin, voin sitten siinä kohtaa kysellä, miten reissu on mennyt. Tomin tuntien reissu menee varmasti hyvin. Kyllä nyt on hyvä fiilis, viimeinen päivä ennen Mustan Hurman alkua! 

On vain yksi meidän Tepsi

Tepsi on se joukkue, jota me kaikki kannustamme. Etelä ja pohjoinen kannustavat yhdessä, me ollaan TPS! Me ollaan joukkueen tukena päätyyn asti, sinne me mennään! Palautan mieleeni sen, kuinka viitseliäs Teemu on, ajattelen kaikkia TPS-faneja,  niin etelän kuin pohjoisenkin kannattajat! 

Just nyt

On tapahtunut niin paljon kaikkea mukavaa ja se on ollut tosi hienoa. Olen saanut videopuhelun Tomilta ja Jereltä, he siavat aikaan hyvän fiiliksen. Aina ei edes itse tajua, kuinka hyvä mieli jää, kun saa tehdä niin monta juttua! Kaikki tuntuvat olevan ihan yhtä mieltä siitä, että Tepsi menee mestaruuteen asti. Hieno juttu olisi, jos näin hyvin kävisi! 

Hienosti on Tepsi pelannut

Täytyy sanoa, että Tepsi on pelannut todella hienosti. Viime kaudella ei olisi ollut mitään mahdollisuutta päästä mukaan pudotuspeleihin , mutta  nyt on mukana. On ollut niin hienoa seurata Tepsin otteita, nyt vaan toivoo,   että Musta Hurma kantaa pitkälle! Voi vaan kuvitella, miten hienoa on, kun puhelin pirahtaa ja siellä on muita TPS - kannattajia, jotka ovat saaneet puhelinyhteyden minuun. Ja hyvä on fiilis tässä ja nyt! 

Pian se alkaa

Tepsin Musta Hurma! Tänään vielä pelataan runkosarjaa, mutta torstaina alkaa vastustajien etsiminen IFK:lle ja Lukolle. Maanantaina playoffs pääsee kunnolla vauhtiin. Kovasti tuntuvat Tepsin kannattajat toivovan mestaruutta Tepsille, itsekin kuulun tähän joukkoon.. Meitä on paljon, me kyllä luotamme siihen, että Musta Hurma vie pitkälle. 

Huikeita fiiliksiä

Saloon voi hyvinkin tulla toinen mestaruus, kun Vilpas Vikings meni miesten Korisliigan finaaliin. Tämä on ollut ihan hieno juttu, kun näin hieno juttu osuu kohdalle. Jääkiekon runkosarjaa on vielä yksi kierros jäljellä, pian alkaa Tepsin playoff-taival. Olen suunnitellut, että kuvaan videoita, ainakin pohjoisen faneja aion taas muistaa. Mutta olen kyllä luottavainen, että Musta Hurma jatkuu pitkälle

Mitä tapahtui?

Ihmettelin aamuyöllä, mitä oikein tapahtui. Olin sikeässä unessa ja äitu herätti minut. Oli huomannut huoneestani paistaneen valon, oli myös huomannut, että ei ollut muistanut kokeilla ulko-ovea. Sanoin nyt, että minun ei ollut tarkoitus paistattaa valoa huoneestani,  olin kirjoittanut edellisen päivän kalenteriin, kun en ollut ehtimyt päivän aikana sitä tehdä.  Mutta nyt en enää jätä yöksi valoa! 

Vain mestaruus kelpaa

Pudotuspelien kynnyksellä on huomannut, kuinka  TPS-kannattajat ovat alkaneet elätellä haaveita Kanada-maljan saamisesta Turkuun. Täytyy myöntää, että itsekin olen tätä tehnyt, etenkin, kun runkosarja on sujunut ihan hyvin. Kävin pohjoisen TPS-fanien ryhmässä, siellä näytti hyvin vahvasti siltä, että mestaruus on myös heidän tavoitteensa. Ryhmää ylläpitävä Teemu on antanut ymmärtää näin. Mutta hyvä kannustaa omaa joukkuettaan! 

Ihan huikea ryhmä

En kyllä ikinä olisi voinut uskoa olevani osa näin hienoa porukkaa. Meillä on aivan mahtava porukkahenki ja se näkyy! Läppä kyllä kentää ihan kiitettävästi ja puhelin soi vähän väliä. Ryhmässä on lisäkseni seitsemän muuta ihmistä, meitä on kaikkiaan kahdeksan. Yhdessä aina seurataan pelejä, välillä puhelin saattaa pirahtaa erätauon aikana. Välillä mä vaan kuuntelen ja naurahdan mukana, kyllä meillä hyvää fiilistä riittää. 

Tepsin voitto!

Kyllä siihen on pakko uskoa, kun on näin raudanlujasta kannattajasta kysymys. Minulla on vahva usko siihen, että Tepsin voitto tulee nyt, kun se oli viikonloppuna niin lähellä. Tänään on hyvä kannustaa Tepsiä voittoon, kun toivoo sitä oikein kovasti! 

Pääsiäisaika

Taas havahduin siihen, että nyt on huhtikuu alkanut. Enkä ollut edes ajatellut, että aika kulkee näin pian. Mutta niinhän se on taas mennyt, niin pian, ettei tahdissa pysy. Vielä sitä jaksaa omaa joukkuettaan kannustaa ja olla tukena, nyt pääsiäislauantaina on vielä pelipäivä. Mutta nyt on hyvä, kun voi tukea omaa joukkuettaan vaikka miten hyvin. Kannattaa myös nauttia pelistä!