Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2021.

Näin se kesä toimii

Koululaisten viimeinen kouluviikko on pyörähtämässä käyntiin, ensi viikolla on  jo kesälomaa. Täytyypä myöntää, että aika on mennyt todelka pian. Korona on värittänyt lukuvuotta aika lailla, välillä on oltu etäopetuksessa, välillä lähiopetuksessa. Naapurimme tuskastui etöopetukseen, minä en. Minulla oli aiemmasta syksyn jaksosta hyvää kokemusta, sen ansiosta uskalsin luottaa siihen, ettei ole mitään hätää sen suhteen. Kiitos opettajilleni! 

Saa tehdä!

Saa nauttia, saa olla kesän iloja, saa olla hyvällä mielellä, Kun kaikki on hyvin, kun saa olla iloinen. Tänään äiti oli jo reumakokeissa, nyt on jo menossa kaupungille. Aika monta hyvää fiilistä on tänään! 

Kiitos Tepsi!

Hieno juttu tämä Tepsin hopea! Tänään vajaa viikko kulunut finaalisarjasta, olen niin onnellinen just nyt! Musiikki soi, viikonlopun aikana ajoin ensimmäisen pyörälenkin ja pyöräkausi 2021 pyörähti käyntiin! Mukavasti meni lenkki, kun vaan muisti ne vaaran paikat, mitä reissun varrella on. Kiitos TPS! Hopea ei oo häpeä, vaan voitettu mitali! 

Kun finaalisarja alkaa...

Voin tuntea sen hyvän fiiliksen, joka jäi. Tepsin finaalipaikka oli niim hieno juttu, ettei paljon parempaa voisi olla. Just nyt mä ajattelen, että tämä on parasta, mitä meille tepsiläisille voi tapahtua, me ollaan TPS! Aina meidän kiekkofanien elämä ei  ole oömut nöin hyvää, mutta aina napsun verran parenpaa! 

Koko Suomi on mustavalkoinen

Pohjoisen TPS-kannattajat ovat opettaneet minulle tämän, nyt on ollut niin hienoa seurata Tepsin otteita. Ja nyt olen sitten miettinyt, että voisinko ottaa Tepsin logon iholleni,, kun yksi pohjoisen kannattaja on sen jo  tehnyt. Minulla on suunnitteilla ainakin rannekoruun, mutta mikään ei estä ottamasta tatuointia. Nyt koko Suomi on mustavalkoinen! 

Pohjoisen tepsiläisille

Helmikuusta asti olen nyt ollut teidän Facebook - ryhmässä mukana, on ollut ihan huikean hieno juttu. Hienon siitä tekee se, että siinä on hyvä olla. Teemu tekee hyvää työtä ryhmän jäsenten eteen. Tammikuussa 2019 ihmettelen, miten te jaksatte reissata monta sataa kilometriä Tepsin takia, kun itselläni tulee vajaat sata kilometriä. Minusta on hienoa, kun meitä on niin paljon. Tepsi yhdistää etelästä pohjoiseen! 

Huikea fiilis

Kun elämän ensimmäinen etäesiintyminen sujuu hyvin, samaan viikkoon mahtuu vaikka mitä! Tepsin välieräsarja alkoi myös nyt, oli hienoa! Ensin Hifki voitti, mutta vappuaattoon tuli melkoinen tason nosto! Ihan päivässä tää tuli! On niin mahtavaa olla TPS-fani just nyt! Kun kaikki viikon aikana tapahtunut osuu kohdalleen, mikäs sen parempaa!