Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2021.

Ei oikein ymmärrä

Itsekin olen urheilukannattaja, siksi minun on ollut vaikeaa ymmärtää jalkapallokannattajin kohdistunutta kritiikkiä. Toki ymmärrän, että ihmiset ovat turhautuneita, se suotakoon, mutta kysymys on se, pitääkö kaikki ihmiset altistaa vihalle, jota tunnetaan jalkapallofaneja kohtaan. En toivo kenellekään jalkapallofanille tuskallista kuolemaa, vaan kaikille kaikkea hyvää ja tartunnan saaneille paranemista. Kaikkea hyvää Huuhkajien faneille, teitte hyvää työtä kisojen aikana! 

Upea fiilis!

Kun meidän lauantai meni niin hyvin. Aurinkoinen ja muutenkin hieno päivä. Kun niitä maisemia katsoo, tulee hyvä mieli. Monta hyvää  mieltä jäi, kyllä tää kesä vaan on ollut mukava ihan alusta asti.  Tänään on vuoden pisun päivä, juhannus osuu tähän kohtaan. Kyllä on hyvä päivä! 

Uusi hyvä fiilis

On ihan huikeaa huomata, että fiilis on ihan hyvä. Aamun paras juttu on se, kun taas on hyvää säätä luvassa. Uudet ovet ovat jo paikoillaan, ulkopellit puuttuvat vielä. Mutta nyt on pakko sanoa, että niin hienot ne ovat, nyt ne eivät ainakaan falskaa, että tulisi vetoa. Se on ainakin hyvä. 

Aika vauhdikas!

Täytyy myöntää, että juuri sellainen on päivä ollut. Sain polkea melkein parasta vauhtiani, että ehdin ajoissa koronarokotukseeni. Kaupassakin kävin, mutta nyt en voinut mennä pyörällä.. Hienoa on, ettö on rokote saatu! 

Hyvä fiilis

Kun koronarokotus odottaa jo ihan kulman takana. Mulla on ajatus siitä, millainen mun kesä voisi olla, varmaan moni muu ajattelee ihan samalla tavalla kuin muutkib rokotteen ottaneet. Olen kyllä melkoisen hyväuskoinen tän rokotuksen suhteen, fiilis on hyvä!