Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2021.

Jes jes jes!

Monen viikon tauon jälkeen sataa! Se on tuntunut tosi hyvältä. Joskohan metsäpalovaroitus lievenisi oranssista keltaiselle tai häviäisi kokonaan? Lämpötila on ainakin paljon inhimillisempi kuin aiemmin kesän aikana.. Piti ulkona käydessä levittää kädet, niin hyvältä vwsisade tunttui! 

Hyvä sunnuntai

Nyt on ehtinyt kuunnella musiikkia. Monta tuntia meni nappikuulokkeet korvilla, varmaan ainakin yhdeksästä asti. Monta kappaletta tuli kuunneltua ja hyvää mieltä, Lohikeitto maistuu ja miten muuten voisin sanoa, ettei ole hyvä päivä! 

Elämän kesä koronasta huolimatta

Niin sanoin kesällä 2020 ja niin sanon myös kesällä 2021. Onhan tämä koronatilanteen pitkittyminen turhauttanut myös minua, mutta en ole antanut sen muuten haitata omaa elämääni.  Mutta nyt on pakko mennä eteenpäin, maskipakolla seuraavaa viikkoa kohti. Minulla on taas mahtava fiilis olla mä! 

Hyvä fiilis

Kun huomaa kaiken olevan hyvin, voi olla siihen tyytyväinen. Kesä on täynnä hyviä juttuja eikä koronapandemia ole niitä suuremmin haitannut. Jotain ylsittöisiä juttuja on tullut,  mutta ei nyt mitään sen ihmeellisempää. Ymmärrän ihmisten pelon korona a kohtaan, olen itsekin sitä pelännyt, mutta en ole ollut mitenkään hysteerinen pelkoni kanssa. Enkä ole lietsonut oelkoa.   Olen yrittänyt mennä eteenpäin ja nauttia koronadta huolimatta. 

Herätyskelloa ihmetellen

No näinhän se aamu on mennyt. Johtui ihan siitä, kun uudet perunat piti saada keitettyä. Mutta on siinä kyllä sekin, että äiti on lähdössä kauppaan. No se on sitten minulta pois.  Minä vaan nautin hyvästä mielestä, joka mulla on just nyt! 

Ovatko tapahtunat typeriä?

Tapahtumat sinällään eivät ole typeriä, vaan typerää on se, että ei noudateta terveysturvallisuuteen liittyviä ohjeita ja alkaa tulla koronatartuntoja. Puskaradiossa oli taas saotttu, ihmisen typeryydeksi näitä  juttuja. Luulen, että se on koronapelkoa,  mutta ei se ole estänyt elämästä. 

TPS

Kannattajia on ympäri Suomen, etelästä pohjoiseen. Mietin myös omaa kannattajuuttani, pitkään on itsekin kannattajana ollut. Tepsi on ollut tärkeä osa elömääni,  vielä on huomannut, kuinka hieno juttu tämä on ollut! 

Jalkapallofanien upea käytös

Suomalaisten jalkapallofanien hieno käytös on jäänyt mieleen Huuhkajien ensimmäise stä arvoturnauksesta. Suomalaiset eivät buuanneet, vaan kannustivat hyvässä hengessä omaa joukkuettaan. Suomessa tuli kuraa niskaan koronaviruksen takia, mutta se ei muuta miksikään sitä, että suomalaisfanit osasivat käyttäytyä hyvin.. Hienoa tsemppihenkeä osoitettiin, kun tanskalainen pelaaja sai sydänkohtauksen ja suomalaiset alkoivat hiutaa pelaajan nimeä.. Hienoa! 

On niin helppo olla onnellinen

Kun elämä soljuu eteenpäin. Ja mieli on korkealla. Nyt vaan pitää yrittää parhaansa ja nauttia kyydistä, minkä elämä antaa. Mennä leveellä, melkein äärirajoilla. Mä olen ihan ikionnellinen just nyt. Ajattelen, että koronapandemia ei ole pilannut minulta mitään. Näillä ajatuksilla aloitan keskiviikkopäivän, annan mennä ja nautin. 

Jotain just nyt

Mikä on ihan parasta just nyt! Kesää on saanut ihmetellä kerran ja toisenkin, on saanut iloita ja nauttia. Monet ovat olleet sitä mieltä, että koronqpandemia on pilannut kesän, mutta ei se ole sitä minulle tehnyt. Olen vaan asennoitunut siihen niin, että toinenkaan koronakesä ei ole pilalla. Olen yrittänyt toomia maajdillisimman koronaturvallisesti. Hyväillä mielellä! 

TPS - kannattajien puuhia

Kyllä TPS - kannattajar ovat puuhanneet monenlaista. Etenkin nämä pohjoisen kannattajat ovat puuhanneet vaikka mitä. Kaustisen porukalla on ollut pojan maalivahtileiri Kalajoella, Kuusamossa on vietetty rippijuhlaa. Ei ole minultakaan puuhaa puuttunut., kun oviremonttia on tehty, monenlaista olen ehtinyt minäkin tehdä. Kiitos meidän yepsiläiset! 

Hyvä mieli

Paljon mieluummin menisin pyörällä kuin linja-autossa ihan siitä syystä,  kun linja-autossa pitää käyttää kasvomaskia koko matkan, pyöräillessä ei tarvitse. Iloinen ja hyvä mieli tuli tänään siitä, kun autoin äitiä. Jos en olisi sitä tehnyt, hyvää mieltä ei olisi tänään tullut! 

Tää on niin väärin!

Kun ihmiset lähettävät vihapostia niille, jotka ovat olleet kisareissulla  mukana. Suurin osa on kuitenkin käyttäytynyt ihan hyvin, siksi tämä vihakampanja ei ole tuntunit kovin hyvältä. Muita turhauttaa koronan deltavariantin leviäminen, minua vihaposti ja dissaaminen. Jalkapallofanit ja Huuhkajat ovat tehneet hyvää työtä Suomen nostamisessa jalkapallon kärkimaihin., nyt se uhkaa vesittyä vihakampanjaan.. Nyt ei saa vihata!