Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2021.

Palloseuran kannattajille

Voitte vaan kuvitella, miltä tuntuu, kun Tepsi on  pienen tauon jälkeen taas Champions liigassa mukana. Itse aion kannustaa Tepsiä mahdollisimman pitkälle, mutta en myöskään unohda muita mukana olevia suomalaisjoukkueita. Kaikkia suomalaisia seirataan CHL :n aikana. Mutta oma joukkue on tietysti se tärkein! 

Champions liiga alkaa

Se alkaa Tepsin osalta viikonloppuna, on niin hieno olla matkalla mukana. Uskon, että tömä on hieno matka nyös muiden suomalaisjoukkueiden kannattajille. Minusta on ollut hienoa seuratsa Tepsin pelejä, nyt se tuntuu vielä hienommalta. On kyllä tosi hienoa olla TPS - kannattaja just nyt! 

Mä elän

Tätä nun omaa ihanaa elämää. Kin kaikki tuntuu olevan aika hyvin, kun aloittaa uutta viikkoa. Ei voi muuta juin yrittää nauttia parhaan  mukaan, se on tärkeää koronasta huolimatta. Mietin, että on tärkeää olla onnellinen ja tyytyväinen. Nyt mennään uutta viikkoa ja nautitaan siitä! 

Kyllä mä olen

Minä olen onnellinen, kun koko päivä on mennyt hyvin. Aamulla seurasin Jukolan viestiä,  voitto meni Stora Tunalle. Suomalaisseuratkin pärjäsivät hyvin. Mulla on olliy hyvä päivä. Kaikki hyvin. 

Piispa Jukka ja joukkue!

Kaikkea hyvää Jukolan viestiin sekä sinulle Jukka, että joukkueellesi. Muistan vielä sen lupauksen, jonka tein vuosi sitten, lupasin kannustaa joukkuettasi viestin aikana. Toki niitä omankin seutukunnan joukkueita on, mutta en ole sinunkaan joukkuettasi unohtanut. Joten Salo on valmiina! 

Aika tuntuu tosi pitkältä

Kyllä täytyy myöntää, että on lievää koronaan kyllästymistä havaittavissa, kun jo puolitoista vuotta on menty näiden pandemiaan liittyvien rajoitusten kanssa Ei tämä maakunnan asukkaiden elämän rajoittaminen ole helppoa viranomaisillekaan, sen näkee jo lausunnoista, joita he antavat. Hienoa työtä ovat tehneet, ei ole mitään kritisoitavaa! 

Upeita kappaleita

Niitä on löytynyt pilvin pimein. Uusia yhtyeitä, tuttuja kappaleita, sen takia musiikin kuunteleminen on ollut tosi mukavaa. Kesä meni aika lailla siihen, että etsi uutta musiikkia. Mutta nyt on kyllä löytynyt hyvin! 

Tällainen mä olen

Kuinka sitå voikin olla niin itsepäin3n, välillä kyllä vähän liiankin itsepäinen. Jos tekee virheen, sen myöntää ja korjaa sen heti, kun on mahdollista. Mietin, miten hienoa on, kun uskaltaa myöntää virheet, minulle ne jon tärkeää korjata. Mukavaa, kun voi korjata asiat! 

Mitä tapahtui?

Vessan vesihana oli jäänyt auki ja vesi tuli yli vesialtaan reunan. Yleensä vesihana jää pitkäksi aikaa auki minulta, mutta nyt en ole varma, kummalta meistä se on jäänyt.  Heti pitää alkaa hommion, kun jotain huomaa, nyt huomasin sen heti vessaan mennessä.. Ja heti hommiin! 

Vielä jaksaa

Palata kesän alkuun ja upeaan Rakuunasoittokunnan konserttiin. Tänäänkin on tullut hyvää mieltä, kun muistaa kolme upeaa Power Cupin työpäivää. Ihan mukavaa on ollut tää fiilis ja kaikki, mitä kesän aikana on tapahtunut. Kiitos mun kesästä!