Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2021.

Sitä joutui vaikka mihin

Mutta jääkiekko ei unohtunut missään kohtaa, ei edes silloin, kun koko Lasinpuhaltajankatu oli joutunut keskelle kadonneen etsintää. Tänään reilun kahden vuoden takaiset muistot palaavat mieleeni, se tapahtuu aina Tepsin ja Jukureiden pelatessa Turussa. Juuri tämä ottelu oli se, jolloin näin Pohjoisen TPS-kannattajia ensimmäistä kertaa.  Silloin ymmärsin, että koko Suomi on  mustavalkoinen!

Hei meidän Tepsi!

Tuntuu tosi hienolta olla TPS-kannattaja just nyt. Kaksi ottelua pelattu ja molemmista tullut kolme pistettä. Minulle TPS on aina ollut joukkue, jota kannatan, Meitä kannattajia on ympäri Suomea, Palloseura ei ole yksin meidän varsinaissuomalaisten. Minusta on hienoa, kun Hunajata raikaa  joka puolella  Suomea,  etelästä pohjoiseen! Kotona, vieraissa, ollaan aina teidän tukena, tätä jengii  me seurataan etelästä pohjoiseen! Näin se menee myös Tepsillä!

Mukavaa fiilistä

Kyllä sitäkin oli mukana, vaikka päivän aloitus oli todella hurja yöllisen kadonneen etsinnän jäljiltä. Tepsi antoi oman parhaan syntymäpäivälahjan, kun tuli voitto, Minulla ei ollut aavistustakaan siitä,  kuinka hyvä päivästä tulee.  Mutta niin siinä kävi, että hyvä fiilis jäi!

Huh sentään, mikä aloitus!

Helikopteri pörräsi läpi yön ja sitä tuli vähän ihmeteltyä. Onneksi Salon Seudun Sanomat auttoi, kun verkkosivuilla oli,  että  on kadonneen etsintä käynnissä. Eihän se ihan tavallista ole, että kadonneen etsinnän keskellä  aloittaa päivän, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Ja kun se ihminen on tästä omalta kotikadulla, huoli paisuu myös naapurissa.

Vajaa kuukausi

Pokemon Gon pelaamista takana ja siinä ajassa on ehtinyt tapahtua vaikka kuinka paljon.  Olen liikkunut pienellä alueella keskikaupungilla ja Ylhäisissä, olen ihmetellyt,  kuinka paljon näinkin pienellä alueella Pokemoneja on.  Perjantaina  sain taas paljon,  hyvä juttu!

Upea fiilis

Tänään on kyllä  niin mahtavaa fiilistä lähteä päivään! Mä kyllä luotan siihen,että kaikki tutut  jakavat tän hyvän mielen  mun kanssani. Olen  vaan nyt niin onnellinen,  kun kaikki on just niin hyvin kuin vain voi olla.  Tänään on hyvä mieli,  mä kyllä luotan siihen. 

Palloseuran kannattajille

Huonoinakaan hetkinä emme saa jättää joukkuetta yksin. Meidän pitää  olla  tukena joukkueelle, on tilanne mikä tahansa. Koko Suomi on mustavalkoinen,  on etelä ja myös  pohjoinen. Yhdessä kannustamme ja tuemme, joukkueen kanssa voitamme ja häviämme!

En ymmärrä....

Miksi uudet pelaajat saavat niin paljon kuraa niskaan meiltä kannattajilta. Meidän pitää suhtautua ymmärtävästi  siihen, että on uusia pelaajia, jotka eivät tunne Tepsin tapoja  niin hyvin. Meidän pitää antaa tukea myös  uusille pelaajille,  ei  ainoastaan niille, jotka ovat olleet Tepsin mukana jo pidemmän aikaa.  

Tää on niin hienoa!

Olla TPS-kannattaja. Kannustaa Tepsiä ja olla mukana toiminnassa. Kohta varmaankin tulee kuunneltua ensimmäinen Hunajacast, sekin on jonkun verran uusiutunut. Tänään tuntuu hienolta olla oman joukkueen kannattaja,  kausi on lähtenyt hyvin käyntiin!

Pelaamiseen liittyen

Olen alkanut vähän ihmetellä, miksi olen alkanut piiskata itseäni pelatessa. Kai se johtuu siitä,  että se suorittaja on alkanut  nostaa päätään. Ihan kaikkia pelejä en suorita, kyse on ihan muutamista peleistä. Pelatessa ei tarvitse suorittaa,  vaan ihan nauttia pelaamisesta  .Näin se on ja menee, että ei piiskasi, vaan nauttisi, on se nauttiminen myös tärkeää 

Mitään salattavaa ei ole

Äidin mielestä olin perjantaina vähän salaperäinen.  Ehkä olinkin, mutta se ei tarkoita sitä,  että  minä salaisin jotain. Kun äidillä heräsi epäilys, että salaisin jotain. Vaikka olisin salaperäinen,  ei se kuitenkaan tarkoita, että salaisin jotain.

Uusi karaoke löytynyt

No niin on käynyt! Mä löysin sen ihan sattumalta kesän alussa, kun kuulin sen lippujuhlan päivän konsertissa. Ja se oli niin hyvä,  nyt olen  harjoitellut sitä koko kesän. Ja täytyy sanoa, että on kyllä juuri minun ohjelmistoon sopiva kappale. Hienoa, kun käy niin hyvä säkä heti  kättelyssä.  Mahtava syksy tulossa!