Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2021.

Meidän Tepsi!

Ei sen pelaamisen  tarvi olla niin kaunista,  kunhan voittoja tulee. Nyt olen ihmetellyt sitä, kuinka kauan  Tepsi on viihtynyt liigan kärjessä, on kyllä menty melkoinen pätkä. Olen kyllä aina ollut sitä mieltä, että Tepsi voi olla pitkiäkin aikoja sarjan kärjessä niin kuin on nyt oltu. Kyllä me nautitaan!

Voitokkaan pelin jälkeen

Eihän etäkannattajakaan voi olla kuin hyvillä mielin voitetun pelin jälkeen! Hienosti on Tuto Volley nämä kaksi viimeisintä otteluaan pelannut, kolmen pisteen voitto  tullut molemmissa. Tänään on ollut hieno päivä, kaikki on ollut hienosti!

Ei oo oikein jaksanut...

Tässä on ollut monta sellaista viikkoa, etten ole  jaksanut pelien aikana kommentoida. Ennen pelejä olen kyllä kommentoinut, mutta pelien  aikana en ole jaksanut. Syynä on ollut mieleeni hiipinyt huoli  sedästäni.  Pohjoisen ryhmällekin laitoin viestiä tilanteestani, he tietävät tän nyt. Tänään mä nautin pelistä!

Etäkannattajana Tuto Volleylle

No näinhän se nyt menee! Toki kannattaisin oman kaupunkini joukkuetta, jos sellainen olisi,  mutta hyvä näin. Eihän tämä olisi ollut mahdollista ilman Kantosolan Timppaa, hän on Tuton kannattajaryhmästä se, joka on mulle tämän tehnyt mahdolliseksi. Nyt sitten mennään tiiviissä paikassa näitä pelejä, hyvällä fiiliksellä!

Ajatukset aamulla

Vähän tässä miettii, miten päivän saa hyvin liikenteeseen. Iltapäivästä on saksan tunti  illalla sitten  pelin seuraamista. Fiilis on ihan hyvä tänään, viikko lähti maanantai hyvin liikenteeseen. Illalla vielä tuli pitkä Pokemon Go pelattua ja kaikki meni hyvin!

Monenlaisia mielessä

Päällimmäisenä  nyt sitten Tuto Volleyn voitto Oulussa ja pari Tepsin  voittoa viikonloppuna. Kurpitsaviikot oli hieno voimannäyttö Rannikon puutarhan työntekijöitä,  myös yrittäjältä itseltään. Nyt mulla soi hiljaa Sonata Arctica,  mä vaan olen onnellinen,  nyt on kaikki  hyvin...

Aikamoinen moukari

Kun tuntuu,  että  kaikki hyvä osuu samaan viikkoon. Kahta asiaa ei voi mainita samassa lauseessa ilman, että tulee hyvää mieltä roppakaupalla matkaan. Tänään just mietin,  mitä kaikkea on taas tälläkin viikolla öitä, kaikenlaista mukavaa on mahtunut ihan  kiitettävästi.  Tänään on ollut hyvä alku päivään,  nyt sen huomaa!

Kaks pelipäivää

Näinhän se tällä viikolla menee, ensin Ässiä vastaan vieraissa ja lauantaina  HPK vastassa kotiottelussa. Mietin  vaan sitä,  kuinka hienosti  Tepsi on alkukauden pelannut, on ollut tosi hienoa seurata! On tuntunut todella  hienolta olla TPS-kannattaja just nyt!

Voittoon, meidän TPS!

Tällä viikolla Tepsi pelaa kaksi ottelua, ensin perjantaina Porissa Ässiä vastaan ja lauantaina on HPK  vastassa. Mä olen  aika varma, että Tepsi voittaa molemmat ottelut. Mutta katsotaan  ensin, miten peleissä käy!

Paasaamista on myös pitänyt kuunnella

No on ja siitä en oikein ole pitänyt. Tiesin  kyllä heti, mistä paasaaminen johtuu, sa johtuu ihan siitä, kun söin sipsejä.  Sanoa toki saa, en minä pistä pahakseni,  mutta  ei koko ajan sellaisesta, minkä jo tietää ja mistä on jo lukenut. Mutta tämä on sitä elämää, näillä mennään! Hyvä on, kun sanoo, mutta ei paasaamista!

Tepsi menee voitosta voittoon!

No se on just näin! Reilu kuukausi sitten uuden kauden alettua veikkailin, että Tepsi kyllä pärjää, mutta en osannut ajatella sen menevän näin hyvin heti kauden alusta lähtien.  Monta hienoa voittoa on tullut,  mutta tappioitakin aina silloin tällöin tulee. Nyt mennään täysillä eteenpäin!

Kärpät-TPS

No, sehän olisi tänään ohjelmassa,  voittoa ja kolmea pistettä  odotellaan  tästäkin ottelusta. Perjantaina odoteltiin kolmea pistettä ja  saatiin ne, myt on ihan luottavainen olo, että voitto tulee tänäänkin.  Mä luotan Tepsiin, kyllä se voitto tulee tänäänkin!

Ei kyllä ihan heti tule mieleen

Milloin poistettava hammas olisi ollut yhtä konstikas kuin se oli nyt. Ihmettelin suunnattomasti,  miten  taitava hammaslääkäri oli. Kaksi juurta oli, ne olivat aika kookkaita. Toinen oli mennyt ikenen päälle, ien oli jäänyt juuren alle. Mutta hyvin tästä on selvitty, voittofiilis jäi!

Musta tuntuu...

Hienolta olla TPS-kannattaja just nyt. On niin hienoa, kun Tepsi pärjää, mutta ihan yhtä hienoa om, kun ystävien ja tuttujen kannattamat joukkueet pärjäävät.  Nyt on vaan ollut niin hieno juttu olla Tepsin kannattaja, de vaan on niin hienoa! On vain TPS!

Lokakuuta mennään

Kuinka nopeasti  voikin vuosi mennä! Ei kyllä tajua ollenkaan! Just oli upea kesä ja nyt voin ihan valehtelematta sanoa, että  myös  syksy on aika hieno. Tänään ja huomenna vielä syysmarkkinat ja hyvä fiilis, kun kaikki meni ihan hyvin. Pokemon Go on sujunut hyvin , se on tosi mukavaa. Kuukauden aikana on ehtinyt jo tasolle 24, tosi mahtavaa!