Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2021.

Lämpöisiä ajatuksia ja kiitos!

Haluaisin  kiittää kaikkia Facebook-kavereitani ja tuttujani upeasta vuodesta. On mahdollistunut  monenlaisia juttuja, joita en olisi ikinä osannut kohdalleni kuvitella.  Mutta kaikkein parasta on nyt se, että saan olla tässä ja byt, auttamassa äitiä jouluvalmisteluissa, tää on niin mukavaa!

Tää on niin hyvä!

Ihan parasta on ollut se, että Kantosolan Timppa on alkanut toipua ärhäkästä keuhkokuumeesta. On tuntunut tosi hienolta, kun on voinut nähdä, että kaikki alkaa olla hyvin. Tänään on sitten viimeinen syyskauden saksan tunti, siitäkin huomaa, miten pian aika on mennyt. Näillä mennään!

Huikea fiilis!

Laulaa Hoosianna-hymniä, kuinka hienoa se olikaan täällä minun rakkaassa kotikirkossani! Tänään on ollut ihan  huikeaa, kun heti aamulla tulee hyvä mieli! Kun on pikkujouluaika, tää on niin mahtavaa!

Paljon rauhallisempaa

Nyt on perjantai paljon paremmin minulle sopiva, kun ei ihan pää kolmantena jalkana tarvi mennä. Pääsen mun italian kurssilleni, kun viime perjantaina se kariutui äkilliseen hammaslääkäriin joutumiseen. Kyllä viime perjantai olikin tosi hektinen,  nyt on parempi! Kaikki hyvin just nyt!

Viikko vielä...

Tähän meidän konserttiin! Kovasti on harjoiteltu myös kotona, viime päivät harjoitteluni on ollut hyvinkin tiivistä. Mutta kyllä on niin mahtavaa laulaa, en osaa sitä sanoin kuvata,. Se vaan on siinä, nyt Sonata Arctica soi! Tää on ihan parasta just nyt!

Ajatuksia meidän konsertista

Onhan se hienoa, kun pääsee konsertoimaan. Omalta osaltani haluan antaa kaikkeni sen eteen, että konserttimme onnistuu. Onnistumisen suhteen olen todella luottavaisin mielin. On helppo lähteä liikenteeseen,  kun melkein läpsystä vuorot vaihtuvat. Minä aloitan, annan mikrofonin seuraavalle, minun jälkeeni tullut antaa taas seuraavalle..... Näin se menee!

Upeat kannattajayhteisöt

Tuto Rebels ja TPS,  on niin hienoa, kun saan omistaa karaokekonserttimme ensimmäisen kappaleen näille upeille yhteisöille. Tuto Rebels on mukana siksi, koska ilman heidän aktiiviaan   Kantosolan Timppaa en olisi Tuto Volleyn kannattaja.. TPS on luonnollisesti siksi, koska se on yhteisö, johon olen vahvasti juurtunut. Tänään on upea fiilis, nyt mennään!

Kattila ja perunat

Olen lukenut  sen jo ties kuinka monta kertaa, mutta aina se vaan jaksaa innostaa. Meidän kattilat eivät taida olla ihan niin kovia sähikäisiä kuin tämän runon kattila on.  Meidän kattiloissa perunat eivät laukkaa, vaan ne pysyvät paikoillaan höyryalustalla. Mutta oli ihan pakko taas lukea, kun se vaan on niin hyvä!

Just nyt....

Kaikki on niin hyvin kuin vain voi olla. Tää on niin parhautta! Just nyt yritän parhaani mukaan kannustaa ja tsempata ihmistä, joka on tehnyt minusta Tuto Volleyn kannattajan. Se oli niin hienoa, kun se tapahtui. Haluan laulaa kahdelle isolle kannattajayhteisölle,  Tuton Rebelsille ja omalle TPS-yhteisölle myös!

Ihanaa, mun suosikkijoukkueet!

Mun molemmat suosikkijoukkueet voittivat pelinsä, se tuntui tosi hyvältä. Tepsi voitti perjantaina Tapparan ja LP Viesti lauantaina LP Kangasalan.  Kaiken kovan vauhdin keskellä on tuntunut hyvältä,  kun omat suosikkini ovat ottaneet  voiton. Hienoa LP Viesti ja TPS!

Huikea fiilis!

Ihan käsittämätön fiilis, vaikka viikonlopun alku oli hyvinkin vauhdikas. Täytyy myöntää, että harvemmin viikonloppu alkaa ihan tällaisella vauhdilla. Perjantai sai kyllä hienon päätöksen, kun Tepsi voitti Tampereen Tapparan, nyt sitten kakkoslajiin samanlaista fiilistä, myös LP Viesti saa vastustajan Pirkanmaan maakunnasta!

Ihan oikeesti...

Tuntuu hienolta olla oma itsensä just nyt. Kun on kaikki kohdallaan ja saa nauttia tekemisestä, se on tosi hienoa. Saa tsempata ja tukea muita, se on ollut tosi mukavaa. Jos nyt pystyisin edes vähän aikaa menemään hyvällä fiiliksellä,  se on tosi nukavaa!

Mä elän!

On ollut niin pahuksen hieno tunne, se mun pitää jo tässä kohtaa myöntää. On laulettu ja oltu hengessä mukana Tepsin peleissä. Mulle on tullut monta upeaa Facebook-kaveria, toiset ovat aikamoisia penkkiurheilijoita kuten minäkin olen. Näillä nyt mennään!

Paljon isompaa!

Onhan se, kun miettii, mitä kaikkea on marraskuun aikana kokenut. Tiistaina  laitoin tsemppiterveiset miehelle, jota ilman en nyt olisi tässä, Tuto Volleyn kannattajana. Kantosolan Timppaa on kiittäminen tästä tilanteesta,  missä nyt olen. Timppa on nyt Turun kaupunginsairaalassa toipumassa keuhkokuumeesta, kaikkea hyvää hänelle toipumiseen! Tämän viikon torstaina harjoituksissa ja seuraavan viikon torstaina konsertissa  haluan laulaa ensimmäisen lauluni Timpalle, kiitos Timppa suuresta mahdollisuudesta, jonka olen kauttasi saanut!

Mä aloitan....

Uutta viikkoa iloisin mielin. Tänään just on aika toimia hyvillä mielin ja iloista nauttien. Mennä eteenpäin eikä jäädä huonoihin asioihin kiinni. Ei välitetä koronauutisounnista, vaan mennään hyvillä mielin eteenpäin. Ollaan kuitenkin varovaisia, vaikka uutisoimisesta ei enää niin välittäisikään.  Kyllä tää tästä!

Nyt pitää tarkistaa

Rollea onnitellessa se, onko siellä Klamydia mukana suosikkiyhtyeissä, sitä en tänä vuonna muistanut ihan varmaksi. Sonata Arctica oli mainittu, mutta Klamydiasta en ollut ihan varma. Toki tiesin Rollen tästäkin yhtyeestä tykkäävän,  mutta ihan varma en nyt ollut. Mutta ensi maaliskuussa tulee tää syntymäpäivä, niin voin katsoa, onko Klamydia myös mainittuna.

Parasta just nyt

On, kun sain uuden hyvän fiiliksen ja mietin, miten saisin sen kohdalleen  Ja miten hienoa on huomata se, kuinka hyvin kaikki kuitenkin on. Nyt on kuukauden verran aikaa jouluun,  nyt on ihana odottaa joulua!

Mikä nyt?

Mielen päällä on ollut syyskuusta asti kateissa ollut nainen. Juuri se sama nainen, jota etsittiin ensimmäisenä katoamisen jälkeisenä yönä. On ihan pakko myöntää,  että huoli on ollut iso myös naapuristossa. Ainakin Kallinrinteen kulmilla, kun talo on ihan meitä vastapäätä.  Olisi hyvä saada varmuus siihen, että kyseessä on juuri tämä nainen.  Kyllä mä luotan siihen,  että asia selviää.

Haluaisin toivoa

Että kukaan ei joutuisi  samanlaiseen byrokratiaan kuin Janne on joutunut.  Olen monta kertaa miettinyt, että lääkekannabiksen käyttäjät ovat saaneet jopa vankeustuomioita,  vaikka lääkekannabis ei välttämättä ole huumausaine. Toivon Jannelle kaikkea hyvää, mäkin olen tukena sen  minkä täältä Salosta käsin pystyn.  Itsekin olen TPS-fani ja haluan olla tukena sen, minkä pystyn.

Kyllä se vaan näin on...

Että on ollut tosi hieno vuosi myös tänä vuonna. Osan vuodelle 2020 asettamistani tavoitteista sain toteutumaan tämän vuoden aikana  ja se on ollut tosi mukavaa, kun on näin käynyt. Hieno kevät ja kesä, niin mukavalta on kaikki tuntunut. Ja nyt vielä tämä loppuvuosi kaiken  päälle, nyt on kaikki kohdallaan!

Huikea päivä

Muistan  miten paljon onkaan tapahtunut hyvää läpi koko viikon. Mu istan,  miten paljon olenkaan tuntenut iloa. Jokohan viikonlopun aikana saisin taas antaa ilolle mahdollisuuden? Toivon,  että voin sen taas tehdä. Kiitos, kun voin sen tehdä.

Röhnää röhnän päälle

No sitähän tuolla mun huoneessa on  ollut. Ja  syytä se on ollut myös myöntää. Paljon turhaa röhnää on tullut heitettyä pois, nyt on ihan surutta nakannut niitä ylimääräisiä pois. Jotakin  voi toki säästää, mutta ei ihan kaikkea. Järjettömästä ostamisesta sain vähän moitteita,  mutta jospa nyt menisi perille!

Paljon musiikkia tarttunut mukaan!

No on kyllä, kun ihan Facebook-kaverin matkassa on tullut pari yhtyettä. Puhumattakaan siitä, että kokonainen filharmoninen orkesteri on ollut vaikuttamassa toiseen kappaleeseen. Sonata Arctica ja Klamydia tulivat kaverin mukana ja Karl Jenkinsin Palladio tuli jouluna 2020 Turun filharmonisen orkesterin mukana. Kaikkia on tullut kuunneltua monta kertaa!

Marraskuu alkoi!

Edellisenä yönä siirrytty talviaikaan ja jo puoli viiden  aikaan iltapäivällä aivan säkkipimeää. Taidan nyt sitten tehdä niin, että ajoitan Pokemon Gon pelaamisen aamupäivään tai iltapäivän alkuun. Se on melkein parasta nyt, kun on pimeää.