Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2021.

Erityisen tärkeää

Juuri näin.  Jos minun isäni vielä olisi, vanhemmillani olisi hääpäivä. Olen  miettinyt sitäkin, olisiko isä muuttanut kanssamme Saloon vai olisiko hän jäänyt Taalintehtaalle. Äiti oli sitä mieltä,  että hän olisi jäänyt Taalintehtaalle. Mutta me muutimme,  nyt olemme täällä!

Ajatuksia koronamääräyksistä

Kyllähän ne tiukat ovat, siitä ei pääse mihinkään. Tarkoitus on se, että kasvavat tartuntamäärät saataisiin kuriin, Kun on monta tuhatta uutta tartuntaa, niin sehän on hyvä, jos niitä saataisiin painettua vähän alemmas. Monet harrastukset on pitänyt laittaa jäihin myt, kun ei ole mahdollista koronapassin kanssa niissä käydä. Osa on sellaisia,  joista en tiedä yhtään, miten jatkuvat. Tänään vaan ajattelin,  että näin on pakko mennä, eihän tämä koronapandemia ikinä mene ohi.

Joulu 2021

Monta muistoa vuoden 2020 joulusta,  kelasin  niitä nyt. Muistin, kuinka kokonainen filharmoninen orkesteri  oli ekumeenisen joulun yhteydessä auttanut minua  löytämään kappaleen soittolistoilleni.  Nyt se on jo monella listalla, joita olen Spotifyhyn tehnyt. Tämä joulu vaan on niin hieno. Nyt on joulu!

Jouluomikron

Hyvää joulua nyt! Mun jouluomikron on ollut tänään se, että saatiin molempien sänkyihin puhtaat lakanat, äiti sai joulusillin tehtyä. Tänään vielä pesen saunan, se homma on vielä edessä. Mutta nyt pitää mennä syömään @

Taas kerran...

Joulurauhan julistus ilman yleisöä ja vanhan suurtorin alue aidataan. Hiton omikron, ei sen olisi tarvinnut tulla Suomeen! En ole tyytyväinen,  kun pitää vielä käyttää kasvomaskia, ei tosin ulkona liikkuessa, mutta linja-autossa ja julkisissa sisätiloissa.  Taas pitää vetää kontaktit minimiin,  ei kiva!

Ihania juttuja!

Niitä on riittänyt ympäri kaupunkia! Olin Halikossa, samalla pelasin Pokemon Gota. Niinhuikealta on tuntunut tämä joulunaika, edes hammashoito ei haitannut hyvää mieltäni. Bulbasaur on jaksanut kulkea perässäni niin, että kohta on jo kolme sydäntä! Kiitos Bulbasaur! Niin upea on meidän seikkailu ollut!

Olipa hienoa!

Käydä laulamassa kauneimmat joululaulut,  se on ollut minulle monivuotinen tapa Salossa ollessa. Tänä vuonna siitä teki erityisen hienon se, että Salon musiikkiopiston orkesteri säesti lauluamme. Sairaalantieltä oli helppo siirtyä Lukkarinmäen kalenteria katsomaan, mahtavaa!

Monta juttua tuli tehtyä!

Kävin katsomassa kahdennentoista luukun Lukkarinmäen joulukalenterista, kyllä kaupunginosan asukkaat olivat tehneet kovan työn! Kauneimmat joululaulut tuli laulettua ja sekin oli mukavaa! Koronapassin tarkastus sujui tälläkin kertaa hyvin, Nyt mä olen tosi iloinen,  kun kaikki kerrat koronapassim kanssa ovat menneet hyvin.

Suunnitelmia

Teen pienen joulusiivouksen, ei tarvi tehdä isoa siivousta,  kun perusteelllisempi siivous on jo tehty. Karaokeohjelmiston etsintä keväälle on jo käynnissä, varmaan joulun aikana tulee sitäkin tehtyä. Näillä myt mennään, mitä on!

Tuplapelipäivän fiilikset

Tappio tuli molemmille joukkueilleni, mutta eipä se minua niin haittaa.  Lentopallossa oli niin hieno tunnelma läpi ottelun,  ei olisi voinut olla parempaa. Ääni uhkasi mennä heti avauserän jälkeen, kyllä kuului koko loppuajan, että oli kannustanut! Muistaa kyllä, miten hienolta tuntuu!

Mä ajattelen...

Miten hienoa on,  kun voin olla  osa kahta hienoa faniporukkaa.. Tuto Rebels tuli mukaan lentopallon ja Mestis-jääkiekon kautta, Tepsi on ollut osa elämään jo liki kolmekymmentä vuotta.  Tänään just suunnittelin, että seuraava luovutuskerta voisi olla se, joka menee Tuto Rebelsin nimiin.  Huikea juttu tämä, että voi auttaa muita tällä tavalla!

Iloa ja valoa koronan keskellä

On mukavaa olla se valon tuoja keskelle kaikkein synkintä korona-aikas. En halua, että ihmiset synkistelevät, vaikka moni sitäkin tekee. Tänään nukkuessa mietin, miten hyvä on, kun korona-aika  on mennyt omalta osaltani kohtalaisen hyvin.  Ylimääräinen muistaminen on ollut haastavaa, mutta hyvin on siitäkin selvitty!

Hyvää itsenäisyyspäivää

Maria ja kaveripokemon Bulbasaur haluavat toivottaa kaikille suomalaisille Pokemon Gon pelaajille oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Ihan ympäri Suomen me tämä toivomus tehdään, me tehdään se yhdessä. Kaikkia hyvää. Rakkaudella  Maria (meedy5tps) ja kaveripokemon Bulbasaur

Oli se mukavaa!

Kun maailman paras koira kyläili meillä! Viimeksi oli ollut yön meillä, tällä kertaa ei tarvinnut jäädä yöksi. Tänään mä vaan olin onnellinen,  kun molemmat suosikkijoukkueet voittivat jääkiekossa, Tuto Hockey Mestiksessä ja TPS liigassa. Ihan huikea fiilis just nyt!

Huikea fiilis!

No oli! Tepsi voitti Kärpät ja Ässät peräkkäisten päivien otteluissa ja se oli tosi hienoa. Ja vielä, kun karaokekonserttikin sujui hyvin, sekin oli tosi  hienoa! Mä varmaan laulan joulun aikaan näitä kappaleita, joita lauloin nyt. Ja varmaan monta kertaa löytyy myös uusia!

Jotain niin suurta

Tämä on jotain niin suurta,, en tajua, miten tämä karaokesyksykin on mennyt näin nopeasti.  Tänään on nyt sitten syyskauden päättävä konsertti,  en olisi ikinä voinut kuvitellakaan,  että se on just nyt. Enkä olisi ikinä osannut ajatella,  että Rakuunasoittokunnan alkukesän konsertista löytynyt kappale olisi osa konserttiohjelmistoani. Mutta näin nyt on ja nyt mennään!

Hurjasti eteenpäin

Niin se on nyt tuo Pokemon Go tehnyt. Neljäs kuukausi alkoi pelaamista, marraskuun loppupuolella nousin tasolle 30, sitä me ihmettelimme,  että näin pienessä ajassa on päässyt näin pitkälle. Pelattavaa riittää vielä pitkälle vuoteen 2022 asti, käveltyjä kilometrejäkin tulee ihan kunnioitettava määrä myös minulle.  Mä olen niin onnellinen,  kun kaikki sujuu hyvin!