Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2022.

Kuinka hieno päivä!

Kun aurinko paistoi, oli niin hyvä päivä. Mutta suru on ollut läsnä jo viikon päivät saatuani viime viikon tiistaina tietää setäni kuolemasta.  Tänään se on ollut ihan erilainen kuin silloin,  kun juttu oli ihan tuore. Mutta nyt olen onnellinen ja voi olla, että kaikki on hyvin!

Jos olisit nyt täällä

Olisit varmaan iloinen siitä, että et kastunut ihan litimäräksi myräkän aikana.  Tämän päivän tilannetta en vielä tiedä, kun en ole vielä aamulla käynyt ulkona, taitaa myräkkä vielä jatkua. Monesta paikasta ehdin nähdä kuvia, Helsingin Arabianrannasta ihan omalle kotipihalle. Tänään saa olla kotona, ehkä lähden vielä pelilenkille, katsotaan, mitä päivä tuo mukanaan!

Ilo ja suru lomittain

Olin iloinen hyvin sujuneesta verenluovutuksesta, illalla sain kuulla suru-uutisen setäni kuolemasta. Siinä ne ovat molemmat menneet rinta rinnan, niin kuin ne aina elämässä menevät. Edelleen sitä on onnellinen, mutta surukin  pyrkii mukaan. Tänään mä olen niin iloinen, kaikki osui kohdalleen!

Kyllä on hyvä fiilis!

Kun sain kielikurssien uudet kirjat tilattua, hyvä mieli siitä jäi.  Ja tänäänkin on hyvän mielen päivä, kun on vuoden 2022 ensimmäinen verenluovutus.  Sekin on tosi hienoa.  Jääkiekon Mestis on kanssa seurannassa,  ei samalla tavalla fanittaen kuin liigan TPS,  mutta kuitenkin. Nyt on fiilis kohdallaan,, kun tää on niin mukavaa!

Yksi päivä enää!

No niinpä! Tähän minulle tärkeään juttuun, joka on ihan odotettu.  Kirjoitin Tuto Hockeyn kannattajille, että nyt on hyvä mieli lähteä luovutukseen, kun viimeistä päivää mennään ennen luovutusta. Terveyskyselyn sain tehtyä, se on tärkeää huomiseen. Huikean hyvä mieli on!

Saisi jo riittää!

Tämä ihmisten elämän diktatorinen rajoittaminen. Yhtäkkiä se  mikä on vuoden 2019 aikana ollut kyllä, vuodesta 2020 eteenpäin se onkin ei ei ei. Vähän nämä aluehallintovirastot ovat ottaneet meihin diktatorisen kannan, rajoituksia pitää noudattaa kiltisti. Ihan varmasti jossain kohtaa tulee kiltteyden raja vastaan,  koronaväsymystä alkaa jo olla. 

Pitkästä aikaa!

Tepsi pääsee pelaamaan! Kahden piispan joukkueet ovat Tepsillä vastassa, kun ensin on Kalpa ja lauantaina Kärpät.  Kyllä Juhanista näki sen, että on mukavaa päästä pelaamaan koronakaranteenin jälkeen.  Tosi mukavaa myös kannattajalle,  ihan huikea fiilis nyt päällä!

Iloa ja hyvää fiilistä

Sitä on taas pitkin viikkoa, nyt lasken jo päiviä siihen , kun käyn luovuttamassa verta Tuto Hockeylle. Kun on saanut arvostusta omalta lähipiiriltä,  se on tuntunut todella hyvältä. Mitään ei tee turhaan, vaan kaikkea tekee täysin sydämin. Tää on niin mahtavaa!

Miten paljon tunteita!

  Jo aiemmin päättämäni juttu  voi herättää! Ja tunteet  ovat niin monenlaisia! Mestistä on tullut jonkun verran seurattua,  siksi  se tuntui luontevalta laittaa vuoden ensimmäinen verenluovutus  Tuto Hockeyn kannattajille. Ilman  Kantosolan Timppaa  tuskin olisin tätä juttua tehnyt, hän taas mahdollisti mulle tän hienon jutun. Mun lähipiirissä riittää myös arvostusta tälle työlle, mitä olen verta luovuttaessa tehnyt. Hieno juttu,  kun saan tehdä tän, tuntuu hyvältä!

Nyt oli hyvä juttu tää koronakaranteeni!

Eihän se tietenkään mukavaa ole  joutua koronakaranteeniin, mutta nyt se oli todella iso siunaus, koska en varmaan olisi pystynyt otteluja kommentoimaan, kun äidin serkun sydänleikkaus jännittää niin kovasti. Tepsin pelaajilla on hyvä tilanne sikäli, että osa pelaajista on pystynyt harjoittelemaan, vaikka toinen osa on ollut karanteenissa.  Mutta nyt mennään eteenpäin! Jännän edessä ollaan!

Jännittäviä lähipäiviä

No sitähän se tietää, kun äidin serkku on menossa isoon sydänleikkaukseen. Kyllä se jännittää jo tänään,  vaikka on vasta sisään sairaalaan menossa. Pikkuserkkuni Mikan kanssa jutellessani tulin yhä enemmän vakuuttuneeksi siitä, että leikkaus onnistuu. Hän sanoi  että siitä lähdetään liikkeelle, on ihan hyvä niin   Perjantaina jännittää varmaan vielä enemmän kuin tänään.

Koronaväsymystä

Olen huomannut tämän aivan liian hyvin. Koronaväsymyksen, joka on nyt kahden vuoden aikana hiipinyt mieleeni. Pandemia on aiheuttanut niin paljon sellaista,  mitä en olisi ikinä voinut omalle kohdalle kuvitella,  sellaista,  mitä en olisi ikinä aiemmin joutunut tekemään. Lasken jo päiviä siihen, että Tepsin joukkue vapautuu karanteenista ja pääsee pelaamaan. Kyllä se  hyvä fiilis sieltä vielä tulee!

Just tänään

Toivon, että  koronavirustartunnan saaneet Tepsin pelaajat toipuisivat tämän viikon karanteenin aikana, että pääsisivät pian pelaamaan. Kannattajalle ei ole mukavaa, kun ei voi seurata lajia ja joukkuetta, joita molempia rakastaa sydämen pohjasta.  Olen huomannut,  että korona on vaikuttanut myös kannattajien toimintaan. Kyllä sitä mietti monet kerrat,  kuinka hienoa olisi , jos korona menisi ohi.  Pääsisi vähän normaalimpaa elämää elämään.

Harmittaa, ketuttaa

Kun Tepsin joukkueessa todettiin koronavirustartuntoja juuri, kun oltiin saatu voittoputki auki. Viikoksi nyt sitten joutuivat karanteeniin,  ei se ole yhtään mukavaa, kun näin käy. Etenkään meille kannattajille, mutta ei se ole pelaajillekaan mukavaa joutua koronakaranteeniin juuri siinä kohtaa, kun kevätkausi on kunnolla liikenteessä. Onneksi näille karanteenin takia siirtyneille otteluille on löytynyt uusi päivä, ne kyllä pelataan!

Paljon onnea piispa Jukka!

Lämmin onnentoivotus sinulle, piispa Jukka! Tänään aamulla syntymäpäiväsi kävi mielessä,  kyllä sen muistinkin puhelimen kalenteria vilkaistessani. Jopa verotoimistossa käydessä ajattelin,  että nyt se on! Mahtavaa ja hienoa tämä, kun Salossakin on keli ihan paras!

Tuto Hockeylle menevä verenluovutus

Olen varannut itselleni ajan verenluovutukseen, se on 25 tammikuuta. Jossain kohtaa olin päättänyt, että osallistun Mestiksen hengenpelastajaliigaan, kun Mestistä tulee myös jonkun verran seurattua.  Kantosolan Timppaa on taas tästäkin kiittäminen,  hän ja muut Tuto Hockeyn kannattajat ovat informoineet minua todella hyvin. Tietoa on tullut siinä mitassa, että nyt on   helppo hypätä mukaan ja lähteä luovuttamaan verta Tuto Hockeylle!

Vaikea ymmärtää...

Miksi koronarajoitukset ovat niin kovia. Omikron ei olisi saanut tulla Suomeen ja levitä hullun tavalla.  On oikein, että lapset ja nuoret ovat viimesijaisia rajoitusten kohteita, mutta herää kysymys, miksi aikuisten pitää vähentää kontakteja.  Varmaan siinä on se, että aikuisten on se helpompi tehdä. Mutta nyt mennään näillä!

Ei sitten voinut...

Edes pientä hetkeä pysytellä takavasemmalla, kun äiti laittaa kotitalousvähennysilmoitusta kuntoon. Olen kyllä näissä tilanteissa ihan sieltä tyhmimmästä päästä.  Vaikka äiti olisi asiasta kanssani eri mieltä, minä en suostu tähän uskomaan. Aina turpavärkki on auki väärässä paikassa väärään aikaan.  Tänään oli kyllä ihan tyhmää, kun ei turpavärkkiä voinut pitää kiinni. Tyhmä Maria!

Toivon, että...

Pääsisin pian Taalintehtaalle käymään, kun on ollut niin monta vuotta koronan takia sieltä poissa. Kylä on minulle hyvin tärkeä, koska iso osa elämästäni on mennyt siellä. Olen niin onnellinen,  kun toivon mukaan pääsen pian Taalintehtaalle!

Paljon hyvää

Sitä toivon tälle alkavalle vuodelle koronasta huolimatta. Ja nyt, kun Tepsin juhlavuosi on alkanut, sekin on hyvä. Eikä haittaa ollenkaan, että on koronaa vielä, nyt saan viikon päästä kolmannella rokotuksen. Saa sitten nähdä,  tehoaako se omikronia vastaan. Mulla ei ole epäilystäkään siitä!