Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2022.

Paljon...

Surua ja murhetta, kun tämä järjetön sota alkoi. Ei tarvittu kuin yksi mieltä vailla ollut Venäjän presidentti, niin järjettömyys alkoi. Sota on aina järjetön,  on syy sitten mikä tahansa. Putin on  niin vallanhimon sokaisema, että ei mitään tolkkua.

Talvilomaa!

On kyllä niin hienoa olla, kun heti lomaviikon aluksi saan oman puhelimen takaisin käyttöön. On kyllä niin hieno fiilis   kun Tepsi ottaa jo viidennen peräkkäisen voiton. Niin paljon on tapahtunut kaikenlaista mukavaa, ihan se on jo.mahtavaa!

Viikonlopun tapahtumat

Viikonlopun aluksi saatiin ilmalämpöpumppu asennettua meille, lauantaina voittomaalikilpailun kautta voitto Tepsille. Harmillinen sulaminen ihan ottelun lopussa, mutta voitto kuitenkin! Kyllä se lauanrai oli kuitenkin kaunis päivä!

Tepsi ja Juķurit

Muistoja herättävä ottelupari, kun kolme vuotta sitten olin katsomassa nimenomaan tämän ottelun. Faniristeilylle oltiin lähdössä, Pohjoisen TPS-kannattajat tuli nähtyä. Se oli huikea ottelu, ensimmäinen otteluni pitkään aikaan. Mutta on se edelleen hienoa muistaa, miten paljon sen ottelun aikana tuli kannustettua! Hienoa kun meitä on!

Helmikuu...

Nyt se sitten alkoi. Helmikuu! Mietin,  mitä kaikkea on tapahtunut, kun sitä tapahtumaa on ollut välillä  vähän liikaakin. Mutta aina on selvitty ihan jokaisesta jutusta ja niin se on nytkin. Sedän kuoleman jälkeen on tullut hurjasti tukea, se on ollut tosi arvokasta ja tärkeää. Niin se aika on mennyt, kyllä on mennyt tosi vauhdikkaasti.