Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2022.

Tänään mä muistan...

Kuukausi sitten alkoi Ukrainan sota. Minulla oli sodan alkaessa talviloma loppusuoralla,  melkein  viimeisiä päiviä mentiin. Tärskyn soittolistan täydennys oli tuona päivänä,  minulta meni toinen peräkkäinen Sonata Arctican kappale listalle.  Saa nähdä nyt, kun on taas soittolistan täydennys,  meneekin taas uusi kappale!

On se...

Hienoa, kun saa kannustaa  lajeja, joista pitää  Toiseen lajiin löytyi joukkue omasta kaupungista, toinen laji on Turussa. LP Viesti  ja TPS,  molempia on mukava kannustaa. En ole koskaan aikaisemmin tuominnut TPS-kannattajien toimintaa, nyt olen sitten joutunut senkin tekemään. En tietenkään tuomitse hyvää kannustusta, kun sitäkin Rauman reissuĺa oli,  mutta tyhmää ja vastuutonta toimintaa en hyväksy ollenkaan. Innolla odotan kakkoslajiini playoffin alkua, tää on mukavaa!

Mun Cannonball, tuomio myös

Kaksi hienoa vierasvoittoa Tepsille,  kyllä kulki taas hienosti peli. Tuomitsen paukkupommien heittelyn, mikä tapahtui Raumalla, en tietenkään tuomitse hyvää kannustusta, mitä siellä myös oli.  Minusta paukkupommit eivät kuulu jäähalliin, varsinkaan sisätiloihin. On todella vastuutonta ja tyhmää tuoda paukkupomneja, kun siinä olisi  voinut käydä todella huonosti.  Kuka ikinä onkaan tämän tehnyt, saa ainakin minulta  vahvan tuomion toiminnalleen.

Huikea viikonloppu!

No on kyllä ollut, se täytyy myöntää  Vaikka sotauutisointia on ollut paljon, on myös ollut ilonaiheita. Torstaina LP Viesti voitti, lauantaina Tepsi.  Niin hienoa on ollut huomata, kuinka hyvin fanit seisovat joukkueen takana. Välillä on ollut huonoakin fiilistä, mutta lauantaina se oli erityisen hyvä  Näillä mennään!

Siis nyt

On niin hienoa.  Vaikka on sotatilanne päällä, en oo huolissani, kun ei ole uhkaa Suomen päällä. Tänään valmistaudutaan karaoken ryhmäkurssiin, olen jo valinnut kappaleen sitä varten! Lauri Tähkä on valikoitunut ja kappaleistaan Palavaa vettä.  On niin ihanaa  harjoitella ja nauttia.