Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2022.

Kiitos Tepsi!

Hieno kausi takana  ja olen siitä tosi kiitollinen. Toinen kausi peräkkäin,  kun ollaan finaalissa,  huonolle ei hävitty tälläkään kertaa. Olen tosi ylpeä joukkueesta  tuomarit tainneet olla jonkun verran puolueellisia. Hienosti on pelattu.

Ķiitos Tepsi ja kannattajat!

Aion nauttia ja olla kiitollinen tästä kaudesta. Monta kertaa kauden aikana on saanut iloita voitoista ja olla mukana tappioissa. Tepsin kannattajille tahtoisin antaa ison kiitoksen, etenkin Pohjoisen TPS-kannattajille, kauden aikana tuli  vuosi täyteen heidän ryhmässään.  Olen saanut monta hienoa juttua kauden mittaan, olen saanut olla hengessä mukana.  Se on ollut hienoa,  kiitos kaikille Tepsin kannattajille!

On hienoa

Olla Tepsin kannattaja, käy finaalisarjassa kuinka tahansa. Minulla on mukavaa, kun kavereissa on monen joukkueen kannattajia.  Ilves, Tappara,  HIFK, monta muutakin joukkuetta, joita ystävät ja tutut kannattavat, hienoa!

Murrosikä 46-vuotiaana?

Äiti ihmettelee kummallisia tapoja, joita minulle on alkanut tulla, on alkanut epäillä, että minulla olisi jonkin sortin murrosikä. Minä kyllä ihmettelen murrosiän epäilemistä, voi olla, että se johtuu ihan siitä,  kun me ollaan niin paljon yhdessä. Mutta maltillisesti pitäisi yrittää  käyttäytyä, ei siinä muu auta.

Kuulumisia Pokemonien maailmasta

Persianille odotetaan neljättä sydäntä, voi hyvin olla, että  tulee loppukevään tai  alkukesän aikana.  Persian on tällä hetkellä ultra buddy, mutta uskon siihen, että mulla on Best buddy vielä mahdollista.  Tänään on hyvä ilma, tosin viileänmpää, mutta poutaa kuitenkin!

Pohjoisen tepsiläisille!

Iso käsi teille! Jaksoitte tulla Turkuun, vaikka teillä kyllä matkaa piisasi ihan kiitettävät kilometrit. Itsekin olin kukonlaulun aikaan ylhäällä ja muistin, että myös Pohjoisen porukka on tulossa. Vaikka tulikin tappio, nyt mennään eteenpäin eikä jäädä märehtimään tappiota, vaikka se harmittaa. 

Mä olen...

Iloinen siitä, kun  voimakkaana puhjennut ihottuma on nyt paranemaan päin.  Hyvin on paraneminen lähtenyt liikkeelle, hyvällä fiiliksellä on menty. Kyllä mä vielä luotan, että ihottumaa ei enää ole!