Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2022.

Kyllä täällä jaksetaan!

Pitää hyvää fiilistä päällä maailmanmestaruuden kunniaksi! Yöllä kyselen unenpöpperössä,  onko Suomi maailmanmestari. Äiti sanoo, että kyllä on, täytyy kyllä kunnioittaa häntä, kun jaksaa katsoa jatkoerään asti venyvän ottelun. Nyt vaan fiilis päälle, on juhlan aika! Täällä Salossakin on juhlittu jääkiekon maailmanmestaruutta, hienoa!

Niin hienoa se on...

On se hienoa, kun Suomi voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden. Oli niin huikea fiilis ettei mitään tolkkua,  mestaruutta on juhlittu ihan joka puolella Suomea.  Mullakin menee muutama päivä qika iloisissa fiiliksissä.

Jännittävä jääkiekkopäivä

No sitähän se on, kun Suomessa pelatut jääkiekon MM-kisat huipentuvat mitalipeleihin. Jääkiekossa on tullut iloa enemmän kuin lääkäri määrää, on ollut olympiakulta ja Tepsin hieno kausi.  Tänään pidetään liigajoukkueen pelipaitaa matkassa mukana, nyt vaan on niin mahtavaa!

Nuotiokaraoke

En kyllä ihan heti muista, koska nuotiokaraoken laulaminen olisi tuntunut näin hyvältä kuin se nyt tuntui. Karaokelaulajat valtasivat luontotalon pihan, muistin, että 11 kuukautta sitten oltiin tepsiläisten kanssa viettämässä päivää. Kyllä siitä nautittiin silloinkin. Mä vaan olen niin onnellinen!

Hyvä juttu!

Nyt saatiin reiät ja lohkeamat korjattua ja se on tosi hyvä juttu. Toinen hyvä juttu on myös se, että Suomi voitti oman lohkonsa jääkiekon MM-kisoissa. Tänään on hyvä päivä aloittaa fiilistely nauttia!

Ohi on!

Ollessamme peruskoulun päättymisen kynnyksellä olimme laittaneet julisteen, jossa laskimme päiviä peruskoulun päättymiseen. Muistan, että peruskoulun loppuminen Oli haikeaa, kun kaverit hajaantuivat ympäriinsä.  Nyt vuoden 2006 vuosikerta on samassa tilanteessa kuin minä olin 30 vuotta sitten. Ikäluokka on hyvä nyt@

Kesä lähestyy!

Kyllä se on ollut huomattavissa etenkin nyt, kun koululaisilla on viimeiset kouluviikot meneillään. Omasta kokemukset muistaa, että ohjelma on ihan erilainen kuin normaaleina koulupäivinä.  Läksyjä on huomattavasti vähemmän kuin tavallisina koulupäivinä. Hyvää kesälomaa kaikille koululaisille!

On hienoa olla Tepsin kannattaja!

Kyllä se on, kun on ollut aika pitkään. Ensimmäisen jäsenkortin sain vuonna 1994, sillä hetkellä oli se, että uudet jäsenkortit tulivat kausien alussa. Nykyisin  uudet jäsenkortit tulevat vuosittain. Tänä vuonna jäsenkortti oli aivan erityinen, kun Palloseuran juhlavuosi näkyi siinäkin. On hienoa olla osa TPS-yhteisöä, vaikka ei asu Turussa. Tämä yhteisö on niin hieno. Kun meitä on vähän joka puolella Suomea, se tuntuu hienolta.  

Pihatalkoot

Kyllä se meidän pihan haravointi sujui reippaasti, kun oli useampi ihminen sitä tekemässä. Saatiin nopeasti lehdet ja risut pois nurmikon päältä, niitä oli tosi paljon. Hieno fiilis jäi kyllä ja suuri ilo!

Minä ja Rontti-kissa

Rontti-kissasta sai heti hyvän kaverin. Oli puodissa kanssamme, minä kannoin kissan pois puodista, mutta hänpä palasi takaisin puotiin. Linja-auton ovella kissa kurkkii, ajattelin,  että taitaa tulla kanssamme Saloon. Mutta miten tilalla olisi suhtauduttu, jos Rontti olisi tullut kanssamme? Ei kovin hyvin!

Upea retkipäivä

Todellakin! Vaikka linja-auto olikin retken aikana ojassa,  se ei haitannut ollenkaan. Saimme toisen linja-auton tilalle, retkemme jatkui normaalisti. Uusi kissakaveri tuli myös,  Salmensuun tilan poikakissa Rontti oli heti ystävä kanssamme.  Linja-auton ovellakin Rontti kävi kurkistamassa, kävi varmaan koko linja-autollisen läpi.  Mustavalkoinen kissa oli myös rappusilla.  Herefordnakkeja tuli tuliaiseksi!

Vappu 2022

Kyllä tänä vappuna on ollut ihan huikea fiilis. Erityisen hyväksi mun vappufiiliksen teki se, että pääsin ekan kerran siipiravintola Hookiin, nyt sitten  päätin pyytää TPS-kannattajat kesällä tähän ravintolaan.  Tänään olen hyvällä mielellä  ja kaikki on hyvin.