Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2022.

Upea heinäkuu!

Kyllähän siihen on mahtunut vaikka mitä! Kalenteria kun olen katsonut,  niin näitä ilmaisia linja-automatkoja on tullut tehtyä vaikka kuinka paljon, kaksi matkaa tuli tehtyä saman viikon aikana. Pokemon-kilometrejä on tullut useampi sata myös heinäkuun aikana,  kokonaiskilometrit ovat menneet tuhannen kilometrin paremmalle puolelle. Hieno heinäkuu!

Kaunaa autismin kirjoa kohtaan

Kyllä täytyy myöntää, että minulla on paljon kaunaa autismin kirjoa kohtaan. Siinä kaunassa  on mukana kaikki se, mitä autismin kirjolla oleminen on minulle tehnyt. Koulukiusaaminen,  hahmottamisen häiriö, ihan kaikki. Jos minä jotain asiaa vihaan, niin autismin kirjolla olemista  vihaan kaikkein eniten.  Sen takia olen eläkkeellä,  sekin ottaa päähän aika lailla  Haluaisin antaa pois autismin kirjon, muita en halua. 

Elossa 24h

Sitä on tullut jonkun verran seurattua, etenkin  Samin ja Tarun tarinaa. Tuntui niin hienolta huomata, että toinen on halunnut luovuttaa munuaisen. Mikä parasta,  Sami välttyi dialyysihoidolta. Tänäänkin on ollut hieno homma sitä katsoa, molemmat vaikuttivat väsymeiltä, mutta onnellisilta!

Tanssiva kissa

On tämä niin ihanaa, kun kuuntelee Ylen aamusoittoa. Tanssiva kissa on ollut aamusoiton päätöskappale, se on ihanaa. Kappaleen lopussa koira haukkuu, kissa sähisee. Kyllä se on yleensä kissa, joka on kiltti!

Autismin kirjolla

Olen autismin kirjolla myös, olen kokenut itsekin sen  miltä tuntuu, kun saa ikäviä kommentteja asiasta, jolle ei voi mitään. Minuakin on epäilty kurittomaksi, kyllä se on tuntunut pahalta. Luin juuri, miten Kuopion Prismassa joku oli kommentoinut ikävään sävyyn, minullekin on käynyt näin. Minulla on autismin kirjon häiriö (aiemmin Aspergerin oireyhtymä), mutta ei se ole juurikaan minua haitannut. Toki se rajoittaa, mutta ei se ole haitannut.  Jos esimerkiksi S-marketin henkilökunta haluaa minun väistyvän, he sanovat kohteliaasti,  voisinko väistää. Ja välillä  väistän ihan omatoimisesti. Ikäviä kommentteja  on tullut  myös minulle, kyllä se aika kurjaa on.

Parasta just nyt

Luulin  että tuntisin läpikotaisin koko Salon urheilupuiston, mutta ei se ihan niin tainnut mennä!  Olin menossa katsomaan petankkia enkä ollut ihan varma, missä kenttä on. Parasta just nyt on se, että pääsee seuraamaan erilaista urheilua, sellaista, mitä ei välttämättä tule päivittäin seurattua. Niin upea fiilis on  nyt   kaikki on niin hyvin just nyt!

Heinäkuu alkoi

On se niin mukavaa,  kun on hyvä kesämieli. Olen kyllä joskus kuullut,  että  kesä loppuisi juhannukseen, mutta ei se taida ihan niin olla. Heinäkuussa on vielä kesää jäljellä. Päivät kyllä lyhenevät, mutta ei niin paljon, että sen vielä heinäkuussa huomaisi. Mutta nyt fiilistellään kunnolla kesää!