Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2022.

Ei kiitos!

Sille, että minua haukutaan. Minun äitini ei kyllä ikinä ole minua haukkunut, mutta joskus vaan tulee sellainen olo unohtaessani jotain. Ja kun on vielä sellainen, että hirvittävän herkästi loukkaantuu, sitä suuremmalla syyllä hyvääkin tarkoittavan sanonisen voi kokea loukkaavana.  Se on sitten todella vaikeaa antaa itselleen anteeksi. 

Hyvä fiilis

Parempaa ei voi olla,  valehtelisin jos väittäisin muuta. Miksi lähdin niin yllättäen, sitä en olisi halukas tekemään. En olisi halunnut lähteä ilman lähtötervehdystä, mutta ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun alkoi murjottaa. Minulle on ollut tosi tärkeää se, että äitini tietää, koska olen lähdössä. Nyt vaan oli liian iso murjotus.

Upea päivä

Niin hyvä päivä on ollut tänään, nyt oli äidin vuoro mennä kaupungille. Mä annoin vuoron ihan mielelläni,  mä kävin kyllä hakemassa juotavat. Niin hyvä ja onnellinen  päivä!

On vaan niin hyvä fiilis

On se niin hyvä, kun kaikki on kohdallaan.  Tänään on oltu hyvällä mielellä, vaikka sotakin on vielä päällä   Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä,  että mun elämä on ihan hyvää. Tänään on taas ksikki kohdallaan! Hyvä mieli,  tänään on niin hyvä mieli!

Kyllä tää on hienoa!

Serkkuni 42-vuotissyntymäpäivä tänään, on niin mahtavaa! Olen jo ehtinyt sosiaalisen median kautta onnittelemaan, kyllä mulla on vaan niin upeaa juttua ehtinyt tapahtua, eipä tässä voi muuta sanoa. On niin helppoo olla onnellinen! Ja on niin helppoo olla nyt ja tässä!