Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2022.

Mä elän!

Hyvää elämää autismin kirjon häiriöstä huolimatta.  Eihän sitä nyt kaikkia asioita tarvitse itsestään muuttaa, mutta jotakin aina voi. Erityinen muutoksen kohde olisi reagoiminen,  kun se on aina menossa yli. Eihän sitä reagoimista voi kieltää, mutta sen ei tarvitsisi olla niin voimakasta. Mitä voimakkaampaa  reagointi on, sen herkemmin se menee yli. Mutta nyt mennään, eteenpäin!

Sadan vuoden legenda

Kuinka hienoa onkaan ollut olla osa sadan vuoden legendaa! Monta kertaa olen miettinyt  sitä, kuinka paljon TPS on antanut. Edelleen TPS on minulle joukkue, se on yksi laji, jääkiekko. Meitä TPS-kannattajia on ympäri Suomea,  kaikkein kauimpana olevat asuvat Kuusamon Rukalla ja Muoniossa.  TPS on ollut aina joukkueeni. On hienoa olla Tepsin kannattaja!

Kelloja siirretty

No näinhän on tehty,  ihan just äsken sain alakerran seinäkellon ja oman rannekelloni siirrettyä. Aamulla täytyy siirtää äidin puhelin ja hänen herätyskellonsa, niitä ei ihan keskellä yötä voi mennä siirtämään. Puhelimeni siirtyy automaattisesti,  joten sen kanssa ei ole  ongelmia.  Hyvä näin!

Viikonloppu

Saatiin iloinen koiraystävä taas kylään, kun ystävämme kääpiösnautseri tuli. Koko ajan hänellä heiluu häntä, aivan kuten  meidän toisellakin koiraystävällä. Tälle koiralle kaikkein mieluisin nukkumapaikka on lattia. Mukavaa, kun meillä on koira!

Aamulla

Ajattelen mun ystäviäni, se tuntuu ihan parhaalta.  Saan aamun hyvin liikkeelle ja saan nauttia. Viime viikolla olin omistanut lauluni Jannelle,  jota olin auttanut, vieläkään sitä ei ole unohtanut. Tänään mä käyn torilla ja harjoittelen laulua iltaa varten, illalla sitten tunnille ja nauttimaan laulusta!

Kuinka hieno päivä!

No, kyllähän se oli, mä sain uudet kengät tänään. Tänään tuli myös käytyä katsomassa Vetuuritallin taidenäyttely. Oli se todella hieno, en ole koskaan nähnyt mitään niin hienoa! Olen kyllä ajatellut, miten hienoa kaikki voikaan nyt taas olla, nyt on kaikki hyvin!

Tiistai

Amon Amarth soi mun levysoittimella, oon hyvällä mielellä. Tänään mieleeni on palannut se viikon takainen tapahtuma, olin niin onnellinen siitä silloin ja olen onnellinen vielä nytkin. Kyllä mä olen onnellinen,  kun kaikki on hyvin!

Kunpa jaksaisi vielä tämän viikon....

Sitten olisi jo syysloma. Ja tuntuisi tosi kivalta päästä lomalle. Olen jo tehnyt päätöksen,  että viikon karaoke lauletaan myös syyslomalla,  en ole jättämässä sitä pois.  Loman aikana laulan myös auttamalleni miehelle,  kun olin tehnyt sen samalla viikolla yksinlaulun tunnilla,  nyt teen sen karaokessa.  Tälle viikolle oli mukavaa löytää kappale,, joka on tuntemaltani artistilta. 

Perjantai

Ja se tarkoittaa sitten sitä, että mulla on eläkepäivä, tarkoittaa myös sitä, että.mä nostan ruokarahaa.  Mutta mulla on kyllä hyvä fiilis ja.menen sillä eteenpäin. Viikonloppu on alkamassa ja hyvällä fiiliksellä mennään.

Hieno fiilis jäi tiistaista!

Kyllä vaan,, oli kyllä kerta ja toinenkin, kun kyyneleet tirahtivat silmiini. Jäätyäni pois omasta linjan 1 paikkuristani  huomasin  kyunärsauvoilla kulkeneen miehen,  kyllä sitä aika lailla heti tiesi, mitä pitää tehdä. Mennä oville ja pitää niitä  auki.  Ne arvostavat sanat tulevat juuri  siinä kohtaa, kun niitä osaisi kaikkein vähiten  odottaa. Juuri siinä kohtaa,  kun ei pidä itseään kovin arvokkaana. Istumme hetken Cafe Sulhossa,  juttelemme monista asioista, mitä meille tulee mieleen.  Koulukiusaaminen  tulee puheisiimne, kun minullakin on koulukiusaamistaustaa.  Kiitos  Janne kauniista sanoista!

Paljon on tapahtunut!

Ihan yhdessä yössä harmitus huonosti onnistuneesta sävelkulusta oli mennyt ohi, ei se edes ollut kovin paljon pielessä! Nyt alkuviikon aikana Tepsillä ei ole otteluita, vasta perjantaina on taas. Mutta kaikki se hyvä on tapahtunut juuri nyt!  Tänään on  myös ollut hyvä päivä!

Aikamoinen harmitus

Meillä oli tänään Olavi Virran ja Laila Kinnusen musiikin teemapäivä,  musiikkia, joka on ikäni puolesta minulle vähän vieraampaa. Olin itselleni kiukkuinen  siitä, kun en osannut yksinkertaista sävelkulkua! Se sävelkulku jäi harmittamaan todella paljon,  kyllä!

Yli kolmekymmentä tuntia, huh sentään!

Kyllä mun pitää nostaa hattua TPS-kannattajille,  kun viikonlopun aikana  ovat olleet yli kolmekymmentä tuntia tien päällä Palloseuraa kannustaen! Siinä sen näkee, miten iso merkitys kannattajilla on. Itsellä oli ensimmäisenä reissupäivänä lentopallon kauden avaus, mutta hengessä oltiin mukana!