Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2022.

Tänään...

Viimeinen päivä ennen konserttia... Niin sitä vaan mennään ja nautitaan, ollaan iloisia. Ihan rynsmanneina ei olla konserttiin menossa, vaan paljon on harjoiteltu. Ollaan luottavaisin mielin ja saadaan nauttia hyvästä mielestä  Tulkoon syys ja talvi, ne kyllä kestetään, vaikka iäisyys on kesään.  Me joen lauluihin omat laulut liitetään eikä talvikaan saa virtaa jäätymään.

Mukavaa ja hienoa!

Oli se hieno juttu, kun näin ystävän, jota olin reilu kuukausi sitten auttanut. Oli mukava nähdä hänet ilman kyynärsauvoja, kolmatta päivää oli  jo ilman. Toivoisin, että hän tulisi konserttiin, jossa olen mukana. Hienosti hän tsemppasi minua ennen harjoitustani, se tuntui hienolta!

Mä olen...

Iloinen ja onnellinen, kun kaikki on mennyt  hyvin. Tänään olin hyvällä mielellä, kun nyt on kaikki kohdallaan. Viikonloppuna oli lentopalloa  ja hallimestari Rannikon viimeinen työpäivä, mukava juttu myös meille kannattajille. Mulla on mahtunut monenlaista viikkoon, kyllä on mukavaa!

Onnellinen ja iloinen

Tänään olen onnellinen, kun kaikki on kohdallaan. LP Viestin voitot naisten ykkössarjassa ja mestaruusliigassa, päällimmäisimpänä mestaruusliigan voitto, siinä tuli revanssi huonosti menneestä Pohjoisen reissusta. Tänään mä olen onnellinen,  kun on kaikki hyvin.  Mä vaan olin iloinen,  kaikki on kohdallaan!

Voi vitsi, millainen kissalauma!

Kyllä musta on ihana käydä antamassa kissoille iltaruokaa! Tämä kissalauma saa minut unohtamaan, että on Tepsin pelipäivä! Oli nimittäin käynyt niin, että Tepsin maali oli tullut sinä aikana, kun minulla oli kissojen ruokkiminen käynnissä. Ei se yhtään haitannut, tärkeintä  oli, että kissat ovat tyytyväisiä.  Kissojen kanssa on mukava olla!