Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2022.

Vuosi 2022 ..

Kaikesta Ukrainan sotaan liittyneestä uutisoinnista huolimatta vuosi 2022 on ollut tosi hieno. Monta hienoa juttua  on mahtunut vuoteen, sen huomasin selatessani kalenteriani. Tänä vuonna heinäkuun aikana sai kulkea ilmaiseksi kylillä, se oli tosi mukavaa. Vuosi 2022, kaikkein paras sodasta huolimatta! Kauden 2022-2023 tavoitteena on saada kaksi verenluovutuskertaa Mestiksen hengenpelastajaliigaan.  Yksi on jo syksyllä mennyt, alkuvuodesta 2023 menee toinen.  Mahdollisuudesta tähän juttuun olen kiitollinen Tuton kannattajille,  etenkin Kantosolan Timppa on ollut iso apu tässä jutussa . Iso kiitos tästä hienosta jutusta!

Vuosi 2022 muutama päivä vielä jäljellä...

No näinhän se taas on... Vuosi on mennyt ihan älyttömän äkkiä, en kyllä muista, koska vuosi olisi mennyt  näin nopeasti.  Tänään mä olin iloinen  siitä,  että mä pääsin pitämään lepotaukoa. Keväällä on taas aikamoinen vauhti päällä, kun opiston kurssit pyörähtivät käyntiin. Mutta  nyt mietin, millainen hyvä mieli on. Tänään mä olen.  .

Kaikki mieluisaa tänäkin jouluna!

No juuri näin, joka vuosi on ollut mieluisia lahjoja. Erityisen mieluisia olivat Billebeinon college ja vuosittain tuleva luonnonystävän vuosikirja.  Collegea olen jo käyttänyt, se tuntui hyvältä päällä ja mä vaan olen siitä onnellinen.  Onneksi on aina ollut hyviä joululahjoja,  niitä ei ole tarvinnut vaihtaa yhtenäkään vuonna. Joulu on taas ensi vuonna, toivon vaan sitä, että vuosi ei menisi niin nopeasti. 

Jouluvikkko alkoi!

No just näin! Mehtavinta on aloittaa se hyvällä mielellä,  kun Fay saa mielen niin hyväksi.  Fayn kissakavereilla on myös osuutta asiaan. Illalla lenkille lähteminen tökkii,  mutta aina sieltä on hyvällä mielellä tullut  Se on tosi hienoa!

Miksi pitää olla Aspergerin oireyhtymä ja hahmotushäiriö?

Sitä olen ihmetellyt aika pitkään, koska molemmat ovat asioita,  joita en olisi halunnut. No se hahmotushäiriö aiheutuu Aspergerin oireyhtymästä,  ei kai siinä mitään sen ihmeempää.  Aina välillä voin joutua silmätikuksi käytökseni takia, kun ihmiset eivät tiedä tästä mitään.  Kaikki eivät ota minua silmätikuksi,, mutta jotkut ovat mestareita siinä. Mutta yritän nyt mennä näin.

Kun ajatttelee muita...

Siitä tulee niin hyvä mieli. Tänään mietin sitä vähävaraisen perheen poikaa, joka saa minulta Hot Wheels-pikkuauton. Kyllä mä olen sitä mieltä,  että voi ilahduttaa jollain pienellä jutulla. Ei sen tarvi olla niin suurta, kun se jo ilahduttaa. Näillä mennään!

Hieno viikko

No sitähän tämä viikko on totta totisesti ollut. Mieli on noussut aina vaan korkeammalle mitä pidemmälle viikko on edennyt. Monesta ihanasta pikkuasiasta tulee yksi valtavan iso asia, joka saa aikaan hyvän mielen. Tänään mä vaan olin onnellinen.  Kaikki oli niin hyvin kuin vain voi olla, nyt mennään!

Vuosi 2022 loppusuoralla

En edes muista, olisiko yhteenkään vuoteen tullut niin paljon hienoja asioita kuin vuoteen 2022. On ollut Tepsin 100-vuotisjuhlavuosi ja paljon muutakin mukavaa. Erityisen mukavaa on ollut tämä, kun on saanut juhlia muiden TPS-kannattajien kanssa 100-vuotiasta Tepsiä.  Ei ole LP Viestin kannattajiltakaan  jäänyt huomaamatta mum TPS-kannattajuus  Melkein jokaisena Viestin pelipäivänä on ollut myös Tepsin pelipäivä. Ja näin se on varmaan myös keväällä!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

No sitähän tässä myt toivotellaan. Ja juhlistetaan iloista päivää. Heikkoa pakkasta on tiedossa, mukavaa on se pienikin pakkanen. Ollaan monta kertaa sanottu, että talvella kuuluu olla pakkasta.  Ja mä olen onnellinen  kun saan nauttia pakkasastetta!