Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2023.

Ihan parasta

  On se, kun viikko saa hyvän alun. Näin hienoa se on, kun kaikki osuu hyvin kohdalleen. Tänään toivon itselleni sellaista päivää, kyllä mä olen luottavainen, että sellainenkin päivä tulee. Niin sitä mennään kohti helmikuuta ja iloa!

Onhan se hienoa!

Tehdä paluu lentopallon fanikatsomoon, kun on yhden ottelun verran ollut sieltä poissa. Nyt tuntui hyvältä palata, kun lentopallo on tutumpaa. Tosi hienoa oli myös nähdä, miten hienosti linja-autonkuljettaja Tero oli toipunut marraskuun 2022 kolarista,  oli jo päässyt palaamaan takaisin töihin.  Itselleni oli tärkeää se, että sain palata tutun lajin katsomoon, kyllä mä yhden koripallonkin käyn katsomassa. 

Täysin erilainen sävy!

Yhtenä päivänä selasin vuoden 2020 blogikirjoituksia ja huomasin, että niissä oli hyvin negatiivinen sävy  verrattuna vuosiin 2021 ja 2022.  Toki niitä rajoituksia oli myös  näinä kahtena vuonna, mutta kirjoitusten sävy oli ihan erilainen verrattuna vuoteen 2020. En tiedä tarkkaan,  mistä sävyerot johtuvat, voisin kuvitella niiden johtuvan siitä , että jouduin eristäytymään moneksi kuukaudeksi eikä sinä aikana ollut tekemistä, kun kaikki oli jouduttu perumaan.  Se tuli heti mieleen blogitekstejä selatessani. Nyt tänä vuonna blogitekstejä on mukavampi selata, kun on positiivisempi sävy!

Oh hoh!

Tärskyn porukan kanssa oltu jo kolmea soittolistaa tekemässä ja neljäs on pyörähtänyt käyntiin! Kyllä oli nytkin aika lailla miettimistä, kun piti miettiä oma ehdokas. Kyllä mä nytkin aion tehdä niin, että omia suosikkeja laitan ehdolle, katson sitten, miten niiden käy. Hyvä mieli jäi nyt tästäkin, hienoa!

Torstaiaamu

Kuulin, kun toinen päätynaapuri lähti aamuvuoroon, olin kyllä siinä kohtaa hereillä. Viikonloppu on tosi lähellä, miettii ja ihmettelee, onko se näin lähellä. Kyllä se on!  Tänään mä ajattelen,  että nyt on hyvä mieli, nyt nähdään, mihin se parhaimmillaan pystyy. Tänään mä vaan olen onnellinen!

Viimeiset kurssit vielä käyntiin!

Kaksi kurssia on jo käynnistynyt tammikuussa, helmikuulle odotellaan vielä kahden kurssin käynnistymistä. Parikaraoke lähtee käyntiin ensi viikon keskiviikkona,  italian tunnit  lähtevät käyntiin saman viikon perjantaina. Näitä kahta kurssia ei ehdi olla kovin pitkälti, kun talviloma pukkaa päälle. Hienoa tässä on se, että kaikki kurssit eivät käynnisty kertarysäyksellä tammikuun aikana, näin on ihan hyvä. 

Aika työsarka on ollut

No  kyllä, kun on opetellut Vilppaan kannattajien tapoja! Kyllä jo kahden ottelun jälkeen voi sanoa, että aika hyvin kaikki tavat alkavat olla tuttuja,  mutta pikkuisen petrattavaa vielä jäi.  Vähän pitää saada terävöitettyä omaa tekemistä katsomossa,  muuten kaikki on hyvin.  Tepsin paita ei haitannut Vilppaankaan kannattajia,  hyvä niin!

Tästä se taas lähtee!

Uusi viikko liikkeelle, on vaan niin onnellinen! Olin toivonut, että aika menisi vähän hitaammin, mutta kyllä tää ensimmäinen kuukausi on mennyt niin nopeaan, että hyvä on kun kyydissä pysyy. Hieno viikko, kun kaikki on kohdallaan!

Hyvin onnistui!

Tämä mun punavalkoinen maihinnousu tappiosta huolimatta! Olin niin luottavainen onnistumisen suhteen,  kun Salohalliin menin, ei tuntunut Vilppaankaan kannattajia haittaavan se, että  Tepsin paita oli mukana. Olen käynyt vasta kaksi ottelua,  tuntuu, että nyt on hyvä kannustajafiilis myös koripalloon!

Hieno juttu

Mulla soi Spotifyssä mielikappale, olen vaan tosi onnellinen. Vaikka mulla on tylsä juttu, joka pitää saada tänään tehtyä,  ei se silti tarkoita sitä, etteikö päivästä muuten voisi tulla hyvä.  Ei todellakaan! Olen jo monta kertaa käynyt suuhygienistin vastaanotolla,  aina saman ihmisen luona, joten siltä osin ei ole tylsää.  Ainoa tylsä juttu on hammaskiven poisto, muuten meillä toimii kaikki hyvin!

Kyllä on hienoa!

Viikko on edennyt aikamoisella vauhdilla, sitä olen ihmetellyt  kerran ja toisenkin. Tänään just mietin,  että on se hienoa, kun pääsi katsomaan koripalloa myös, tuntuisi huonolta, jos ei pääsisi. Mutta nyt mennään taas kannatrajakatsomoon!

Epäkohtelias vaikka mitään aihetta ei olisi ollut

Ei kai kukaan nyt itselleen ole epäkohtelias, mutta mun on välillä pakko, kun en ymmärrä  muuten  antaa äidin olla rauhassa ja keskittyä. Koko ajan puhuu kuin papupata, eikä se ole aina niin suotavaa.  Tänään on hyvä mieli kuitenkin,  kun saa viikon  vielä olla. Tänään vielä odottaa , että  pääsee saksan Tunnille!

Onnekas urheilufani

No sitä minä totta totisesti olen! Olen saanut olla mukana kolmessa hienossa kannattajayhteisössä, Tepsin ja LP Viestin kannattajissa pidemmän aikaa,  nyt on myös Vilppaan kannattajakatsomo tullut tutuksi.  Se on tapahtunut tämän vuoden puolella. Oli upeaa huutaa muiden mukana, sitä vaan nautti kyydistä ja meni leveellä. Tepsin kannattajien mustavalkoinen  maihinnousu oli onnistunut, toivottavasti punavalkoinen maihinnousuni onnistuu! Yhden ottelun perusteella sitä voisi kyllä odottaa!

Kurssit alkaa!

No näinhän se nyt sitten  on, pitkin ja poikin kahta seuraavaa viikkoa. Saa nähdä, missä kohtaa  tammikuuta ehdin laittaa Mestiksen hengenpelastajaliigaan menossa olevan verenluovutuksen,  aika kiire siinä tulee, jos sen aikoo saada tammikuun aikana tehtyä.  Hyvin tässä kyllä ehtii, kun tammikuu on puolivälissä,  yleensä on loppukuusta vielä tultu . Tänään mä vaan olen onnellinen,  tässä ja nyt!

On niin helppoo olla nyt ja tässä

Ja niin hieno viikonloppu taas kerran, tällä kertaa Salon messut. Tuli oltua monta tuntia ja monenlaista tuli nähtyä ja koettua  Aika erikoista oli se, että yleensä näkee palloilusalin katsomon tasolta, nyt sen näki salin tasolta. Varmaankin ensi viikolla taas sama juttu, näkee sen siltä tutummalta kohtaa. Näillä nyt mennään!

Parasta iikinä!

No onhan se, kun pääsee Vilppaan kannattajakatsomoon kannustamaan. Facebookissakin oli tullut hyvää palautetta, se oli sellainen juttu,  joka ilahdutti minua todella paljon. Opeteltavaa toki jäi aika paljon,  mutta luottavaisin mielin lähdetään myös Vilpuraa kannustamaan. Onhan se tosi hienoa, kun pääsee näin hienon porukan kanssa kannustamaan.  Kiitos!

Tätä uusi vuosi toi tullessaan

Ainakin sen, että Salon seurakunta kasvoi kahdentoista alueen kokoiseksi,  kun Koski Tl ja Marttila liittyivät Salon seurakuntaan.  Tervetuloa uudet alueet ja alueiden ihmiset osaksi Salon seurakuntaa! Monessa kommentissa olen tämän maininnut ja hienoa on ollut! Vuosi vaihtui melkoisessa rakettien paukkeessa,  on kyllä hienoa!