Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2023.

Normaalia liikennöintiä Salossa

Jokin aika sitten  katsoin lakon  piirissä olevien linja-autoyhtöiden listaa, Vainion  Liikenne ei ollut tässä listassa. Se tarkoittaa sitä,  että  Vainion Liikenteen vuorot liikennöivät normaalisti lakosta huolimatta.  Hyvä juttu ainakin siltä osin, että ei tarvi raahata painavia kasseja jalkapatikassa.

Liverpooliin lähtee Käärijä!

No näinhän on, ihan hienoa se on! Kun itselläni oli ne kaksi vaihtoehtoa Portion Boys ja Käärijä, Käärijän vaihtoehto oli se toteutunut.  Muutaman kerran on tullut omalta listalta kuunneltua, olen tykännyt! Vaikka ei pärjäisi, saa musiikillleen näkyvyyttä. Näin se menee!

Sodan alkamisesta vuosi

Samalla tavalla olin talvilomalla sodan alkaessa kuin olen parhaillaan.  Sotaa tuli ajateltua viime vuonna paljon enemmän kuin nyt, mutta ei sotauutisilta ole voinut tänäkään vuonna välttyä. Nyt mä ajattelen,  että tämäkin vuosi on hyvä vuosi,  kyllä mä luotan siihen!

Musiikin mietintää

Tänään olisi taas se päivä, kun pitäisi kahlata omia soittolistoja ja yrittää löytää oma ehdokas Tärskyn porukan soittolistalle. Välillä löytyy ihan mukavasti  ja välillä saa oikein kunnolla pähkäillä, minkä kappaleen laittaa ehdolle.  Mikähän mun ehdokkaani olisi tänään? En oo vielä ehtinyt päättää,  mutta kyllä se sieltä löytyy!

Kolmas lomapäivä

No niinhän se on! Tänään olis tarkoitus ottaa aikaa Veturitallin taidenäyttelyyn valokuvaamiseen. Viime viikolla jo kävin siellä,  mutta en ollut muistanut ottaa puhelintani mukaan. Nyt sitten on vähän enemmän aikaa valokuvaamiselle, näillä mennään! Hieno ja mukava fiilis  on taas tähän päivään tulossa!

Toinen lomapäivä!

No niinpä! Eikös sitä Taalintehtaalle menoa tullut tänäkin vuonna mietittyä jo tammikuussa,  mutta nyt ainakin kaksi linja-autonkuljettajaa on sitä mieltä, että voisin odottaa myöhemmälle kevääseen. Marko sanoi muistaakseni heti tammikuussa, että mun kannattaa odottaa. Nyt sitten toinen päivä lomalla pyörähtämässä käyntiin, hienoa!

Riittämätön varautuminen

Tuntuu olevan ihan vuosittain toistuva juttu tää riittämätön varautuminen talvilomaviikkoon. Aika usein on käynyt niin, että lomaviikkoa ei ole muistanut, niin siinä kävi nytkin. Se on sitten haitannut viikkoon valmistautumista. Nyt tein suunnitelmia viimeisellä viikolla ennen lomaa, se oli hyvä juttu!

Huh sentään!

Millaisella musiikilla sitä on aamunsa liikenteeseen laittanut! Wienin filharmonikot soittavat Imperial Marchin niin kuin he omistaisivat sen, näin säveltäjä itse sanoi! Tänään en vielä tiedä, millainen lauantai minulla on tulossa, mutta en kyllä pistäisi pahakseni, vaikka olisi hyvä päivä!

Vielä yksi kurssi liikkeelle!

Italia lähtee liikkeelle viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä.  Onneksi näitä on voinut aloitella pikkuhiljaa, ei ole tarvinnut kertarysäyksellä aloittaa. Tänään on mukava päivä muutenkin, kun on viikonloppu, sekin on ihan mukavaa. Ja nyt mennään. Tässä on hyvä mieli, kun kesää odotellaan!

Turhaan jännitin!

Parikaraoken aloitusta, ihan hyvin se lähti käyntiin! Ei siinä oikein ollut muuta jännitettävää kuin se, miten laulaa niin, ettei laula parina olevan ihmisen yli.  Ihan hyvin sain laulun sujumaan, olin nyt sitten kevään pelastava enkeli tän ryhmän suhteen. Hyvin meni, näin on hyvä!

Ensimmäinen parikaraoke ikinä!

No näinhän se on, jännittää ihan hulluna! En ole ikinä aiemmin laulanut parin kanssa, mutta kuitenkin olen luottavaisin mielin ainakin siltä osin,  että tuttujen ihmisten kanssa tää onnistuu vallan mainiosti. Vähän siinä pelkää sitäkin, että kovemmin laulaessa laulaa toisen ihmisen yli. Nyt mennään ja katsotaan, miten parin kanssa laulaminen sujuu. Uskon, että sujuu hyvin!