Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2023.

Kuinka hienoa!

Tänään on viimeinen kerta parikaraokea,  aika ihmeen pian on aika mennyt.  Mietin, mitä toivoisin tänään laulukseni, kun en ole päättänyt. Hyvällä mielellä mennään, kyllä mä nautin Tänään mä olen onnellinen,  vaikka olisi kylmempää,  aika merkilliseksi se tekee tuon varoituskartan, kun osassa maata  on varoitus huonosta ajokelistä ja toisessa osassa ruohikkopalo- ja metsäpalovaroitus.  Näin  hyvä päivä, niin!

Tuntuu oudolta...

Kun ei tarvi mennä karaoketunnille heti aamutuimaan. Viikko sitten  oli esitys, nyt sitten on lomaa. Kyllä mä varmasti laulan kotonakin, se on myös ollut ihan mukavaa. Jotenkin sitä on oppinut lähtemään, ei sitä heti ensimmäiselläviikolla osaa asettaa itseään lomamoodiin. . Kesäksi on suunnitelmia valmiina, se on jo hyvä!

Parasta just nyt

On ollut tää huikean hieno korupallotunnelma, jonka osaksi olen itsekin päässyt. On ollut paljon tunnetta ja itselläni hyvää mieltä.  Mitään ei ole halunnut jättää pois, se vaan on ollut mukana  Tammikuusta asti tässä on mukana kulkenut, siinä kohtaa ei käynyt mielessäkään, että  olisin Forza Vilpuran matkassa näin kauan. Minusta hienoa o  jo se, kun Vilpas on neljän parhaan joukossa,  näillä mennään!

Kirjolla

Välillä inhoaa autismin kirjoa, välillä ei.  Joskus huomaa, että  jotakin on pielessä, mutta huomaa, että jotakin on vielä tehtävissä. Kirjolla ollessa ei voi  mennä kuin päätön kana,  välillä on palkko pysäyttää meno. Välillä mieluisten juttujen pakollinen pysäyttäminen tuntuu ikävältä, mutta joskus se on pakko tehdä. Autismin kirjon takia en voi olla päätön kana,  pakko olla paikoillaan. 

Iloista laulufiilistä!

No sitähän on, kun muutama kerta on jäänyt pois, taitaa olla niin, että yksi kerta kunmastakin karaokesta on jäänyt pois. Kovasti olen tässä kohtaa toivonut sitäkin, että Markon laskettelureissu onnistuisi hyvin, kyllä sen sitten kuulee, kun hän tulee töihin.  Tänään mennään mallien!

Pääsiäislauantai

Pitkäperjantaina tuli kannustettua ihan kunnolla. Enpä muista varmaksi, milloin olisin ihan noin lujaa kannustanut. Kiirastorstaina ehdin vaihtaa Markon kanssa muutaman sanan,  olin jo siinä kohtaa aika varma, että Vilpas menee mitalipeleihin.  Ikinä ei ole korismatsissa tullut kannustettua näin lujaa, olen ollut hyvillä mielin koko ajan, välierissä on  kannustettava lujaa!

Ei se mitään mukavaa ole

Kun koko ajan kuuluu atsii atsii. Koko ajan aamulla herätessä aivastelee , mutta onneksi se menee päivän aikana ohi. Ei ole kovin mukavaa aloittaa päivää aivastelulla, kun sen voisi aloittaa jollain ihan muulla kuin voinakkaalla pärskimisellä. Mutta  nyt mennään näin ja ollaan tyytyväisiä,  jos aivastelu ei olisi niin voimakasta.