Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2023.

On se kuulunut

Tänäkin aamuna on kuulunut räjäytyksen varoitusääni  Se on kantanut todella hyvin tänne Ylhäisiin asti,  kun sairaalanmäestä Ylhäisten tehtaanmäkeen matkaa on reilut kaksi kilometriä. Räjähdyksen ääntä en ole kuullut, vaan pelkästään räjäytyksen varoitusääni on kuulunut. Kyllä sen varmasti tuntisi pihatiellä kulkiessa, jos just siinä kohtaa pihassa kulkisi. Katsotaan, mikä on tilanne perjantaina!

Paljon hyvää

Vaikka onkin autismin kirjolla,  on siinä elämässä  paljon hyvääkin. Voisin ajatella, että kaikki eivät huomauttele siitä, jos kaikkia pieniä käytöksen nyansseja ei hahmota tai siitä, että aivot ovat vähän eri järjestyksessä. Hyviä puolia on ainakin se, että on avulias, ei tietenkään niin, että tuputtaa  Autismin kirjosta huolimatta haluan elää täyttä elämää!

Eikö se ole hyvä?

Kun linja-autoasenan laiturialue saa uuden asfaltin, totra kai se on hyvä! Nyt olen kuullut monien ihmisten manaavan sitä, että pitää mennä Mariankadulle linja-autoa odottamaan, Täytyy myöntää,  että itsekin olen kuulunut manaajien joukkoon, olen manannut opastuksen puuttumista. Vetänyt sen ihan kunnolla yli, mutta leppynyt pian. Kyllä on ihan hyvä,  että laituritkin saavat uuden asfaltin!

Mun kesä

Toivon, että siitä tulisi oikein mukava,  olen sitä mieltä, että tulee. Olin ihan varma, että mun kesästäni tulisi ihan hyvä,  saa nauttia taas viiden viikon ilmaisesta reissusta, kylästä kylään. Mä elän kesäkuolassa vielä elokuunkin, musta se on mukavaa!

Pian se alkaa!

Koululaisten kesäloma, se on mukavaa! Kyllä sitä kesälomaa itsekin koulussa ollessa odotti, mutta ei se kouluun palaaminenkaan mitään vastenmielistä ollut. Kesällä ehtii ladata akut talvea varten,  kesällä ehtii vaikka mitä!