Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2023.

Keskiviikko

On tää vaan niin parhautta! Kun kaikki on menossa hyvään suuntaan , mikään ei ole huonosti. Kovasti mä jo odotan Taiteiden yötä täällä Salossa,  viikon päästä se jo on! Mä vaan olen niin innolla näissä jutuista mukana, ei voi olla muuta kuin hyvää fiilistä!

Tätä toivotaan

Tänään mä vaan olen onnellinen ja toivon onta hyvää  Naapurit ovat reissussa, toivon kovasti,  että reissu olisi mukava. Tää on heille ihan parasta just nyt. Mä mietin, että hyvästä mielestä ei tarvi päästä eroon, ei  siinä ole mitään pahaa, jos nauttii omasta tekemisestään. Tänään mulla on kaikki ihan niin hyvin kuin vain voi olla, näillä mennään!

Sunnuntai

Heti aamulla on hyvä mieli, mietin, miten hienoa onkaan ollut. Meidän uuden festarin inspiroimana tein soittolistan, siinä on aika paljon kappaleita. Mietin jatkuvasti, mitä voin lisätä, tuleeko mieleen  jotakin sellaista, mitä en ole aiemmin kuullut.  Kyllä niitäkin tulee melkoisen usein vastaan  Nyt on hieno aamu, toivottavasti päiväkin on hieno!

Hieno viikko

No kyllä, kun koko viikon sain mennä Huiskun kanssa, olihan se hienoa! Menin vielä perjantainakin, vaikka  naapurit olivat edellisenä päivänä tulleet mereltä. Olin kysynyt Harrylta, voisinko vielä mennä, hän oli laittanut viestiä,  että saisin itse päättää. Ja minä menin, iloisesti kuten aina Huiskun kanssa tulee mentyä!

Kurssien valmisteluita

Aika lailla se on ollut nuottien monistamista laulukurssia varten, kielikursseja varten ei ole tarvinnut tehdä mitään erityisempää, kun kirjat ovat jo edellisen kauden jäljiltä valmiina. Kolmella laululla lähden nyt liikenteeseen,  voin halutessani hakea lisää lauluja. Hyvällä mielellä ollaan!

Paljon hyvää mieltä

No se on just näin. Kyllä minä jaksan vielä vähän aikaa odottaa, mutta eipä minullakaan kauan mene, kun kansalaisopiston kurssit taas alkavat. Siinähän niitä alkaa pitkin syyskuun ekaa viikkoa,  joten ihan kohta repun selkään laittaminen on ajankohtaista myös minulle!

Ihmetyksen aiheita

On niitä ollut monenlaisia,  monta hyvää juttua on kohdalle osunut. On niitä ollut iloisiakin juttuja, miten hienoa olikaan kuulla hyvin onnistuneesta riparista. Ja se fiilis,  mitä oli, se oli mukavaa. Tänään mä vaan olen onnellinen,  kaikki on nikn hyvin kuin vain voi olla!

Olipa hienoa kuulla!

Että Hetan Kodan ripari oli onnistunut! Olihan se varmasti hienoa niin riparilaisille kuin linja-autonkuljettajalle,  kyllä Markoa kuunnellessa tuli sellainen olo, että ripari oli hieno kokemus myös hänelle. Itsekin mietti koko ajan,  miten ripari onnistuu, jossain kohtaa toivoin riparilaisille kaikkea hyvää, samalla kerroin, millainen oma päiväni oli ollut. Upeissa maisemissa Marko sai viettää syntymäpäivänsä, tuon parempaa maisemaa ei olisi voinut olla!

Torstai

Ja kesän 2023 viimeinen iltatori. Olen ollut tosi iloinen, kun olen päässyt nauttimaan mahtavasta kesästä. Tässä siitä mennään kohti syksyä, minullakin käynnistyvät kansalaisopiston kurssiien ilmoittautumiset. Ja nyt taas linja-autoissa on talviaikataulut, paikkurit menevät puolen tunnin välein.Jos vaan voisi , olisi  tosi loinen, kun syksyn touhut taas alkavat!