Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2023.

Hallla ja etelätuuli

Ajatukset siirtyvät ystävien luo, olen vaan niin onnellinen tästä kaikesta! Ajattelen pikkuserkkuani, ihmettelen,  kuinka paljon surua voi tulla  yhden kesän aikana.  Eihän se ole tuntunut ollenkaan kesältä! Välillä on tuntunut epäreilulta,  kun itsellä kesä on mennyt hyvin ja muilla ei ehkä ihan niin hyvin.  Mutta näin se vaan välillä menee!

Iloinen yllätys!

No onhan se, kun kaappia penkoessa löydän  Perniön seudun joululehden, jonka tekemisessä olen itse ollut mukana. Aikaa on vierähtänyt melkein kolmekymmentä vuotta,  olin luullut, etten löytäisi sitä ollenkaan.  Mutta isosta kaapista se löytyi ja ilahduin siitä kovasti! 

Hold your head up high!

Monta hyvää päivää on mahtunut taas tähänkin viikkoon, lauantainakin on hyvä fiilis, vaikka onkin luvattu sadetta ainakin osaksi päivää. Tänään mä vaan olen onnellinen, kaikki on ihan mukavasti liikkeellä. Näin se päivä on taas mennyt!

Sitten ois taas karaoke...

Niin se viikko on taas vierähtänyt torstaihin, kyllä sitä on miettinyt pään puhki, mitä laulaa. Aika usein se menee just näin, että laulun löytäminen voi olla tosi vaikeaa.  Jopa vapaasti valittaville kerroilla voi olla caikea löytää, mutta aina niitä on löytynyt!

Nyt oli....

Päivä ihan selvästi edellistä päivää parempi! Olen kyllä tosi tyytyväinen siihen,  että keskiviikko oli niin paljon tiistaita parempi.  Eihän tiistaissakaan mitään vikaa ollut, mutta itsekään en ollut ihan parhaimmillani, tietysti siihen mahtui sekin, kun saksan tuntia ei ollut  ollenkaan.  Tänään on kaikki paremmin!

Tähdet varjelkoon

Viikatteen kappale,  aamu on alkanut aika hyvin. Aamulla lehteä hakiessa Taalintehtaan aamuvuoro tulee minua vastaan, kuten aina. Voi vitsi, miten hyvin mulla on taas viikko alkanut, ei ole varmaan aiemmin synttäriviikko alkanut näin hyvin!

Hyvä ja paras

Tänään mä olen pakannut reppuuni mun nuottikansioni, joka on melko lailla kukkuroillaan, kun on yhteislaulujen nuotit ja omat monisteet. Tänään mä olen vaan onnellinen, kun naisten Superpesistä pelataan lauantaina! Hyvä mieli!

Nyt...

Odottaa uutta viikkoa ja laulukurssia.  Saa nähdä, olenko yksin koko kaksituntisen vai ehtiikö Maire mukaan, sitä en tiedä ollenkaan. Mutta innolla sitä toki odotellaan,  siitä ei pääse mihinkään.  Tänään olisi myös  Salon tsasouna temppelijuhla, se on lähes aina syyskuun toisessa viikonvaihteessa.   Näin hienoa ooma elämä, nyt on kaikki hyvin!

Paljon hienoa...

Kyllä, mä vaan olin niin iloinen, kun tää viikko on ollut niin hieno. Tänään  mä vaan olen niin  onnellinen, kun kaikki on hyvin. Huisku on nyt kylässä meillä, kyllä mä muuten tykkään Huiskun kyläilystä, mutta en oikein siitä, kun hän on niin kova räksyttämään. Tänään on ollut kaikki hyvin!

On vaan niin hienoa!

No kyllä, kun on ollut niin paljon hienoja asioita! Torstaina aukesi uusi Alhaisten kauppa, se tuli nyt hieman lähemmäs kotiani. Koko talvi ja kevät on mennyt rakentamista seuratessa, nyt kyllä tuntuu tosi mukavalta, kun kauppa on auennut. Olen ihmetellyt sitä, kuinka nopeasti se talven ja kevään mittaan rakentui, yli puoli vuotta mennyt ja kauppa on jo auki asiakkaille. Nyt on mukavaa käydä myös kaupunginosan kaupassa! Pitkään oltu ilman, mutta nyt on Alhaissa taas kauppa!

On tää niin mukavaa . .

Kun ei tarvitse mennä kouluun tänään!  Sitä aikatauluttaa päivän ihan eri tavalla kuin koulupäivinä, autismin kirjolla olevalle on hyvä, että on muutama lepopäivä   Mutta kyllä mä pidän siitä, että päivät ovat  erilaisia . Hyvä niin!

Kuinka voi olla?

Niin pikaistuksissa, että puhuu tökerösti omalle äidille!  Mutta.minä vaan olin,  kun minua harmitti se, mitä minulle oli kaupungille tullessani tapahtunut. Ei elehtiminen sinällään aiheuttanut harmistumista, vaan se, että sitä tehostettiin vihaisin sanankääntein. Ajattelin,  että en ikinä saisi anteeksi tökeröä sanomistani,  mutta onneksi sain! 

Ei aivastelua!

Nyt olen kyllä tosi tyytyväinen, en aivastellut  yhtään koko yönä! Räkä ei lentänyt ollenkaan, siitä olen kyllä enemmän tyytyväinen, toki tyytyväinen siihenkin, kun yöllinen aivastelu jäi tältä yöltä kokonaan pois. Nukuin nyt paremmin kuin edellisenä yönä, aivastelu pilasi sen yön. Aamulla aivastelu ei haittaa!

Viikonloppuna tehtyä

No ainakin sain monistettua itselleni lisää nuotteja yksinlaulua varten. Se oli niin hienoa, kun sen sai tehtyä viikonlopun aikana.  Oli myös hienoa September Open Taalintehtaalla ja kova miettiminen siitä,  kuka Vainion Liikenteen linja-autonkuljettaja voisi muistaa minit Kemiön koulusta. Uusi viikko alkaa ja hyvällä mielellä saan sen taas mennä!

Niin hienoa!

On se, kun on saanut niin hienon esiintymiskokemuksen! Ystävät ottivat minusta valokuvan ja videon karaoke-esityksen aikana, se oli tosi mukavaa, kun huomioitiin. Mä olin onnellinen siitä,  että oli hyvä mieli,  kyllä!