Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2023.

Joka kerta

On sellainen oikein iloinen ja hyvä fiilis, sillä mä sitten menen koko ajan, nautin ilosta ja omasta hyvästä elämästä.  Kuka voi sanoa, että mä olen tyhmä? No ei kukaan, koska en ole!

Uusi viikko

On niin paljon kaikenlaista,  mitä haluaisi viime viikosta kertoa, monet ystävät ovat olleet pitkään poissa Salosta. Tänään mulla on niin paljon asioita,  mitä pitää tehdä, mutta olen luottavaisin mielin, että ehdin tehdä kaiken.  Haluan olla tyytyväinen siihen,  mitä teen, nyt mennään!

Mitä ihmettä?

Yhtäkkiä kello onkin tunnin vähemmän kuin aiemmin lokakuussa! Eihän meinannut tajuta ollenkaan sitä, että pitkä kesäaika päättyi nyt loppukuusta. Ja reipas puoli vuotta on ollut tätä kesäaikaa, siksi se vaan tuntui siltä, että on tullut liian äkkiä tänä normaaliaikaan siirtyminen. Normaalit kellot pitää siirtää, mutta älypuhelin hoitaa siirron itse. Mä olen ihmeissäni, mutta kyllä tää tästä!

Mun hyvä fiilis

Olen jo kovasti miettinyt, mitä laulaisin, pitää antaa Irmalle osviittaa omasta musiikkimausta, koska hän valitsee minulle seuraavan viikon laulettavaa.  Jos laulaisin open valintaa,  siitäkin saisi hyvää osviittaa kaverivalintaa varten. Eikä vieraampi kappale haittaisi ollenkaan!

Onhan se hienoa!

Kun sen kaikkein jännittävinmän karaokepäivän saa sujumaan oikein hyvin Minullekävi just näin, en oikein tiedä,  mitä olin tehnyt oikein,  kun niin hyvin se sujui. Varmaan olen tehnyt jotakin oikein, varmaan tuo pitkä periodi harjoittelua vaikurti siihen myös. Hienoa oli laulaa ja iloa kyllä piisasi! 

Jännittävin karaokepäivä!

Kyllähän se ilman muuta tänään on, kun me niitä opettajan valintoja laulamme. Muutaman kerran omaa kappalettani harjoiteltuani olin vakuuttunut siitä, että minulle on osunut hyvä kappale.  Ei sitä aina niin ajattele, sitä vaan yrittää parhaansa myös laulaessa. Mä uskon, että me kaikki opimme jotain. Nyt mennään!

Ei kyseenalaisteta

Ainakaan sellaista, mikä on järkisyin perusteltavissa.  Tämä karaoketunnilla tapahtuva välisoittojen pois kelaaminen on ihan järkevää, etenkin pitkät välisoitot vievät aikaa pois laulamiselta,  sen takia  niitä kelataan pois. Välillä vaan tuntuu siltä, että käsi käy hiiren napilla vähän turhankin usein,  mutta onhan tässä järki mukana!

Kyllä mä toivon ..

Etten laittaisi niin kovasti hanttiin välisoittojen pois kelaamisesta! Välillä siitä tulee sanottua vähän turhankin voimakkaasti.  Toki ymmärrän sen, että pitää jäädä aikaa laulamiselle, ne pitkät välisoitot vievät aikaa laulamisesta. Nyt toivon itseltäni malttia tähän, kun kuitenkin siinä on myös järki mukana!

On vaan niin mukavaa ..

Kun syysloman jälkeen saa pakata tavarat reppuun ja lähteä kursseille.  se vaan on niin mukavaa.  Toivottavasti saisin mun kappaleen menemään hyvin torstaina, sitä kyllä toivon enemmän kuin mitään muuta, kun aiemnat kerat ovat menneet vähän alakanttiin. Joten nyt vaan vahva luottamus omaan tekemiseen  niin saan open valinnan menemään yläkanttiin! Se olisi todella hienoa! Toiveissa olisi myös se, että välisoittoja ei nipsittäisi pois, koska mulla on suunnitelma, mitä teen niiden aikana.  Hyvä laulu, välisoittojen jättäminen, siinä tärkeimmät!

Onhan hienoa!

Kun on koko viikko vielä aikaa harjoitella open valintaa! Viikonlopun verran on tullut jo harjoiteltua, lisäharjoitusta on tässä lomaviikon aikana vielä tulossa. Tänäänkin yritän ujuttaa harjoittelua koiran ulkoiluttamisen ja muun touhuamisen lomaan, joten kyllä sitä on aika luottavainen,  että johonkin kohtaan sen saa menemään!

Minne tuulet vie

Paljon sitä on joutunut miettimään  paljon on asia mielen päällä ollut. Muistaa ne hyvät päivät  joita on viikon mittaan kerääntynyt,  kaikkea sitä hyvää, mitä on tapahtunut. Monta mukavaa juttua on ollut  niitä on ollut pitkin vuotta. On kyllä ollut niin mukavia asioita mielessä, ne saavat olla siellä. Hyvällä mielellä voin mennä syksyä eteenpäin!

No ni!

Loman jälkeen  olisi sitten opettajamme valitsema kappale, olen kyllä aika luottavaisin mielin oman kappaleen onnistumisen suhteen. Tekstiviestissä oli hyvin selvästi, kenen versio kappaleesta minulla on, joten siltä osin on hyvä selvyys  siitä, mitä kuunnella.  Nyt olen jo ensimmäisiä kertoja kuunnellut ja todennut, etyö aika hyvä kappale on kyseessä, joten hyvällä mielellä voin sitä laulaa!

Tervaskannon lastut

Tarkoittavat sitä, että taas on hyvä päivä edessä. Musiikki soi, saksan tunti on myös odotettavissa. Se on hyvä, kun mieli on korkealla,  nyt mennään! Tätä se min elämä on , hyvää.mieltä ja iloa!

Voi vitsi, miten mahtavaa!

Nyt on kyllä kerta kaikkiaan mahtavaa päästä laulamaan, on se! Viikon verran on ollut taukoa Eetun keikkojen takia, joten nyt kyllä tuntuu todella hyvältä! Minulle on tulossa nuotti lisää, sanoin, ettei se haittaa, vaikka saan sen vasta myt Mieli on korkealla,  nyt taas mennään ja nautitaan iloisesta tekemisestä!

Paljon hyvää

On mahtunut tähän viikkoon! Saa olla tyytyväinen perjantaina tulleeseen hyvään palautteeseen, eihän se mitään kovin yleistä ole, kun autismin kirjolla on. Olen miettinyt sitäkin, kuinka linja-autonkuljattajat suhtautuvat mun luonteeseen, kyllä mä olen ajatellut sitä niin, että  hyvin se sopii myös heille. Tänään vielä mennään hyvin!

Upeaa!

Kun perjantaina sain hyvää palautetta, se ei ole kovin yleistä autismin kirjolla olevalle, mutta kyllä siitä hyvästä palautteesta saa iloa irti. Perjantai oli ihan oma lukunsa,  kun se vaan oli niin hyvä. Muutaman sanan ehdin Markon kanssa jutella ennen kuin hän lähti Taalintehtaalle,  pienen matkan aikana  ehdittiin jutella myös. Tänään oli myös hyvä päivä!

Huh sentään!

En kyllä ihan heti muista tuollaista matkaa Pokemonien perässä taivaltaneemi! Ihmettelin itsekin, miten olin joutunut kaupungille, vaikka reissuun lähtiessä olin sanonut, että en menisi kovin kauas. Pyöräilijät tulivat vähän jaloille, mutta en antanut sen haitata. He kyllä pyysivät anteeksi,  jos näen heitä jossain kohtaa,  sanon heille,  että he saavat anteeksi.  Minä annan anteeksi!

Nyt se lokakuu lähtee liikkeelle!

Eikä itse oikein tajua,  kuinka nopeasti aika menee.  Just oli kesä, nyt ollaan jo lokakuussa. Mutta näinhän se on, että kesää voi muistella hyvillä mielin,  minun kesäni ei todellakaan ollut mikään huono! Ja mikä parasta,  niin se, että pitkän kesäloman aikana on saanut akut ladattua, sillä jaksaa koko syksyn!