Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2023.

Päivän tärkein juttu!

No ilman muuta se, että otin tänöän influenssarokotuksen. Se on ollut vuosittainen tapa, mitä ei ole varmaan koskaan jättänyt väliin. En ollut ihan varma, milloin olin ottanut influenssarokotuksen vuonna 2022,  TikTok-tiliäni tarkistaessani huomasin päivämäärän olevan tismalleen saman kuin vuonna 2023. Eli toinen vuosi peräkkäin, kun otan influenssarokotuksen samalla päivämäärällä kuin aiempana vuonna.

Paljon jännitettävää

No onhan sitä enemmän kuin lääkäri määrää, karaokekonsertti on tietysti yksi, mutta myös se, miten toisen opettajani selkäleikkaus sujuu. Luottavaisin mielin ollaan näiden molempien suhteen, mä vaan olen iloinen,  kun kaikki sujuu hyvin  Tänään on kaikki ihan hyvin, nyt mennään eteenpäin!

Onhan tää mahtavaa!

Kun karaokekonsertti on tulossa, ihmettelee, kuinka paljon sitä varten on tullut viime viikkoina harjoiteltua. Ei ole todellakaan ollut mitään ihan vähän, jonain viikkona on mennyt useampi päivä harjoitellessa.  Mutta nyt on hyvä mieli lähteä laulamaan, se on ollut tosi hienoa!

Sunnuntaiaamu

Siinä on parasta se, kun ei ole kiire mihinkään . Voi tehdä asioita ihan kaikessa rauhassa, ilman, että pitää olla koko ajan turbovauhti päällä. Mutta uyt saa alkaa rakentaa luottamusta omaan tekemiseen,  kun karaokekonsertti on kuun viimeisenä päivänä. Hyvällä mielellä mennään, parasta just nyt!

Ystävien kilometrit

Olen saanut huomata, kuinka moninaisia ystävien kilometrit voivat olla. Joidenkin kanssa on tullut monta tuhatta kilometriä, joidenkin kanssa vasta muutama sata. Talven pakkasilla mua lämmittää ajatus siitä,  kuinka paljon ihmiset ovat olleet mukana mun jutuissa, äiti on tietysti ollut kaikkein eniten.  Hyvin se elämä on mennyt, elämä vaan on mahtavaa!

Kyllä mä osaan!

Siitä olen aika varma, onhan tuota kappaletta tullut harjoiteltua niin monta kertaa syksyn mittaan.  Eikä ole uutta minulle sekään, että mikrofoni aiheuttaa haasteita, näin on ollut jo monta vuotta,  kuv on konsertteja varten harjoitellut. Joten osasin kyllä ennakoida tämän, mennä eteenpäin, iloita. Sitäkin se laulaminen on, iloa ja hyvää mieltä!

Tätä en olisi uskonut, mutta se tapahtui!

No juuri näin, enhän minä meinannut uskoa, että joku meistä laulaisi klassista laulua, nyt on sitten sekin koettu oman porukan kanssa.  Hyvä veto opettajaltamme oli se, että Gustafssonin suvun naiset laulavat peräkkäin,  mimä lauloin ensin, isän serkku tuli heti perässäni. Hienoa oli ja iloisina mentiin!

Paljon uutta musiikkia löytynyt!

Kyllä sitä löytää, kun vaan viitsii vähän  Spotifyta tonkia. Jotkut yhtyeet ovat sellaisia, mitä ei ole aiemmin kuullut. Niitäkin olen yrittänyt löytää mukaan. Kenties sitä sitten oppii pitämään näistä yhtyeistä, kuka tietää! Aina uusien yhtyeiden kappaleiden löytyessä niitä laittaa tykättyjen listalle, se on hienoa, kun niitä siellä on!

Luottavaisin mielin

No näinhän sitä ollaan, kun konsertit lähestyvät jo kovaa kyytiä. Ensimmäinen on jo tulevan viikon maanantaina, kymmenen päivän kuluttua on karaoke  Vaan nyt on hyvä mieli ja kaikki hyvin, saa valmistautua hyvällä mielellä näihin upeisiin konsertteihin!

Karaokeiloa!

Sitä on ollut ilmassa, konserriharjoitus oli jo kolmas, jonka tein linja-automatkan aikana.  Viime viikolla harjoittelin ķaksi kertaa, molemmat onnistuivat todella hyvin. Tällä kertaa kurssin teemana olivat ulkomaiset kappaleet, saimme laulaa niitä myös suomeksi.  Ensi viikko ja myös seuraava viikko ollaan Näkkärissä, joten se tarkoittaa sitä, että konserttimme on ho kovaa kyytiä tulossa!

Ei nyt sentään lapsellista höpöttämistä

Ei tämä Scandinavian Outdoorissa käyminen ihan pelkkää höpöttämistä ollut, vaan testasin käsineitä ja sormikkaita.   Olen kyllä tiedostanut sen, että seurustelemiseni voi olla häiritsevää. Minulle saa kyllä sanoa, jos jokin asia häiritsee. Kyselen aina kuulumiset, ei siinä mielestäni ole mitään pahaa.  Sanoa saa, jos jokin häiritsee.

Vielä sitä jaksaa fiilistellä...

Tätä kerta kaikkiaan hienoa viikkoa., marraskuun ensimmäistä kokonaista viikkoa! Tänään on viikon viimeinen päivä ja nyt voin muistella omaa isääni.  Tämä viikko on ollut täynnä niin erityisiä asioita, en ole oikein tahtonut pysyä mukana. Nyt vaan kohti uutta viikkoa ja konserttiharjpittrlua, se on tosi mukava juttu! Ja luottavaisin mielin mennään!

Ihanaa viikonloppua

Voisin veikata, että lauluja harjoitellessa menee, kun yksinlauluani en ole ihan vielä päässyt harjoittelemaan. Mutta laulaminen on kyllä sellainen asia, että siitä mä todellakin pidän. Mitta fiilis on ihan korkealla ja luottavaisin mielin ollaan! 

Hyvän mielen torstai

Tänään saadaan laulettavaksi kappaleita, joita olemme toinen toisillemme valinneet. Minulle  vaikoitui yksi suosikeistani, olen kyllä laulanut sitä aiemminkin, mutta siitä on jonkin verran aikaa. Saa nähdä, muistanko kaikkia niitä juttuja, joita olen kappaleen aikana tehnyt, toivottavasti muistan jotain!

Upea keskiviikko!

Kyllä  olin iloinen! Tänään tulin kotiin kaupungilta, olin ollut kampaajalla myös. Sain laulaa tulevan karaokekonserttikappaleeni vieressäni istuneelle naiselle ja myös Markolle. Edelleen olen sitä mieltä, että mulla on tulossa hyvä kappale molempiin konsertteihin.  Tänään on hyvä mieli, kampaajareissu teki sen myös!

Eipä se mukavaa ole...

Kun Aspergerin oireyhtymä rajoittaa niin paljon.  Eikä siinä vielä kaikki, olen tämän oireyhtymän takia myös eläkkeellä, vaikka en pidä eläkkeellä olemisesta ollenkaan. Toisaalta pitää ottaa huomioon se, että myös uupumisen mahdollisuus on olemassa. Olen liian nuori olemaan eläkkeellä, mitta on pakko olla, kun on autismin kirjolla.  Hyvä se on näinkin, vaikka ei tämä eläkkeellä oleminen mitään kovin mieltä ylentävää ole Lääkärit ovat sysänneet minut eläkkeelle. 

Hyvä fiilis

Kun kaikki oli nikn kohdallaan! Oikeastaan se on ollut näin koko viikon, mutta eipä sitä ole oikein osannut ennakoida. Mutta hyvällä mielellä ollaan menossa ja vähän voi ennakoida, mitä on vielä tulossa! Kyllä on mukavaa, kun viikko menee näin hyvin, nyt mennään!

Pentulivessä huomioitua

Viimeksi katsoin pentuliveä tiistaiaamuna, luin vähän, mitä pennut ovat touhunneet. Aika mainiota on ollut se, että pentu on häätänyt emon pois ruokakipolta,  on kuulostanut aika hurjalta. Olen huomannut sen, miten nopeasti pennut ovat kasvaneet,  se on ollut yksi asia, johon olen kiinnittänyt huomiota.  Toinen huomionarvoinen asia on ollut se, miten erilaiset luonteet pennuilla on. Varmaan taas jossain kohtaa aamua olen pentuliven äärellä!