Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2023.

Viimeinen päivä....

No niinhän se nyt sitten on, myt saa heti miettiä, mikä on ollut parasta tässä vuodessa. Aika vaikea on poimia yhtä yksittäistä juttua,  koska kaikki vuoden aikana tapahtuneet jutut ovat olleet mukavia. Tämä vuosi on antanut minulle niin paljon iloa, että ei ole mitään rajaa. Nyt voi kaikessa rauhassa kääntää katseen kohti uutta vuotta, vielä en tiedä, mitä vuosi tuo mukanaan,  mutta asian huomaa vuoden edetessä!

Toiseksi viimeinen päivä...

Just näin se menee, jos minun isäni vielä olisi, tänään olisi vanhempieni hääpäivä. Senkin tossa muisti, kun äiti kysyi, kumpana päivänä hääpäivä on. Onhan se aika mennyt pian, kun on jo melkein kolme vuosikymmentä asunut Salossa ja nauttinut olosta. Toki olisin nauttinut myös Taalintehtaalla,  mutta ihan hyvä on näinkin! Kyllä nyt on mukavaa!

Paras vuoteni ikinä!

No sitä tämä vuosi on totta totisesti ollut. Paljon on kaikenlaista mahtunut, itselleni ja mun ystävilleni.  Erityisesti loppukesä, Espoon riparinuorten reissu,  jonka aikana minullekin tapahtui vaikka mitä!  Heinäkuun kaupunkikiertueen aikana Muurlaan osui kaikkein kovin sadekuuro,  se osui juuri Markon syntttäripäivään! Elokuussa me sitä naureskelimme ja kyllä siinä kuunnellessa tuli olo että reissu oli hyvä.  Mä vaan olin iloinen,  kun kaikki on hyvin!

Lunta ajaessa tarkkana

No niinhän sitä sai olla, kun kiinteistöhuollon traktori ajoi pihatietä sanaan aikaan. Tänään oli niin hyvä mieli, kun sain nauttia lumitöistä. Tänään on ensimmäinen joulun jälkeinen päivä, en oikein osaa muuta kuin ihmetellä sitä  miten aika on mennyt niin nopeasti! Hyvä näin, nyt mennään näin!

Vuosi 2023

Onhan se ollut aika hieno, on ehtinyt sattua ja tapahtua vaikka mitä. En edes muista, kuinka monta erilaista asiaa on tapahtunut, hyvä mieli on ollut kaikessa mukana. Kaikkein parhaat jutut ovat osuneet elokuulle ja marraskuulle.  Elokuussa oli ilo kuulla onnistuneesta riparireissusta, marraskuussa oli kaksi upeaa konserttia. Niin mahtava on vuosi 2023 ollut!

Ihana joulumieli

Se on nyt jatkunut ihan kiitettävällä tasolla. Jouluaatto oli niin reipastahtinen, että hyvä kun sen jaksoi mennä. Toivotin monelle somekaverilleni hyvää joulua,  hekin toivottivat hyvää joulua minulle. Moni teki sen tarinan kautta, moni laittoi myös kommentteihin.  Mulla tuli marraskuussa täyteen vuosi kaveriutta Markon kanssa, on ollut aika huikea vuosi molemmilla! Nyt vaan ihanan joulumielen keskellä toivoo, että myös vuosi 2024 olisi hyvä!

Jouluaatto

Tänään saan viettää joulun yhdessä äidin kanssa. Led-kynttilät ovat palaneet koko yön,  minun ei ole tarvinnut niitä sammuttaa. Haluaisin vielä tätäkin kautta kiittää mun kaikkia ystäviäni tästä vuodesta, tämä on ollut ihan huikea vuosi kaikkineen. Ihan erityisesti haluaisin kiittää kaikkia Vainion Liikenteen kuljettajia, joiden kanssa olen tämän vuoden aikana kulkenut. Kiltisti kaikille muillekin mukana olosta tässä vuodessa!

Miksi taas?

Kyllä tämä aiheuttaa ihmetystä, kun koko ajan tehdään päätöksiä, joita on tosi vaikea ymmärtää. Tällä kertaa vaikeasti ymmärrettävän päätöksen tekijä löytyy Jyväskylästä, nimittäin se, että Jypin valmentajat ovat saaneet kenkää. Juuri on onnitellut syntymäpäivän johdosta ja seuraavassa hetkessä annetaan potkut. Mieluimmin niin, että kauden jälkeen kuin kesken kautta!

Kissa kynnyksellä

Tällaisen kirjan olen löytänyt itselleni luettavaksi, olen pitänyt siitä kovasti. Ääneen lukeminen on todella mukavaa, se on minulle kaikkein sopivin lukutekniikka. Kirjaan jäi koukkuun heti lukemista aloittaessa,  se  vaan on sellainen. Koko ajan haluaa tietää lisää, mitä kirjassa tapahtuu, haluaa mennä eteenpäin lukiessa. Tänään on taas,sellainen päivä, että voisi taas lukea  olen saanut itselleni lukupäihderiippuvuudenn!

Aikamoinen juttu!

No onhan se, kun ihan yks kaks mulle puhkeaa lukuriippuvuus! Vasta ihan muutama viikko sitten aloitin  kirjan lukemisen ja aika pian se riippuvuus alkoi. Tämä ei kuitenkaan ole sieltä pahimmasta päästä,  onhan tämä riippuvuus on mukavampi!

Kemiönsaarikin sai rauhantulen!

Salolainen ystäväni Ari-Pekka oli luovuttanut tulen ystävälleni Outille, hän kuljetti sen Kemiöön ja Taalintehtaalle. On hienoa, että Kemiönsaarikin sai rauhantulen, useampana vuonna on sinne kulkeutunut. Nyt rauhantuli on molemmilla kotiseuduillani, se on todella hienoa! Saloon se tulee melkein aina ensimmäisten joukossa, se tuntuu hienoa!

No nyt ja tässä

Viikko on vielä aikaa jouluun, saadaan kohta sytyttää kolmas adventtikynttilä! Tänään oli niin hyvä päivä kuin vain voi olla, se on mukavaa. Jos joulu olisi nyt ja tässä, se olisi aika mukavaa! Ja nyt vielä pitäisi saada kirjastiomaksut maksettua ennen joulua,  se olisi hyvä, että niitä ei jäisi maksettavaksi ihan niin paljon kuin niitä tällä hetkellä on. Joten vielä täytyy sekin asiaksi ottaa!

Tänään....

On vaan niin hienoa! Ikinä en tule unohtamaan tätä vuotta! Mä vaan haluan sanoa kaikille mun kavereille ja tutuille,  että nyt on aika miettiä, mitä alkavalta vuodelta odottaa. Itse ainakin odotan vähintään yhtä hyvää vuotta kuin nyt päättymässä oleva vuosi on ollut. Vielä ei toki tiedä,  millainen vuodesta tulee, sen sitten  näkee!

Poliittinen lakko.....

No sehän tässä nyt sitten olisi tiedossa tänään. Toisaalta poliittisen lakon ymmärtää, toisaalta ei. Hallituksen kanssa on vähän sama juttu, toisaalta ymmärtää ja toisaalta ei. Eihän tälle mitään mahda, mutta ymmärrän kuitenkin. Päällimmäinen tunne on ymmärtämys. Tänään mä autan kotona, nyt saan vihdoin tehdä sen  kaikkien näiden kurssirästien korvaamisten jälkeen!

Kansalaisopisto one more time

Juuri näin se menee, yksi rästiin jäänyt kerta pitää korvata myös saksan kurssista Nyt sovittiin, että pidetään se etänä,  ei ollenkaan hassumpi ajatus sekään! Arvelin sen sopivan minulle ihan hyvin, kun se on sopinut myös muille.  Laitteet ovat hallussa, joten se menee!

Ottelutäyteinen viikonloppu

No sitähän se on totta totisesti ollut, kun Tepsillä oli ottelut perjantaina ja lauantaina, sitten vielä lauantaina Vilppaan koripallo-ottelu, jonka seurasin paikan päällä. On se vaan niin hienoa,  kun on Forza Vilpuran matkassa,  taisi olla kaikkiaan kahdeksas ottelu, kun alkukaudesta tuli myös oltua yhdessä pelissä mukana. Tepsille voitot molemmista otteluista ja Vilppaalle niukka häviö, näin meni tämä viikonloppu!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Minulla on monta hyvää ystävää, joilla on työpäivä myös tänään! Osa heistä on näitä ihan ykkösparhaita ystäviä  ja osa on mulle muuten rakkaita. Yöllä hiivin keittiöön laittamaan astianpesukoneen käyntiin,  siinä saikin olla tarkkana, että rappuja ylös mennessä muistaa laittaa valon. Äiti on sanonut monta kertaa, että portaikkoon voi laittaa valon. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Joulu tulossa... pikkujoulu ensin..

No niinhän se menee. Pikkujoulu on tulossa ja sitä kautta alkaa myös joulun odotus. Luterilaisessa kirkossa uusi kirkkovuosi alkaa ensimmäisestä adventtisunnuntaista, riippumaton siitä, missä kohdassa adventti on. Tänään mä just ajattelen,että haluaisin paljon mieluummin auttaa äitiä joulun tekemisessä kuin mennä korvaamaan rästiin jääneitä kielitunteja. Mutta pakkohan ne on korvata, kun säännöt sanovat näin.