Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2024.

En kyllä tykkää

Kun pitää mennä jo puoli yhdeksäksi, mutta kyllä sitä on jo tähän tottunut, kun  tammikuusta asti on jo mennyt näin. Siinä vaan pitää nousta niin aikaisin, eihän se nyt minulle ongelma ole, mutfa voisin ajatella, että se olisi äidille, mutta  ei ole ollut ongelmia hänelläkään. Tänään on hyvä päivä, kyllä me tästä selvitään!

Vallan merkillistä!

Kun en vielä tiistainakaan ollut uskaltanut kysyä, mitä naapurissmme on tapahtunut. Olin tulossa saksan tunnilta kotiin, Elias ja Samu tulivat minua vastaan, olivat menossa lenkille.  Olisin kyllä voinut kysyä,  mutta olin sitä mieltä,  että minun pitää kunnioittaa naapurieni yksityisyyttä Se on edelleen tärkein periaate, mikä minulla on. 

Aika ihmeellistä!

Kun en ole vieläkään uskaltanut  kysyä, mitä on tapahtunut.  Naapurimme Marjut oli lenkillä tullessani kurssilta kotiin, toki olisin siinä kohtaa voinut kysyä, mutta rohkeus ei ainakaan vielä nyt ole siihen riittänyt.  Mutta kai se rohkeus siellä on!

Ens viikolla....

No ens viikolla ois taas mukava aloittaa loman jälkeen. On ihan mukavaa, kun taas jaksaa painaa neljää päivää, mitä opistolla tulee tehtyä, se on ihan mahtavaa! Tänään on taas vierähtänyt päivä niin nopeasti, ettei mitään rajaa!

Loma loppusuoralla

No näinhän se on! Kun on viikon lomaillut,  jaksaa paljon paremmin loppukevään. Voi olla, että mikään kurssi ei mene toukokuun puolelle, toistaiseksi on näyttänyt aika hyvältä sen suhteen. On siihen auttanut ainakin se, että Annen poissa ollessa meillä on ollut espanjan opettaja Päivi. Tää on niin mahtavaa!

Aikamoista ihmettelyä

No onhan se ollut näinä viimeisinä parina päivänä,  eihän siitä ole kovin monta päivää,  kun just olin nähnyt Sepon ajossa. Nyt sitä toivoo, että hän saisi itsensä kuntoon ja pääsisi taas ajoon! Ollaan nyt ainakin luottavaisin mielin,  että vatsavaivojen syy selviää, se olisi nyt todella tärkeää!

Tästä se lähtee

Talviloma liikkeelle!  On mukavaa, kun ei kokonaiseen viikkoon tarvitse mennä kansalaisopistoon kursseille eikä koululaisten tarvitse mennä kouluun. Mietin jo kovasti, mitä laulaisin loman jälkeen, vaihtoehtoja on ihan kiitettävästi! Eikä löytäminen ole vaikeaa, kun vaihtoehtoja on melkoinen määrä!

Miksi?

Pitää pidättää niin paljon ihmisiä, kun he ovat kunnioittamassa oppositionohtajan muistoa? Miksi Venäjän viranomaiset eivät voi jättää heitä rauhaan? Miksi pitää pidättää rauhallisesti käyttäytyviä ihmisiä, pidättämisen ymmärtäisi,  jos vastustaisi viranomaisia. En ymmärtänyt, miksi  näin tehdään, mutta demokratian puite on ajanut Venäjän tähän tilanteeseen. 

Kovasti toivon...

I tselleni ja muille oikein mukavaa talvilomaa!  Ystävilleni Ari-Pekalle ja Markolle mukavia reissuja Saariselälle ja Ylläkselle, kun ovat lähdössä lasketteluriparilaisten kanssa liikenteeseen. Kyllä varmasti tulee sellainen olo, että reissu on mukava, nyt tosin on eri aika lähteä kuin mitä kesällä oli. En epäile ollenkaan, etteikö riparin jälkeen riittäisi juttua, ainakin kesäriparista riitti, uskon että tästäkin riittää!

Stop nyt!

Siinä missä poliittisilla lakoilla yritetään pysäyttää hallituksen sanelupolitiikkaa, minullakin on asioita, joita haluan pysäyttää. Minulla pysäytettävät asiat liittyvät negatiivisiin luonteenpiirteisiin, joita on tosi monella ihmisellä, myös omasta lähipiiristäni näitä ihmisiä löytyy.  Nyt on aika pysäyttää negatiivisuus, tämän otan tehtäväkseni!

Aikamoinen alku tähän viikkoon!

No onhan se, kun laulu sujui taas vaikka kuinka hyvin! Vähän saa olla tyytyväinen,  kun nyt löytyi hyvä vaihtoehto konserttiin. Talvilomalla on monta suunnitelmaa, niitä on aikaa toteuttaa, kun myös opistolaiset lomailevat ensi viikon. Kotiin tulin hyvillä mielin, kun päivä oli lyhyt, ihan heti en lähtenyt , mutta pian lähti ja pian tuli kotiin! Taas on Marko lähdössä rippikoululaisten kanssa reissuun, Saariselkä kutsuu ystävää! Niin mahtava on taas kuunnella ja kertoa omasta talvilomasta!

Presidentinvaalit ratkeavat!

No nythän se selviää, kummasta tulee tasavallan presidentti! Onhan se ollut aika huikea reilun kahden viikon ajanjakson, kun toista kierrosta on kampanjoitu. Tänään on ihan huikeaa, ei ole väliä, kumpi tulee valituksi, molemmat ovat olleet hyviä ehdokkaita!

Happy Ewok

No sellainen sitä vähän on, kun viikonloppu on tulossa. Toki tämä päivä on vielä kansalaisopiston, mutta viikonloppu on lähempänä kuin osaat ennakoida. Tänään on aika vauhdikas päivä, mutta kansalaisopisto on vain puolitoista tuntia, ei ihan sellaista superpitkää päivää, mitä on torstaina. Hyvä päivä tulee, kyllä!

Onneksi kammopakkaset eivät ole tulossa tänne etelämmäs!

Se on kyllä tosi hyvä, että ihan 40 asteen pakkasia ei ole tulossa, toki etelässäkin on paukkupakkasta. Mutta onhan sekin jo aika kylmää, kun 20 astetta on pakkasta. Pitää laittaa vähän enemmän vaatetta,  mutta sillä sitä sitten selviää! Loppuviikko, odotan onnistuvia kurssipäiviä. Karaoken laulaminen on ihan parasta!

Sarjatko liian lällyjä?

Pitääkö niissä olla hurjia kohtauksia, joissa käytetään välillä hyvinkin brutaalia väkivaltaa?  Sitäkään en oikein ymmärrä.  Kun en itse ole kovin väkivaltainen, siksi sitä ihmettelee. Mutta toisaalta ymmärtää sen, että kaikkia ei voi miellyttää, ei edes  Yle. Täytyy myös ottaa huomioon se  mitä liiallisella lällyydellä tarkoitetaan.  Mutta mielestäni eivät ole liian lällyjä.

No ni!

Vähän mä kyllä mietin, että  millainen päivä tästä tulee, alkaako tökkiä ihan heti aamutuimaan vai alkaako mennä hyvin. No niinhän siinä sitten kävi, että maanantai  sujui ihan mukavasti! Vähän jännitystä tuotti se, että laitoin Eetulle sähköpostia ekan kerran niin, että nuoteista ottamani valokuva on siinä mukana. Hyvin sekin onnistui!

Fanittamista ja kannustamista

  On se vähän näitä molempia. Se meidän olemisemme kannattajakatsomossa. Iloitaan siitä, kun Vilpas tekee pisteitä,  käsiä lyödään yhteen Vilppaan puolustaessa. Vaikka isot rummut paukkuvat melkein suoraan alapuolellani,  ei se ole minua pahemmin haitannut.  Välillä olen lyönyt käsiä yhteen rummun tahtiin, se on ollut hienoa! Chanteissa oli hurjasti opeteltavaa,  mutta tosi hyvin on nyt mennyt! Toivottavasti menee tänäänkin!

Vilppaan kannattajien matkassa

Olen saanut olla Suomen parhaan koripallon kannattajaryhmän mukana vähän reilun vuoden.  Tammikuussa 2023 aloitin ja siitä asti olen ollut mukana, olen pitänyt siitä kovasti. Vierasreissuille en ole lähtenyt mukaan, koska matkat ovat hyvin pitkiä. Salohalli   on ollut minulle se paikka, jonne olen ihan mielelläni lähtenyt. Aika pitkälle saa Ilmarin suoraa mennä, ennen kuin meidän kannattajakatsomo löytyy, mutta siinä se on!  Helposti se on löydettävissä!

Kyllä on tuulista!

Sen todellakin kuulee, kun tuulikello paukkuu.. Sen voimakkuuden tuntee ihan varmasti , kun menee ulos. Ei se varmaankaan ihan hirmumyrskyn lukemissa ole, mutta varmasti on myrskyisää myös  Suomessa. Kyllä se ihan kunnolla kuului! Tänään vaan on onnellinen, kun tuulisesta päivästä selviää kohtuullisen hyvin. Ja saa päivän sujumaan hyvin, se on ihan mukavaa!