Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2024.

Pääsiäisenä

On pilvipoutaa, mutta näyttää siltä, että aurinko tanssii pilvien takana! Mun fiilis on hyvä, kaikkiv on kohdallaan.  Pahin pettymys puoliväierätappiosta on jo ohi. Vahvin tunne tällä hetkellä on ylpeys joukkueesta. Kiitos Tepsi!

Pääsiäislauantai

Mukavan upea päivä on, mulla soi musiikki.  Hyvä mieli on ollut läpi pyhien, on saanut mennä ihan kunnolla. Kovasti odotellaan hyvää mieltä näihin viimeisiin viikkoihin kansalaisopistolla. Tänään on varmaan viimeinen päivä,  kun saan pukea Tepsin kannattajapaidan päälleni. Puoliväieräsarja on nimittäin katkolla Tapparalle tänään. Mutta voin jo nyt sanoa, että hyvin ovat molemmat pelanneet!

Tänään vielä

Tänään vielä mennään kansalaisopistolle, mutta perjantai onkin jo vapaa.  Sitten on vielä huhtikuun puolella yksi päivä vapaana, kahdeksi viimeiseksi viikoksi palataan normaaliin neljän päivän tahtiin. Mutta on se vasn ihmeellistä,  miten hienolta on tuntunut, vaikka on ihan täysillä painanut menemään näitä kursseja. Nyt tuntuu ihan hyvältä mennä!

Ei olisi ollut mahdollista

Välttyä Radio Novan kuuntelulta näinä muutamina viikkoina,  Eikä sitä.edes olisi halunnut , kun aina välillä tulee itsekin kuunneltua.  Varsinkaan nyt, kun näissä linja-autoissa tulee useampaan kertaan kuunneltua. Minua ei haittaa,  se on tosi mukavaa!

Nyt niitä vapaapäiviä on!

Kyllä, nyt on vapaapäiviä niin paljon, että tulee vain puolikas viikko tehtyä! Toinen kurssi jää pois keikan takia ja toinen jää pois sen takia, koska se on pyhä. Eli nyt todellakin on paljon vapaita tiedossa, mutta nyt mennään näillä eteenpäin!

Puolikas viikko

Teenkin  nyt sitten puolikkaan viikon, kun osa kursseista jää pitämättä alkavan viikon aikana. Yksinlaulu jää pitämättä keikan takia ja italian tunti jää pitämättä pyhän takia.  Joten taas saa ihmetellä,  kun on puoli kymmenen ajoissa maanantaina liikenteessä, muistaa sitten syyn, miksi jäi pitämättä.  Hyvä mieli  tässä ja nyt!

Voi vitsi millaisia päiviä!

Niin paljon hyviä juttuja mahtunut päiviin, etenkin onnistunut karaokepäivä ja monenlaista muutakin! Päällimmäisenä on jäänyt mieleen tää hyvän mielen karaoketunti, enpä olisi ikinä osannut ajatella tällaista! Kevätkonserttiin valikoitui open valinta, ihan kuten syksylläkin oli tehnyt. Hieno kappale on kyllä sekin, olen tosi iloinen, kun saan laulaa sen konsertissa!

Tänään se alkaa!

Tepsin puolivälieräsarja Tapparaa vastaan! Olen kyllä tosi ylpeä siitä, että säälipleijareista päästiin näin pitkälle! Vastus on kyllä tosi hankala, mutta ollaan tyytyväisiä tähän! Täytyy luottaa omaan joukkueeseen  varsinkin nyt, kun kausi vielä jatkuu, näillä mennään eteenpäin ja on aika kannustaa!

Hienoja juttuja!

No ainakin se, että Tepsi pääsi säälipleijareista puolivälieriin.  Eikä ainakaan viikon ensimmäisenä päivänä voinut välttyä Radio Novan kuuntelulta, taitaa käydä niin, että ei onnistu loppuviikollakaan.  Mutta tää on hyvä, kun on mennyt näin, hyvä viikko on tullut!

Saas nähdä

Onko tämä viikko sellainen, etten voi välttyä Radio Novan kuuntelemisesta.  Loppuviikosta sitä on sen suhteen viisaampi.  Voi olla, että samalla linjalla mennään myös tämä viikko. Kyllä mä voisin kuvitella,  että jommassakummassa Taalintehtaan autossa Radio Nova on auki, katsotaan,  kuinka sen kanssa käy!

Ehkä ensi viikollakin käy niin...

Etten voi Radio Novan kuuntelulta välttyä,  kun en ole välttynyt tämänkään viikon aikana. Ei se Novan kuuntelu ole minua pahemmin haitannut, siltä osin on sujunut ihan hyvin.  Vähän on ollut sellainen fiilis,  että kyllä mä vielä kuuntelen Radio Novan ohjelmia itsekin.  Kai se sitten johtuu siitä, kun sitä on niin tottunut kuuntelemaan linja-autossa. 

Perjantai

Jostain pitäisi saada kaivettua se hyvä mieli , joka oli torstaina loppupäivästä vähän kateissa. Fn tiedä, miksi se oli kateissa, mutta en vaan ollut ihan se paras versio itsestäni.  Oli kyllä muuten hyvä fiilis,  niin se on myös viikonlopun kynnyksellä! Tää on niin hienoa,  olla näin!

Ei huonoa fiilistä päivään!

Sitä en halua ollenkaan,  en varsinkaan nyt,  kun tiedän hyvän päivän olevan tulossa. Jos nyt muutama ärräpää pääsee suusta,  se ei haittaa,  mutta ne eivät saa pilata koko päivää.  Tänään meillä on vapaavalintainen kappale, vielä en ole ehtinyt miettiä,  mitä laulan. Kai mä jonkun suosikkikappaleeni yritän Muvikasta löytää, eiköhän se löydy!

Tätä en halua!

Että rumien sanojen käyttö tarttuisi minuun!  Olen joutunut kuuntelemaan kirosanoja äidin reumasärkyjen takia, toisaalta kyllä ymmärtää senkin  että ei se reuma mikään kovin mukava tauti ole. Kiroilu johtui ihan särkevistä käsistä.   Ei se johdu minusta,  vaikka olen monta kertaa sitäkin miettinyt. Yritän olla mahdollisimman  kiltti, etten olisi liian vaikea. 

On se viikko vaan mennyt!

Eikä oikein tajua, mihin se menee! Tässä on ehtinyt tulla kaksi peräkkäistä voittoa Tepsille, selvyys siitä, että Tepsi pelaa pudotuspeleissä. Käytännössä se varmistui  lauantaina, kun Tepsi voitti  Lukon. Oltiin ihan upeilla fiiliksillä, no taas oli sikailua, mitä ei saisi olla. Mutta nyt on hienoa, ku  pudotuspelipaikka on selvä!

Kohti uutta viikkoa

Ihan huikea fiilis oli lauantaina, kyllä huomasi, että viisi kuukautta oli mennyt edellisestä kerrasta, kun olin lentopallos ollut katsomassa. Rummut olivat poissa, mutta se ei kannustamista haitannut oikeastaan ollenkaan! Kyllä sitä pystyy tekemään parhaansa, vaikka muutoksia olisikin matkan varrella tapahtunut. Kylläne rummut ovat ottaneet minunkin korviini, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Hienoa on olla mukana!