Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2024.

Upea reissu!

No onhan se, kun on vaan jaksanut Helsinkiin lähteä, on sieltä sitten jaksanut takaisinkin tulla. Hukkareissu tämä ei todellakaan ollut,  olin tosi tyytyväinen reissuun. Moni reissussa mukana ollut sanoi, että on hienoa , kun reissuja järjestetään. Olin yllättynyt siitä, että meidän linja-automme on Launokorvelta, mutta hienoa oli  senkin kanssa kulkea!

Upea iloinen viikko

Sitähän tämä viimeinen kansalaisopiston viikko on ollut! Konsertit olivat todella onnistuneita, myös ensimmäinen kevätkonsertti säestäjän kanssa laulavan ryhmän mukana.  Tänään mä saan olla  iloinen, kun olen ollut mukana. Niin hienoa se on ollut!

Vähän ärräpäitä

Tällä kertaa  ärräpäitä aiheutti hallituksen veronkorotus ja reilu sellainen. Suklaan arvonlisävero nousi melkein 12 prosenttiyksikköä, 11,5 on se tarkka prosenttiyksikköluku, jolla suklaan arvonlisävero nousee.  Vaikka suklaan ei ole ihan sieltä terveellisimmästä päästä, arvonlisäveron kertakorotus olisi voinut olla maltillisempi, ei kerralla noin suurta.

Lentävät ärräpäät

Varmaankin moni meistä lennättää ärräpäitä samasta syystä kuin minäkin. Syynä ärräpäiden lentelyyn ovat nämä jatkuvat takatalvet, jotka kaiken lisäksi ovat tarpeettomia!!! Loppuviikosta ja ensi viikon aikana ei enää tarvitse ärräpäitä  lennättää,  se on jo hyvä juttu!

Liian hiljaa....

Taas se radio on liian hiljaa, vaikka olin jo kertaalleen yrittänyt. Miten se nyt voi olla taas mahdollista? Kai se on vähän makuasia miten radion tahtoo kuuluvan. Mutta mä vaan yritän, kun en aina oik4mein hahmota  Kyllä mä olen tosi tyytyväinen,  kun äitikin alkaa pikkuhiljaa toipua flunssasta.  Hyvä fiilis, kun kaikki on kohdallaan!

Ei enää takatalvea, kiitos!

Alkoi olla jo kiintiö takatalvien suhteen täynnä, mutta eikö sen pitänyt vielä kerran tulla, voi perhana! Toivon mukaan nyt olisi viimeinen takatalvi,  ettei nyt enää tulisi, vaan oltaisiin jo menossa lämpimämpään suuntaan.  Ei minua viileä ilma sinällään haittaa, mutta nämä iänikuiset takatalvet tympivät. Kun on jo vähän kevättä ja lämmintä, seuraavassa hetkessä on jo takatalvi.  Nyt ei enää tarvitse yhtään takatalvea!!!!

Hyvä mieli

Tänään oli hyvä fiilis päivään! Torstain karaokeharjoitus on mennyt nappiin, tosin ekaan kappaleeseen ei tahdottu löytää sopivaa korkeutta.  Mutta kun korkeus löytyy, laulaminen sujuu just niin kuin sen tahtoo sujuvan. Laulaminen ja hyvä mieli, näin mennään!

Macanudo

No nyt mä löysin Macanudo-sarjakuvakirjan! Se on juurikin sellainen kuin sanomalehdissä, ainakin Salon Seudun Sanomissa ja Ilta-Sanomissa! Vähän olen tätä kirjaa selannut, tosi hauskaa! Kirja on just tyypillinen Macanudo!

Vältä ylireagointia!

Olisihan sitä ylireagointia hyvä välttää.muutenkin, mutta ennen kaikkea nyt, kun flunssa tekee kenkkumaisen olon. Silloin on hyvä välttää kaikkea rumaa, myös rumaa huutelua. Mutta jos on iloisia asioita, joiden takia huutaa ja iloitsee, eivät kai  ne ole rumaa huutelu?

Olihan tää aika yllättävää!

Että Salon seurakuntatalo on ehdolla rumimmaksi rakennukseksi.  Se on moderni, mutta ei se kyllä kovin ruma ole. Vähän se ihmetyttää, kun se on sisältä todella kaunis. Sitä en tiedä, onko se mielletty sisältäkin rumaksi,  mutta ei se kyllä mun mielestä ole kovin ruma. Ei todellakaan ole ruma!

No nyt se Nova soi kotonakin!

Jo vain! Kun on aika monta kertaa kuunnellut kokonaisia pieniä linja-autossa kuljettuja matkoja, olihan se helppo päättää, että Nova soi myös kotiradiossa. Pientä kohinaa on, mutta siitä huolimatta se kuuluu aika hyvin. Kyllä se nyt on Radio Nova kotonakin!

Iloisia asioita ei voi takavarikoida!

No eihän niitä voi takavarikoida,  kun niitä voi  tuĺla paljon! Eihän voi takavarikoida sellaista luonteenpiirrettä, joka on  tosi tärkeä osa itseä. Ei voi takavarikoida hyviä muistoja,  joita ihmisten kanssa jutellessa ja ollessa tulee. Minulla on.paöjon  asioita,  joita ei voi takavarikoida!

Pahuksen lenssu!

Koko talvi on selvitty ilman lenssua ja nyt sen pahuksen piti puhjeta. Johtuu kyllä varmaan siitä, kun pöpöjä on ollut niin paljon liikkeellä, ei tälle lenssulle oikein muuta selitystä ole kuin tämä pöpöjen massiivinen liikkeellä olo. Toivon kovasti,  että mun ei tarvitsisi olla ensi viikkoa poissa kursseilta, että toipuisin kunnolla tästä lenssusta!

Vähän pelotti

Kun oli niin kova allergisen nuhan puhti päällä, pelotti lähinnä se,  nukunko hyvin. Pelko oli ihan turha, nukuin kyllä tosi hyvin. Aivan koko yö meni hyvästä sileässä unessa, se on hyvä juttu! Kyllä.mä nukun aina hyvin, on tilanne mikä tahansa!

Ei ole aprillipila

Että vielä on yhden pyhän verran  pääsiäistä jäljellä. Eikä sekään ole aprillia, että odotan jo kovasti pääseväni opistolle. Nyt on jäänyt niin paljon kurssikertoja pois, nyt pääsiäisviikon aikana saksa ja karaoke ovat olleet normaalisti.  Tänään on hyvä päivä tulossa,  hyviä päiviä ei haittaa edes sääennusteisiin pesiytynyt takatalvi!