Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2024.

Olipa mukavaa!

Aamulla kaupungille tullessa nähdä Marko, muutama sana siinä ehdittiin vaihtaa, ennen kuin hän lähti Taalintehtaalla käymään. Kovasti sitä aprikoi, miten Jonckerien käy, onhan se minulle aikamoinen paikka, kun aina on niiden kanssa tottunut kulkemaan. Vappuviikolla olin Markon kyydissä,  nytkin oli mukava mähdä! Lupasin laittaa Facebook-sivulleni kuulumiset kesältä, varmaan myös syksyllä tulee laitettua jotain!

Kertakäyttöinen muovipussi

Sitä se elämä aina välillä on,  mutta kuitenkin se on ihan mahtavaa!  Jos elämä olisi tylsää, ei sitä voisi elää niin hyvin kuin sen haluaa elää. Ja silloin just hirttää kiinni,  kun oma fiilis lähteä päivään ei ole se ihan kaikkein paras. Ja silloinkin,  kun viivyn jossain  oikein kauan. Mutta näillä mä menen!

Iloinen fiilis!

Ensin arvelin,  että en pääsisi torstaina Jonckerien kanssa kulkemaan, illalla sitä pääsi auton 86 kanssa kuuden aikaan! Kuljettajana oli yksi Vainion Liikenteen mukavimmista kuljettajista, Tapani siinä oli! Hän sanoi, ettei ollut viitsinyt kääntää Radio Novaa pois päältä,  minä vaan olin, että ei se mitään haittaa.  Mulla on ollut hyvä fiilis lähteä perjantaihin!

Toukokuun parhaat

I lman muuta se, kun olen ollut runoesitystä kuuntelemassa ja Taalintehtaalla käymässä. Ne saivat mielen hyväksi ihan täysillä!  Pian sitä unohtaisi Taalintehtaan, jos siellä ei ollenkaan vierailisi. Joten vierailut ovat aina mukavia!

Vappu!

No tuo vappuaatto meni taas niin, että en välttynyt Radio Novan kuuntelulta ollenkaan! Enkä edes halua välttyä  kun joskus sitä tulee  kuunneltua jopa sukulaisten kyydissä ollessa. Vappuna on hyvä mieli,  kun kaikki tehdyt jutut ovat menneet hyvin. kyllä nyt on kaikki kohdallaan!