Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2023.

Upea viikonloppu

Tänään mä alan olla iloinen.  Kuuntelen  lehtopöllön huhuilua ja mietin, että eläkkeellä oleva Västanfjärdin suntio on nähnyt lehtopöllön kaksi kertaa maaliskuun aikana.  Toisella kerralla oli harmaa yksilö ja toisella punertava yksilö. Hienoja ovat!

Jalkapallon odottelua

Tepsin jalkapalloakin on tullut jonkun verran seurattua ennen SalPan nousua ykköseen,  mutta tietysti nyt nousun jälkeen tulee seurattua oman kaupungin joukkuetta. On hienoa,  kun voi käydä omassa kaupungissa, nyt ob hienoa myös se, että ykkösen Varsinais-Suomen paikallisottelut jatkuvat Piffenin putoamisesta huolimatta.  Hienoa!

Koripallofiilis

Onhan se tosi hienoa,  kun on neljässä ottelussa päässyt mukaan tunnelmaan  Jokikinen. ottelu on seurattu kannattajakatsomostta, se on tehnyt fiiliksestä aika mahtavan. Jotenkin on tuntunut siltä, että ei ole jäänyt ulkopuoliseksi,  vaan on päässyt mukaan.  En ole aikuisella iällä kokenut ulkopuolisuutta, nyt on menty!

Autismin kirjo

Se on vahva osa minua, olen hyväksynyt sen ihan täysin. Vaikein hyväksymisen paikka on ollut se, että autismin kirjon takia on eläkkeellä.  Minulla on hyvin vahvana kokemus siitä, että  lääkärit ovat sysänneet minut eläkkeelle. Se kokemus ei ole diagnoosin jälkeisten vuosien aikana hävinnyt yhtään minnekään.   Ajattelen   että nyt on hyvä näin, on se eläkkeellä oleminen onkin aika mukavaa. Mutta se eläkkeelle sysäämisen kokemus on edelleen siinä. Ennakkoluulojakin vielä on, mutta valtaosasta niitä olen jo päässyt eroon. Hienoa olla minä!

Uusi viikko

  Oikein ihanaa, kun yhden etäkerran jälkeen italian kurssilla ollaan jälleen lähiopetuksessa.Menihän se mukavasti, mutta lähiopetus on myös mukavaa. Tänään olisi hamnaslääkäri, toivon mukaan ehdin lopputunnista mukaan karaokeen. Oli tosi hankala teema,  joten ajattelin olla ihan kuunteluoppilaana. Tänään näin!

Huikea fiilis!

Taas oli juttu, jota tein ekan kerran, en ollut ikinä aiemmin ollut fanien tekemän tifon alla. Nyt sitten tämäkin osui kohdalleni ja ihmettelin,  miten hyvin mun käsivoimat riittivät pitelemään tifoa paikoillaan. Forza Vilpura on antanut mulle mahdollisuuksia, joita en olisi ikinä osannut itselleni kuvitella,  kaikki on tuonut tosi hienolta. Olen huomannut,  että nyt näiden neljän ottelun aikana olen tullut ottelu ottelulta paremmaksi. Se on hieno juttu!

Etäopetus sujui!

Kyllähän se jännitti, kun edellisestä etäkerrasta  oli jo kaksi vuotta, muta onneksi ryhmä on niin pieni,  että  joustaa tilanteen mukaan. Viikon varoitusajalla saatiin etäopetus pystyyn,  minä en ensiksi tahtonut millään saada Zoomia puhelimelleni. Hyvinhän se sitten loppujen lopuksi meni, hyvin saatiin homma hoitumaan!

Taas on perjantai...

Niin nopeasti  viikko on taas mennyt! Tuntuuhan se ihan hienolta, kun viikot menevät nopeasti, mutta joskus ne menevät liian nopeasti, etenkin silloin, kun viikon mittaan on ollut kivaa tekemistä  Aina  on mukavia juttuja, se on kivaa joka kerta!

Minä ja Taalintehdas

Lapsuudestani ja nuoruuden kotiseutu, joka ei unohdu koskaan. Rakkaus Taalintehdasta ja yleensäkin Kemiönsaarta kohtaan ei häviä minnekään eikä sen pidäkään hävitä. Kuukauden päivät tässä täytyy vielä odottaa,  ainakin niin kauan, että ystäväni ehtii kunnolla toipua silmäleikkauksesta.  Tänään mä vaan olen onnellinen.  Nyt mennään!

Uusi viikko

Ja tänään sitten  ne Eetun ilmoittamat open valinnat.  Olen luottavaisin mielin liikenteessä  oman kappaleeni suhteen, on sitä aika monta kertaa tullut kuunneltua. Luotan siihen, että osaan sen.  On laulettua paljon ha hyvällä mielellä menty,  niin mennään nytkin!

Tepsin puolella

Varmasti on menty sieltä, missä aita on matalin, mutta en mä kyllä lähtisi ensimmäisenä potkimaan pois valmentajaa. Kun miettii kausia 2020-21 ja 2021-22, pitää muistaa myös se, että on tehty myös hyvää työtä.  En usko uuteen korpivaellukseen, vaikka kausi menikin nyt alakanttiin. 

Olipahan päivä!

No olihan  se aikamoinen! Saapuessani Salohallille Karhubasketin kannattajat saapuivat  samaan aikaan kanssani, se oli hienoa!  Kyllä se tuntui hienolta, kun sen sain tehdä, kyllä vaan! Kunnolla piti karjaista  hyvä fiilis esiin, juuri noin se onnistui kaikkein parhaiten!

Aika hyvä juttu

Se, kun sanotaan asioista.  Nyt sanottiin siitä  että radion voisi laittaa yöksi sammuksiin. Ri se sanominen sinänsä mitään haitannut, vaan se, kun piti herätä sikeästä unesta radiota sammuttamaan. Täytyykin koettaa muistaa se, että aamulla ja illalla radio saa olla auki, mutta sitten nukkumaan mennessä sammuttaa sen.

Hyvä Tepsi!

Hienoa oli, kun Tepsi voitti tiistain ottelun, kyllä sitä oli tulisilla hiilillä koko illan. Ahokkaan voittopuheet tuli myös kuunneltua,   se tuntuu aina tosi hyvältä. Tarkoittaa sitten tätä,  että Tepsin kausi jatkuu ainakin yhden ottelun verran, se on tosi hienoa! On hienoa olla TPS-kannattaja just nyt!

Tepsi, Junnu ja open valinta

No näinhän se meni, kun koko viikonloppu meni Tepsiä seuratessa. Ensin kahtena päivänä jääkiekkoa ja sunnuntaina vielä keilailua. Maanantaina karaokekin meni ihan hyvin, oli mukava, kun saatiin viikon etukäteen tietää, mitä lauletaan open valinnassa, kun sekin osuu seuraavaan viikkoon. 

Parasta just nyt

  On se  kun mä olen löytänyt uuden lajin jääkiekon rinnalle.  Tepsissä on myös keilailua, sitä en ollut tiennyt aiemmin.  Vuonna 2019 oli mahdollisuus nähdä Tepsin keilaajia Salohallin keilahallissa,i Hienosti Tepsin keilaajat pärjäsivät viikonloppuna, hyvä Tepsi!

Hyvä tavaton, mitä minulle tapahtui

Ihmettelen sitä vieläkin, koska minulle ei ole aiemmin tällaista tapahtunut. Päivällä italian kurssin jälkeen kävin hakemassa biojätepusseja, se reissu meni ihan hyvin. Mutta kotiin tullessa tapahtui se, mitä pelkäsin. Onneksi sain puhuttua tän. niin hyvin kuin ikinä oli mahdollista. En uskaltanut katsoa linja-auton ikkunasta sairaalaan päin, en matkalla kaupunkiin, mutta en myöskään kotimatkalla  näin se meni!  Hyvin se loppupäiväkin meni!  

Taas on tätä...

Musiikkiehdokkaan mietintää, kun ehdokkaita on melkein ruuhkaksi asti! Niin se on lähestulkoon joka kerta, että kunnolla pitää miettiä,  mitä ehdokkaaksi laittaa. Karakoetunnit ovat erino.aisen hyvä apu tähän, kun kuulee kappaleita, joita eii ole aiemmin kuullut. Tänään mä laitan ehdolle kappaleen, jonka olen kuullut karaoketunnilla, saas nähdä, kolahtaako se Tärskyn porukalle samalla tavalla kuin se on kolahtanut minulle  

Maaliskuu!

Tästä se nyt sitten lähtee, maaliskuu. Kuinka hienoa onkaan, kun pimeyskin loppuu aina vaan aiemmin ja aiemmin.  Kelloja siirrettäessä pimeys loppuu vieläkin aiemmin. Tänään mä olen onnellinen  siitä, kun AKT:n bussilakko  ei yltänyt Saloon asti,  saadaan tulla ja mennä linja-autossa ihan normaalisti.  Myös  Vainion Liikenteen pikavuorot liikennöivät normaalein aikatauluin.  Hyvä  näin!